Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

Iš karto po pusryčių išgėriau Espumizano tabl.
Kažkoks stebukas! bigsmile.gif Kol kas jokio "pūtimo". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 02 28, 17:01)
Iš karto po pusryčių išgėriau Espumizano tabl.
Kažkoks stebukas!  bigsmile.gif Kol kas jokio "pūtimo". blush2.gif

galit pabandyt dar žaliosios arbatos ekstrakto, jo anotacijoj nelabai ką konkretaus raso, bet padeda nuo daug ko.
Atsakyti
man tai espumizano vienos neuztenka, geriu dvi , kai tikrai reikia. O siaip kazkada meteospazmyl ar kazkaip panasiai skambancius vaistu kursa geriau, tai po to ilgai tu problemu neturejau.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 02 28, 19:21)
man tai espumizano vienos neuztenka, geriu dvi , kai tikrai reikia. O siaip kazkada meteospazmyl ar kazkaip panasiai skambancius vaistu kursa geriau, tai po to ilgai tu problemu neturejau.

Glamour, o nebandei aiškintis to priežastis? Nes vaistai nepanaikina priežasties, gali laikinai tik pasėkmes, nemalonias būsenas. unsure.gif
Vis gi mano priežastis manau yra pogimdyminė, turėjau gana sunkų gimdymą, didelis vaikas, labai giliai plyšo tarpvietė (siuvimai-randai), pakitusi ir pačio gimd.kaklelio būsena. ax.gif Mano atveju tai tikrai ne nesuderinta mityba. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 28 vasario 2008 - 21:18
Oi, kaip džiaugiuosi, kad radau šią temą. Man šią savaitę labai pučia pilvą, net ryte atsikėlus negerai jaučiuosi. Na ir kiti labai nemalonūs nosiai simptomai blink.gif 4u.gif Man taip užeina laikas nuo laiko. Pirma kartą pamenu mokykloj, buvo daug stresų, tai 1-2 mėnesius kasdien +- tuo pačiu laiku išpūsdavo pilvą, atrodydavau kaip nėščia, skaudėdavo. Šiuo metu vėl esu įsitempusi nerviškai sad.gif Tai turbūt čia ir bus priežastis.
Atsakyti
as ir prisijungiu prie jusu,man tokie pat simptomai,tai paleidzia tai sukieteja viduriai,ir pucia siaubingai,dujos nesusilaiko,pasisalina,bet prie to ar jums nebuna taip kad raugetumet oru?
tiesa,pora kart pasitustinus buvo nedaug gleiviu.uzsirasiau pas gydytoja tikiuos nieko blogo nepamatys.
Atsakyti
Girdejau, kad ramuneliu arbata kiek padeda.
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2008 03 05, 12:46)
as ir prisijungiu prie jusu,man tokie pat simptomai,tai paleidzia tai sukieteja viduriai,ir pucia siaubingai,dujos nesusilaiko,pasisalina,bet prie to ar jums nebuna taip kad raugetumet oru?

wetta, ar negėrei neseniai antibiotikų? Panašu labai į disbakteriozę. unsure.gif Pasikonsultuok su gydytojais, gal reikia pagert gerųjų bakterijų, pvz.: jogurto kapsulių. mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos, žiūriu nemažai čia su panašiom problemom. Aš antra diena jau sėdžiu su skaudamu pilvu, nugara ir pilvo pūtimu. savijauta tmoralinė siaubinga. prisigalvojau visokių vėžių ir tt. Pas medikus lakstyta tiek ir tiek. kas maždaug pusč metų pradeda skaudėti pilvo apačią, ima pūsti pilva, skausmas persimeta į nugarą (sakyčiau tada kad inkstai). iš pradžių maniau kad kažkas gal iš moteriškos pusės. bet ginekologė padariusi tyrimus visus pasakė kad negaliu prikibti prie ginekologų. dariausi tada echoskopiją. inkstų padidėję taurelės, derinti su šlapimo tyrimais. kaip ir nieko. o skausmas neišnyksta kažkiek laiko. po to dingsta kaip nebuvęs. ir vėl kartojasi. skrandžio dariausi tyrimus, nieko. žarnynas dar netirtas doh.gif bet jau man vien apie polikliniką pagalvojus isterijos priepuolis.
ar kuriai turint bėdų su žarnynu skaudėdavo nugarą (strėnas)?

rytoj bandysiu eiti pas gydytoją. pas naują persirašiau , nes su buvusia tai košmaras. pati turėdavau prašytis siuntimų ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 03 05, 14:31)
Girdejau, kad ramuneliu arbata kiek padeda.

as kiek zinau kad kmynu arbata irgi mazina viduriu putima.. smile.gif
Atsakyti
siulyciau paskaityti Tombako knyga: "Kaip isgyventi 150 metu"
gal ir jusu mitybos iprocius pakeis, o viduriu putima pamirsite wink.gif
su uzkietejusiais viduriais irgi pageres ax.gif
man padeda thumbup.gif
Atsakyti
pixy-o tai nesusije su nervu sistema?nes jei as susinervinu,patiriu stresa-man is karto kerta per zarnyna,skrandi.tada ir nugara skauda,ir lyg inkstus....pastebek save,kada tas putimas islenda....
Atsakyti