siaubas, kaip aš suprantu kamille. taigi man tas pats dirglios žarnos sindromas su viduriavimu:( jau beveik 2 metus. galima išprotėti. man dėl to buvo prasidėjusi smarki depresija ir gulėjau psichiatrinėj visą mėnesį. prisigėriau antidepresantų, jau maniau, kad pagerėjo - kur ten tau. tas pats nerimas, tos pačios panikos atakos ir nelemtas viduriavimas! nu tikrai, pasidarė net baisu iš namų išeiti

be žinote, kuo mažiau galvosi apie tai, kuo mažiau stegsies tai pašalinti, tuo bus geriau... tačiau aš jau praradusi viltį, kad kada nors būsiu normali... gi nei į kokį kiną nueiti, nei autobusu važiuoti, nuolat sukasi mintys 'o kur čia bus tualetas?'. jei jo nėra, automatiškai supanikuoju, ir paleidžia vidurius. o kiekvieną dieną prieš važiuodama į paskaitas ar kur kitur, tualete atsėdžiu kokius 5 kartus.
taigi dirglios žarnos sindromas būna 3 tipų: su vidurių užkietėjimu, su pilvo pūtimu ir su viduriavimu.
man šiek tiek viduriavimą apmažina Enterol (toks vaistas iš mielių). reikia gerti po dvi kapsules du kartus per dieną, jeigu smarkus viduriavimas.
nuo vidurių užkietėjimo ir pūtimo turėtų padėti Spasmomen.
but ladies, it's all in our heads

deja, man nepadėjo nei antidepresantai, nei raminamieji...
manau, reikės pradėt lankyti jogą, nes gydant tokią ligą, svarbiausia - vidinė harmonija....