Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

QUOTE(green_eyes @ 2009 02 22, 17:58)
na, begima i tualeta turejau omenyje, kaip nusiorinima  doh.gif  siaip tustinuosi labai normaliai,  as labai megstu ryzius, tad labai daug ju valgau, todel buna uzkieteja... espumizanas man visiskai jokio poveikio neturi, nesvaistykit pinigeliu, jis neveiksmingas ir brangokas... ir jokios greitos pagalbos, jeigu rimtai prispaudzia... na, o kaip ten su ligom, tai net nezinau, dar pries rudeni dariausi issamius tyrimus, nes turejau problemu su spaudimu, tyre skydliauke, inkstus, kepenis, krauja, ir visa kita, isskyrus ginekologiniu klausimu... cia dar reiketu pasidometi... o maitinuosi as sveikai, didziausia dalis - darzoves, vaisiai, mesos mazai, siaip nejauciu jai poreikio... pastebejau, kad putimas suintensveja, jai vartoju miltinius produktus, duona, blynys ir pan, dar negaliu gerti alaus  drinks_cheers.gif  schmoll.gif , nes vos po 10 min, jau pradedu jausti, kad pareina  4u.gif  ... manau as jau gimiau su labai jautriu zarnynu, kaip jau viena is mamyciu minejo su dis... kaskaip ten  rolleyes.gif , reiketu kreiptis i daktara, kad patartu, kai gyventi su siuo defektu, kad palengvinti visa tai... na, pries mps, kai putimas tampa skausmingu, vartoju laisvinamuosius, tikrai padeda.. labai palengvina gyvenima... gali buti, kad del itampos taip atsitinka, namuose, kai atsipalaiduoju, tikrai viskas tampa gana gerai...

jeigu noresi- susirasi visokiu ligu, bet pati atsakei i savo klausima paskutiniu sakiniu mirksiukas.gif patikek manim, zinau ka sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi kankinuosi su sia problema jau labai ilga laika, buna darbe taip ispucia, kad atrodau kaip 8 men. nescia, espumisanas tikrai nepadeda schmoll.gif Pries kelias dienas nusipirkau geruju bakteriju Gefillus, sugersiu kursa ir tikiuosi kad pageres ax.gif
Atsakyti
jo ir as amzina vaikstanti problema su tais viduriais smile.gif espumizana ir as bandziau, bet jis man kaip zaisliukas, vienam kartui, supratau kad nelabai verta metyti pinigu vejais g.gif jau geriau kad ir brangesni preparata nusipirkti. as visada sventai vartoju Linex, nes man tokie skausmai uzeidavo, kad iskart nestumas 5men budavo smile.gif o sitas preparatukas labai veiksmingai veikia, sutvarko visa organizmo veikla, ir jokio pripratimo kaip laisvinamieji kazkokie neturi, nebebuna problemu. kai uzeina visokie stresai ar koks 'kaledinis' savaitgalis kai valgai bet ka, visada pasirupinu kad vaistineleje kazkas panasaus butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleuzkalnu @ 2009 02 23, 11:35)
jo ir as amzina vaikstanti problema su tais viduriais smile.gif espumizana ir as bandziau, bet jis man kaip zaisliukas, vienam kartui, supratau kad nelabai verta metyti pinigu vejais  g.gif  jau geriau kad ir brangesni preparata nusipirkti. as visada sventai vartoju Linex, nes man tokie skausmai uzeidavo, kad iskart nestumas 5men budavo smile.gif o sitas preparatukas labai veiksmingai veikia, sutvarko visa organizmo veikla, ir jokio pripratimo kaip laisvinamieji kazkokie neturi, nebebuna problemu. kai uzeina visokie stresai ar koks 'kaledinis' savaitgalis kai valgai bet ka, visada pasirupinu kad vaistineleje kazkas panasaus butu smile.gif

