Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 12 29, 15:03)
Štai ką aš atradau - "linex"kapsules. Vieną dieną darbe tiek ėmė pūst pilvą galvojau nuo kėdės pakilsiu. Internete radau apie šias kapsules...Aišku vaistinėj man ničnieko apart espumisano nepasiūlė (gal joms moka už tą reklamą??) tada aš pavardinau apie kmynų, anyžių ir senos arbatas bei linex'ą.  lotuliukas.gif  Ant jo dėžutės taip ir parašyta - meteorizmo gydymui....Man tikrai padeda, kai jau jaučiu kad imu "puprsėti" biggrin.gif, iškart kapsulyčių ir jaučiuos žmogum smile.gif

Reikės išbandyti. Ačiū visiems kas dalinasi patirtimi 4u.gif .
Atsakyti
Aš tuštinuosi dažnai ir perdžiu atsiprašant dar dažniau. Nuėjus į tuoletą visų pirmą perdžiu ilgiausiai kol galų gale išsituštinu. Kartai būna naktį, net nebeina susilaikyt, gėda net priš vyrą. Tik be kvapo... schmoll.gif
Atsakyti
Vienu metu ir man labai pute pilva, tai gydytja patare pagert Lepicol, ir bedos susitvarke wink.gif thumbup.gif
Lepicol pagaminta iš natūralių medžiagų, reikalingų žarnyno funkcionavimui.
Vartojant produktą kasdien į organizmą patenka optimalus kiekis naudingųjų
bakterijų ir maistinių skaidulų.
Produkto sudėtyje yra:
*didžiausio grynumo (98%) smiltyninio gysločio skaidulos, kurios gali
prisijungti 20 kartų daugiau skysčio, nei sveria pačios. Tai labai
pagreitina nevirškinamųjų medžiagų slinkimą virškinamuoju traktu.
*5 rūšių gerosios bakterijos (probiotikai) yra identiškos esančioms žmogaus
žarnyne.Šios bakterijos svarbios normaliai storųjų žarnų veiklai.
*fruktozės oligosacharidai (prebiotikai) gaunami iš cikorijų, jie sudaro
geriausią terpę gerųjų bakterijų dauginimuisi
Produktas gali būti vartojamas esant viduriavimui, vidurių užkietėjimui,
sutrikus virškinimui, geriant antibiotikus.
Atsakyti
skaiciau skaiciau apie viduriu putima dayg info nera

bet radau, kad labai padeda kokosu riesutu aliejus ,esant siai problemai
dar neibandziau ,bet butinai pabandysiu smile.gif

tiesa del Lepicol>pradzioje man padejo,o paskui organizmas priprato ir tas poveiksi labai sumazejo sad.gif o produktas brangus sad.gif
Atsakyti
Man joks gydytojas nepasako,kodel man pradejo pusti vidurius,niekas per daug i tai demesio nekreipia. Ieskau visur informacijos apie viduriu putima,bet kazkaip vis ne taip visur parasyta.Stai cia forume irgi visoms gurguliuoja,o man kitaip. Man irgi yra dirgliosios zarnos sindromas,ir viduriai nenormalus -tai kieti,tai laisvi,bet niekas negurguliuoja ir neskauda,nebent susuka...Bet va pabezdet tai niekaip negaliu,nes kvapas toks! kad rodos susiruosiau ka nors nunuodyt.Nuo maziausio pustelejimo,rodos,turetu muses nustipt.Ir taip kokie 2 metai jau,esu sveika,niekas nieko nerado...O kaip sveika,jei seniau taip nebudavo ir daugiau niekam taip nesidaro?
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2007 12 14, 23:08)
Man joks gydytojas nepasako,kodel man pradejo pusti vidurius,niekas per daug i tai demesio nekreipia. Ieskau visur informacijos apie viduriu putima,bet kazkaip vis ne taip visur parasyta.Stai cia forume irgi visoms gurguliuoja,o man kitaip. Man irgi yra dirgliosios zarnos sindromas,ir viduriai nenormalus -tai kieti,tai laisvi,bet niekas negurguliuoja ir neskauda,nebent susuka...Bet va pabezdet tai niekaip negaliu,nes kvapas toks! kad rodos susiruosiau ka nors nunuodyt.Nuo maziausio pustelejimo,rodos,turetu muses nustipt.Ir taip kokie 2 metai jau,esu sveika,niekas nieko nerado...O kaip sveika,jei seniau taip nebudavo ir daugiau niekam taip nesidaro?

