Pilvo putimui labai gerai pagerti paprasta lietuviska angliuka kapsulmis, jos stipriau veikia, ir pilvo putima naikina, ir be to nekenksmingas visai ,nes kiti vaistai kiek zinau labai nesveika kepenims.
QUOTE(kastonele @ 2009 09 20, 11:53)
kasdien ne. man coca cola padeda, kai skrandis "sustoja" ir kai uzkieteja viduriai. kazkaip ji ten viska isburbuliuoja istirpdo ir valio

QUOTE(Shatura @ 2009 09 23, 10:14)
kasdien ne. man coca cola padeda, kai skrandis "sustoja" ir kai uzkieteja viduriai. kazkaip ji ten viska isburbuliuoja istirpdo ir valio 

coca-cola, pepsi gerai veikia kaip laikina priemonė, tačiau ilgalaikis šiuose gėrimuose esančios fosforo rūgšties naudojimas taip išderina virškinimo sistemą, kad vėliau jau rimtos problemos gali prasidėti.
QUOTE(shopmania @ 2009 10 07, 11:40)
Siulau ..... 2-3 dienas vartoti tik vandeni
Klausimas: ar pati bandei 2-3 dienas vartoti tik vandenį? Antras klausimas: kaip jauteisi 2-3 dienas vartojusi tik vandenį? Taip nusibadavęs ir netekęs druskų iki darbo aš tikrai nenušliaužčiau.

patarciau daryt manksta,atsilenkimus,arba Bodiflexs kvepavimo pratimus.O siaip tai susitvarkyt virskinima,valgyt tuo paciu laiku,ir kasdien tustintis,ir susitvarkys pilvo putimas.Tada panaudot geruju bakteriju.As ir turiu ta beda,man netinka kava,iskart po jos raizo pilva,tai ir stengiuos ja gert retai.O siai pilvo putimas gali but ir del kitu ligu,kad ir ginekologiniu,endometriozes
Maistą reikia reguliuoti - nevalgyti riebių, rūkytų, daug vaisių, daržovių. Be to labai gerai padeda karčiojo kiečio (pelyno) arbata. Po 1/3 stiklinės du - tris kartus per dieną. taip vartoti dvi savaites (ilgiau nerekomenduotina), padaryti pertrauką. Super padeda, išbandyta.
Sveikos, keliu temą, nes turiu ką pasisakyti ir tikiuosi, kad kam nors tai gali padėti
visokių čia jūsų problemų prisiskaičiau ir išsipasakosiu, kas buvo man. Pučia ir man tą pilvą, ir seniau pūsdavo. Bet nuo pavasario man prasidėjo ir viduriavimas. Vieną kartą, paskui kitą, neėmiau į galvą, galvojau praeis. Bet prasidėjo nuolatinis viduriavimas, kas porą dienų. Buvau išsigandus, juk ir į mokslus reikėjo eit, ir su draugais pašėlt, o aš niekur negaliu išeit
taigi dariau labai negerai ir nuolat kišau į save vaistus nuo viduriavimo, kol galop visai nebepradarydavau nieko
nusprendžiau, kad gana man save šitiap kankinti ir pasirodžiau gydytojams. Visko jie man bandė pripaišyt, visur ištąsė, nieko nerando. Galų gale man nustatė, kad mano storoji žarna sudirgusi. Paskyrė spasmomen ir gerųjų bakterijų mėnesiui. Tačiau vis tiek suviduriuodavau ir toliau ryjau papildomai vaistus nuo viduravimo
ir kai nusprendžiau visiškai nieko nebenaudot nuo viduriavimo ir pažiūrėt, kas tada bus, tai tik tada išsiaiškinau savo bėdas. Pradėjau viduriuot nenormaliai, po 10 kartų per dieną vien vandeniu, po 3 dienų vėl pasirodžiau pas daktarus. Na ir rado kažkokią bakteriją skrandy, kuri kelia rūgštį, o rūgštis bėga į žarnyną ir kelia viduriavimą. Taigi, jau pirmą dieną išgėrus vaistus nuo rūgšties viduriavimas liovėsi. Gėriau dvi savaites ir paskui antibiotikus taip pat dvi savaites. Toliau vartoju vaistus nuo rūgšties ir, pfu pfu pfu, viduriavimo nebematyti
tik vidurių pūtimas vis dar kankina, espumisan iš vis jokio efekto neduoda. nebent angliukas truputį padeda. reikės išbandyti dar ką nors iš jūsų minėtų priemonių
beje, mano mamai ta pati bėda dėl pūtimo, tai jai iš vis kažkokią pūvimo bakteriją pripaišę yra

QUOTE(Image @ 2005 01 05, 15:46)
Gal kas susiduret su sia problema.Ar bandet gerti vaistus. Dabar kiek daug ju reklamuoja. Ryte dar nieko, bet tik ka uzvalgau, pilvas op ir issprogsta.Pati jauciuosi labai blogai.
po metu antibais nuo kitko gydymosi ir as galima sakyti suzinojau apie nuolatines viduriu problemas
dabar du menesius skausmas tesesi, kad

ramuneliu arbata tam kartui padeda, o kmynu istiesu labai vidurius kietina

vaistu as negeriau ir nelabai ruosiuosi gerti, bo kojas pakratysiu nuo tos chemijos

O dabar gal 4 diena geriu salaviju arbata, zymiai pagerejo zarnynas, sakyciau net praejo, nes as maista ne itin suziurau

Papildyta:
QUOTE(argus @ 2009 06 30, 02:57)
Labai gerai padeda karčiojo kiečio arbata (pelyno). Tik jį reikia gerti saikingai (ne po daug) ir ilgai negalima - su pertraukom. Jis padeda ne tik nuo vidurių pūtimo, bet ir nuo uždegimų įvairių, kraują valo, imunitetą stiprina ir pan. Tik jis labai kartus.
Geriau nei visokie vaistai. Apie bakterijas nekalbu - jos yra reikalingos.
Geriau nei visokie vaistai. Apie bakterijas nekalbu - jos yra reikalingos.
aa zinau ir as apie pelyna, kazkada turejau, bet negeriau, o dabar neprisiruosiu nusipirkti, reiks isigyti, vasara aisku uz dyka gali prisiskint

man padeda espumisan kartais bifido bet seip tas putimas mane uzkniso ir labai nervus eda.....
QUOTE(Dane26 @ 2010 02 19, 22:43)
O ar kas bandėt gert tokias? Kiek laiko vartoti rekomenduojama? nes kaina tai nemaža, nemaža..
Aš dabar pabandžiau bakterijas gerti, tai tikrai labai gerai padeda, net pamiršti apie tokias bėdas, bet vat nesuprantu kame reikalas, jei jau avižų pavalgau, viskas, atrodo, kad išskrisiu į mėnulį

Jį šiaip įvairiai rekomenduoja gerti - paprastai jo negalima ilgiau nei 21 dieną gerti, paskui gali pasidaryti blogai. Aš pati retai kada geriu, bet vaikui dažnai duodu taip: įberiu nedidelį žiupsnelį, užplikau verdančiu vandeniu ir palaikau paie 10 s ir ketvirtadalį arba trečdalį stiklinės duodu. Ir taip porą savaičių, savaitę pertrauką. Jis ir šiaip imunitetą stipriną, dezinfekuoja, antiseptinis ir priešgrybelinis. Bet jis nuodingas ir reikia gerti su saiku.