Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(`delfine` @ 2007 06 16, 16:41)
as skaiciau tame paciame ju puslapyje berods kaip viena vyra isyde (nu apgyde) su tom zuvelem - jis alia pirmasis buvo kuris isbande Lietuvoje, tai kur buvo pso dabar matosi tokios rausvos demeles - tai ten buvo tik po gydymo, neaisku ar jam su visam praejo ar kaip mastau.gif
ir dar neaisku ar cia reali istorija ar vel reklaminis triukas  doh.gif
bet ot nenaudeliai visi....mes tokia liga turim o jie apeliuoja i musu nora pasveikti ir plesia bapkes  doh.gif

as klausiau gydytojos apie bioprtron - sake ne ne ne....  schmoll.gif  liepe geriau nusipirkti galvai fototerapijos sukas  rolleyes.gif

ir dar, siandien pamaciau kad vel vienas zidinys prasimusineja  verysad.gif  ji buvau uzgydzius hormonais bet jis vis viena lenda  verysad.gif  turbut negali si liga palikti ramybeje manes, va taip ji myli mus  unsure.gif

Delfine 4u.gif viska ka apie galva naujo suzinojai,pasakok pasakok biggrin.gif kas per sukos,kur pirkt kiek kainuos bigsmile.gif as jau visai susikrimtusi del tos savo makaules doh.gif
o beje as irgi masciau apie bioptrona,tai sakai gyd.sake kad ne ne g.gif
o del to vitamino B,tai zinokit nebsuprantu doh.gif jus rasot kad jo negalima,gyd.man butent Bgrupes israso g.gif nu nepaimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 16, 23:25)
Delfine 4u.gif viska ka apie galva naujo suzinojai,pasakok pasakok biggrin.gif kas per sukos,kur pirkt kiek kainuos bigsmile.gif as jau visai susikrimtusi del tos savo makaules doh.gif
o del to vitamino B,tai zinokit nebsuprantu doh.gif jus rasot kad jo negalima,gyd.man butent Bgrupes israso g.gif nu nepaimu g.gif

Siaip tai raso, kad biotronas gerai, meginau su ja svitinti, oda taip issausejo ir sutukinejo, kad meciau ta reikala schmoll.gif

B grupes vitaminu seniau tikrai, kad taikydavo ir man leisdavo ligoninese, gal todel iseidavau dar baisesne, nei atsiguldavau, gal tavo gyditoja, vis po senovei juos raso g.gif cia tik mano toks pamastymas, seniai aklai gydytojais nebepasitikiu
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 16, 23:25)

i bioptrona sake neverta pinigu metyti irnesakyk.gif
o va del tu suku tai mano durna makaule pamirso paklausti KUR jas gauti
kaina sake panasi i bioptrono aparaciuka - virs 1000 lt, bet man negaila butu i toki irengini investuoti ax.gif
dar turiu drauge kuri eina pas sia gydytoja - tai paprasysiu kad ji butinai paklaustu, tik neaisku ar greitai eis, na bet iki rudens gal kaip nors suzinosim mirksiukas.gif
as galvoju jei ten sukos - gal ir oda :pasukuoti" eitu hihihi.gif
gal ir ne toks poveikis kaip kad i kabina eiti alia vis tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 17, 20:00)
i bioptrona sake neverta pinigu metyti irnesakyk.gif
o va del tu suku tai mano durna makaule pamirso paklausti KUR jas gauti
kaina sake panasi i bioptrono aparaciuka - virs 1000 lt, bet man negaila butu i toki irengini investuoti  ax.gif
dar turiu drauge kuri eina pas sia gydytoja - tai paprasysiu kad ji butinai paklaustu, tik neaisku ar greitai eis, na bet iki rudens gal kaip nors suzinosim  mirksiukas.gif
as galvoju jei ten sukos - gal ir oda :pasukuoti" eitu hihihi.gif
gal ir ne toks poveikis kaip kad i kabina eiti alia vis tiek  blush2.gif

aga,as labai lauksiu ziniu apie tas sukas.gal paciai pavyks ka suzinot g.gif o idomu tos sukos tai cia nuo demiu galvoje,ar nuo pleiskanu luobo?gal nuo to ir to g.gif kainele tai grazi,svarbu kad poveikis butu,tada negaila g.gif
Atsakyti
Jau nebezinau, ka su tais pirstais daryt verysad.gif nei indu plaut negaliu, nieko...pradeda perstet, ir plinta i delnus verysad.gif visiskas pravalas...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 18, 09:41)
Jau nebezinau, ka su tais pirstais daryt verysad.gif nei indu plaut negaliu, nieko...pradeda perstet, ir plinta i delnus verysad.gif visiskas pravalas...

console.gif tai gal pas gyd.nubek g.gif gal ko stipresnio israsys pirstams
Atsakyti
Sveikos,

kadangi man nebepadeda, nei saulė, nei ugniažolė, nei tepalai, nei miegas, nei valerijonas... wacko.gif
...ketvirtadienį einu biopunktūrinę (elektroakupunktūrine) diagnostiką
darytis... gal šitas padės? g.gif
Papildyta:
Ne liga - o dievo koronė bash.gif:
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2007 06 18, 09:41)

console.gif

aš jau nebežinau ką su savo kūnu daryti sad.gif visas išbertas ir toliau sėkmingai beriamas... ir nervai ir depresija ima... visą vasarą su kelnėmis ir ilgomis bliuskėmis taip ir pravaikščiosiu... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė žuvytė: 18 birželio 2007 - 13:04
Man kunas tai kaip ir puse velnio, bet va pirstai....Liudniausia, kad anksciau to nebuvo verysad.gif Jo, pas gydytoja reiks nulekt, bet dabar sesija, tai laiko nulis. Siendien ne taip labai lupasi, bet atrodau kaip visa diena vonioj mirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 18, 14:05)
Man kunas tai kaip ir puse velnio, bet va pirstai....Liudniausia, kad anksciau to nebuvo verysad.gif Jo, pas gydytoja reiks nulekt, bet dabar sesija, tai laiko nulis. Siendien ne taip labai lupasi, bet atrodau kaip visa diena vonioj mirkus doh.gif

Man tokie dalykai per metus pora kartų būna, kai rankų oda nusilupa, suskirsta, pradeda trūkinėti, kraujuoti... sad.gif
Skauda nerealiai... sad.gif
Bet paskui praeina kokiam pusmečiui.
O po pusmečio - ir vėl istorija kartojasi sad.gif
Atsakyti
Nezinau maeginos bet kai atsirado pas mane ta liga tai dar ant delnu pagerejimo nebuvo tik daugeja, neasakau kad viska isbandziau bet daug ka isbandziau ir gydytoja pasake kad delnai beveik neisgydomi ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 06 18, 14:24)
Nezinau maeginos bet kai atsirado pas mane ta liga tai dar ant delnu pagerejimo nebuvo tik daugeja, neasakau kad viska isbandziau bet daug ka isbandziau ir gydytoja pasake kad delnai beveik neisgydomi  ohmy.gif

doh.gif blink.gif eina sau... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 06 18, 14:10)
Man tokie dalykai per metus pora kartų būna, kai rankų oda nusilupa, suskirsta, pradeda trūkinėti, kraujuoti... sad.gif
Skauda nerealiai... sad.gif
Bet paskui praeina kokiam pusmečiui.
O po pusmečio - ir vėl istorija kartojasi sad.gif

O tai visai nieko nedarot? As tai vis paprastu kremu patepu, nes labai jau bjaurus jausmas, bet kad nepadeda schmoll.gif o vaistu taigi ir taip pastoviai gauna g.gif
Atsakyti