Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

Deja, jis sumažina pieno išsiskyrimą maitinančiom motinom. Beje, jo negalima vartoti ir nėščiosiom - didina arterinį kraujospūdį, bei jį geriant galimas persileidimas, nes spazmiškai veikia gimdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 23 vasario 2010 - 13:08
Ot žiopla aš doh.gif , galėjau iškart paprašyti ir pelyną pažiūrėti, ar tinka maitinančiom ax.gif
Ačiū labai už šalavijų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 23 vasario 2010 - 15:01
Tuoj pažiūrėsiu, jei rasiu taip staigiai - reik išsiversti kaip bus rusiškai pirmiau
Atsakyti
Nėštumo metu negalima pelyno, o kad maitinančiom nebūtų galima, niekur neradau. Tik visur perspėjimas, kad vartoti ilgai negalima ir mažomis tik dozėmis, labai atsargiai. Manau kad pabandyk vieną kartą ir žiūrėk - jei patysi kad nelabai gerai, nebegerk.
Atsakyti
Sveikos,antradieni tiesiog nei is to nei is sio eme skaudet pilva,viduriavau. verysad.gif Visas dienas pucia pilva,ypac naktim.Galvojau gal koki parazita pasigavau ar virusa(roto...)Kaskuria diena kaip ir geriau pasijauciau,vakar i zolyno gatvei esancia labaratorija nuveziau ismatas tyrimui(na maza ka,tegu tiria)Visa savaite esu praktiskai be miego.Siandien atsikeliau antra valanda nakties.Dujos iseina tik atsisedus ant klozeto.Vakar visa diena su vaiku akropoli prasibastem,jauciausi gerai,o nakti vel sunegalavau,viduriuoju dabar vos vos.Toks jausmas kad zarnynas isvis neveikia,skrandis tvarkoi,nepykina,nieko.Visa ta laika geriu kmynu arbata,laikausi dietos,geriu smekta,lineksa,rehidrona,espumizana ir viduriu lasus. doh.gif Nepadeda verysad.gif
Man paauglystei yra nustatytas dirgliosios zarnos sindromas,bet siaip as niekada neturejau su virskinimu problemu,na budavo uzkieteja svetimoi aplinkoi,pageriu forlakso ir susitvarko,bet kad taip pustu pilva ir viduriuociau tai man naujena.Eisiu pirmadieni pas gyditoja,kaip tik ir atsakymai mano bus.Tiesa pastarasis menesis labai sunkus buvo moraliskai.Labai daug ivyko neigiamu dalyku,kurie priverte stresuot,gal tai nuo to? g.gif Labai bijau tu visu zarnyno tyrimu verysad.gif esu jautri tokiem dalykam verysad.gif
Noreciau ir as to Tibeto grybo,as is vilniaus,gal kas pasiulis ax.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 27 kovo 2010 - 09:11
Ka gi,man nustatyta dizenterija verysad.gif Gydimas antibiotikais,rezimas,biuletenis,poilsis,dieta....Tikiuosi greit pasveiksiu,nes jauciuosi visiskai issekus verysad.gif
Atsakyti
manau nelabai bus zmogaus, kuriam niekad panasiu problemu nebuvo. turiu ir as su viduriais pastaruoju metu nusiskundimu. pastebejau, kad kai kurio maisto pavalgius putimas atsiranda, bet kitais kartais tai buna visai nesusije. pas mano mama jautrokas zarnynas, gal ir man cia taip paveldeta, bet jau sakiau reikes kokiu arbatu griebtis ar probiotiku pagert.
Atsakyti
As kai geriu probiotikus tai ok pasitvarko bet ju negeriant ko sociau pavalgius vel pucia bet kazkaip gali pusti juk ir nuo daugelio ligu ar ne, nebutinai zarnyno ligu o kaip manot ar gali nerviskai pusti ta pilva ?lol
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 01, 11:05)
As kai geriu probiotikus tai ok pasitvarko bet ju negeriant ko sociau pavalgius vel pucia bet kazkaip gali pusti juk ir nuo daugelio ligu ar ne, nebutinai zarnyno ligu o kaip manot ar gali nerviskai pusti ta pilva ?lol

man nuo streso pasireiskia, anksciau jei koks baisus egzaminas laukdavo, tai vaje... siaip man nera baisiai, kad nuolat tai kankintu, bet pasitaiko ir kai jau uzeina, tada nemalonu baisiausiai. pastebejau, akd ir maista daug atidziau turiu stebeti, galiu ir neprimaisyt valgiu, bet jei suvalgau kokias salotas, kuriose majonezo ideta buna, tai jau viskas. zodziu ir maistas turi nemaza reiksme mano atveju. kitu atveju ir fiziologiniai dalykai prisideda, pvz per mmm pirma diena galiu tualete apsigyventi. bet cia individualus dalykai.
Atsakyti
Taip. jauciu man stresas daug daro. o man labai pucia per pms pilva doh.gif man tai kmynai padeda nuo putimo.
o kas manot apie espumisana ?
Atsakyti
Mano vaikui labai kaupiasi dujos zarnyne, pilva raizo, kad verkia atsigules. Buvom pas gydytojus, greiciausiai pripazins dirgliosios zarnos sindroma. Dabar paumejimas, skauda 3 dienas is eiles, tokie priepuoliai uzeina, kad verkia. Net nezinau kaip i mokykla reikes leisti, klausia manes - ka daryti jei per pamokas uzeis skausmai verysad.gif

Perskaiciau visa foruma, bandysime salaviju arbata ir ieskosim Tibeto grybo.
Dar suzinojau, kad jogos patimai padeda mazinti putima, gerinti zarnyno veikla. Bandysim viska.
Atsakyti
Iš karto klausimas - kaip maitinasi, koks maistas, kaip paruoštas?
Atsakyti