sutinku su tavimi del LINEX smile.gif pas mano dukra darzelyje siaute Roto virusas, tai as puoliau gerti linexa -atsilaikiau, o vat brangiausias mano susidraugavo su wc smile.gif
tai tas probiotikas yra ne tik nuo viduriu problemu tongue.gif
siandien kaip tik ieskojau vaistines lentynose, neradau, visokios jogurto kapsules kur man tooooookios nepatikimos atrodo, vien pakuote atstumia ir nesuteikia pasitikejimo
Atsakyti
jogurto tebleciu ir tik jei retkarciais isgersi nepades, reikia ju ir kursa praeit, taip gydytoja man sake
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2009 02 22, 17:58)
na, begima i tualeta turejau omenyje, kaip nusiorinima  doh.gif  siaip tustinuosi labai normaliai,  as labai megstu ryzius, tad labai daug ju valgau, todel buna uzkieteja... espumizanas man visiskai jokio poveikio neturi, nesvaistykit pinigeliu, jis neveiksmingas ir brangokas... ir jokios greitos pagalbos, jeigu rimtai prispaudzia... na, o kaip ten su ligom, tai net nezinau, dar pries rudeni dariausi issamius tyrimus, nes turejau problemu su spaudimu, tyre skydliauke, inkstus, kepenis, krauja, ir visa kita, isskyrus ginekologiniu klausimu... cia dar reiketu pasidometi... o maitinuosi as sveikai, didziausia dalis - darzoves, vaisiai, mesos mazai, siaip nejauciu jai poreikio... pastebejau, kad putimas suintensveja, jai vartoju miltinius produktus, duona, blynys ir pan, dar negaliu gerti alaus  drinks_cheers.gif  schmoll.gif , nes vos po 10 min, jau pradedu jausti, kad pareina  4u.gif  ... manau as jau gimiau su labai jautriu zarnynu, kaip jau viena is mamyciu minejo su dis... kaskaip ten  rolleyes.gif , reiketu kreiptis i daktara, kad patartu, kai gyventi su siuo defektu, kad palengvinti visa tai... na, pries mps, kai putimas tampa skausmingu, vartoju laisvinamuosius, tikrai padeda.. labai palengvina gyvenima... gali buti, kad del itampos taip atsitinka, namuose, kai atsipalaiduoju, tikrai viskas tampa gana gerai...

Del espumisan tai pasigincyciau... visu pirma, jis man atrodo nebrangus vaistas - 8 Lt moketi nera daug. plius, man atrodo, kad problema pas tave yra rimtesne, kazkas negero slypi tavo organizme... o espumisan man visada padeda, nors ir prisiziuriu, bet gi pasitaiko, kad uzvalgau kazko, sukeliancio pilvo putima. o tai atsitinka ne kiekviena diena, todel tikrai puikiai numalsina sita beda smile.gif
Atsakyti
Pelyno arbatėlę pagerk. tai geriau nei priklausomybė nuo visokių „proškių“
Atsakyti
QUOTE(vaba-liuks @ 2009 02 26, 16:33)
Pelyno arbatėlę pagerk. tai geriau nei priklausomybė nuo visokių „proškių“

man ir ta pati beda, tik kartojasi tai kas kelis menesius ir nepraeina ilgai doh.gif o sakykite, kaip reikia ta zarnyna issitirti? Paprasciausiai nueiti i poliklinika? Nes zinau, akd skarndi tiria su zondu, bet sito as nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
arbateles tikrai manau neblogai, nes vaistus vartojant organizmas pripranta ir pazeidziama visa jo flora fauna bigsmile.gif o del tyrimu man taip pat butu idomu, gal kas zinote?
Atsakyti
Va, grizau, sugeriau geruju bakteriju kursa ir vualia - tikrai padejo, 5 dienas laikiausi grikiu dietos, ir galiu pasakyti, kad pilvo nepute visiskai. Dabar jau valgau ivairu maista ir jauciuosi kur kas geriau. Siulau kitoms isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 04 02, 19:18)
as kiek zinau kad kmynu arbata irgi mazina viduriu putima.. smile.gif

Taciau kmynu arbata kietina vidurius, todel jei pucia pilva, bet uzkieteje viduriai kmynu arbata dar labiau pablogintu situacija
Atsakyti
Labai gerai padeda karčiojo kiečio arbata (pelyno). Tik jį reikia gerti saikingai (ne po daug) ir ilgai negalima - su pertraukom. Jis padeda ne tik nuo vidurių pūtimo, bet ir nuo uždegimų įvairių, kraują valo, imunitetą stiprina ir pan. Tik jis labai kartus.
Geriau nei visokie vaistai. Apie bakterijas nekalbu - jos yra reikalingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 30 birželio 2009 - 01:58