Darosi darosi verysad.gif Vat kaip tik jau kelinta diena studijuoju neta del savo problemos..... Lygiai pries metus gydziausi kokia ten piktaja skrandzio bakterija, kuri kele rugsti - na tipo issigydziau, bet po keliu men vel nezmoniski skausmais atsinaujimo, dabar be OMEP tablete ryte ir vakare niekaip, bet cia dar man smulkmena, palyginant su tuo, kas man darosi paskutiniu metu - nesvarbu ka uzvalgau, suderinta ar nesuderinta maista - uz kokiu 5 min taip pradedu bezdet, o kvapelis, Jezus Marija......Jau pries vyra geda, o ypac nakti......Kai paleisiu kokia tirada....Jau atrodo nieko valgyt nebegaliu - nuo visko pykina, nuo visko vimdo, i diena kelis kartus pilvas gali ir uzkieteti ir vel pasileisti , viduriu skausmas toks, kad atrodo degina kas ikatinta gelezim is vidaus + ta neispasakyta bezdejimo smarve verysad.gif Ir kiek skaiciau, tokie neva simptomai turetu varginti jaunima, bet 35 metai gal biski jau per velu tokiai ligai? Ir gyvenu ramu kaip belgas gyvenima - dirbu namie, nieko netruksta, vaiku nera, niekas nenervuoja - bet vat tos problemos su zarnynu verysad.gif Jezau Jezau, jau as tokioj nevilty......Siandien vyras iseidamas i darba pabuciavo ir sako " myliu tave, mano smirdziau bezduk " doh.gif Nu Jezau Jezau............ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2007 12 18, 10:08)
Darosi darosi  verysad.gif Vat kaip tik jau kelinta diena studijuoju neta del savo problemos..... Lygiai pries metus gydziausi kokia ten piktaja skrandzio bakterija, kuri kele rugsti - na tipo issigydziau, bet po keliu men vel nezmoniski skausmais atsinaujimo, dabar be OMEP tablete ryte ir vakare niekaip, bet cia dar man smulkmena, palyginant su tuo, kas man darosi paskutiniu metu - nesvarbu ka uzvalgau, suderinta ar nesuderinta maista - uz kokiu 5 min taip pradedu bezdet, o kvapelis, Jezus Marija......Jau pries vyra geda, o ypac nakti......Kai paleisiu kokia tirada....Jau atrodo nieko valgyt nebegaliu - nuo visko pykina, nuo visko vimdo, i diena kelis kartus pilvas gali ir uzkieteti ir vel pasileisti , viduriu skausmas toks, kad atrodo degina kas ikatinta gelezim is vidaus + ta neispasakyta bezdejimo smarve  verysad.gif  Ir kiek skaiciau, tokie neva simptomai turetu varginti jaunima, bet 35 metai gal biski jau per velu tokiai ligai? Ir gyvenu ramu kaip belgas gyvenima - dirbu namie, nieko netruksta, vaiku nera, niekas nenervuoja - bet vat tos problemos su zarnynu  verysad.gif  Jezau Jezau, jau as tokioj nevilty......Siandien vyras iseidamas i darba pabuciavo ir sako " myliu tave, mano smirdziau bezduk "  doh.gif Nu Jezau Jezau............ verysad.gif

Oi prajuokinai lotuliukas.gif Saunuolis tas tavo vyras thumbup.gif Bet vistiek nesuprantu,kodel taip darosi...Man irgi nuo maisto visiskai nepriklauso.Uzeina kokia savaite kasdien-nieko padaryt negaliu,na nebent kokiais vaistais pristabdyt,bet,rodos,jei anksciau taip nebuvo,tai kodel dabar taip uzejo..?Ir dar viena problema manau su tuo paciu yra susijusi-kvapas is burnos. Jei ilgiau pabunu uzsiciaupus,tai paskui arciau prie kokiu zmoniu issiziot bijau.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2007 12 18, 09:08)
Darosi darosi  verysad.gif Vat kaip tik jau kelinta diena studijuoju neta del savo problemos..... Lygiai pries metus gydziausi kokia ten piktaja skrandzio bakterija, kuri kele rugsti - na tipo issigydziau, bet po keliu men vel nezmoniski skausmais atsinaujimo, dabar be OMEP tablete ryte ir vakare niekaip, bet cia dar man smulkmena, palyginant su tuo, kas man darosi paskutiniu metu - nesvarbu ka uzvalgau, suderinta ar nesuderinta maista - uz kokiu 5 min taip pradedu bezdet, o kvapelis, Jezus Marija......Jau pries vyra geda, o ypac nakti......Kai paleisiu kokia tirada....Jau atrodo nieko valgyt nebegaliu - nuo visko pykina, nuo visko vimdo, i diena kelis kartus pilvas gali ir uzkieteti ir vel pasileisti , viduriu skausmas toks, kad atrodo degina kas ikatinta gelezim is vidaus + ta neispasakyta bezdejimo smarve  verysad.gif  Ir kiek skaiciau, tokie neva simptomai turetu varginti jaunima, bet 35 metai gal biski jau per velu tokiai ligai? Ir gyvenu ramu kaip belgas gyvenima - dirbu namie, nieko netruksta, vaiku nera, niekas nenervuoja - bet vat tos problemos su zarnynu  verysad.gif  Jezau Jezau, jau as tokioj nevilty......Siandien vyras iseidamas i darba pabuciavo ir sako " myliu tave, mano smirdziau bezduk "  doh.gif Nu Jezau Jezau............ verysad.gif

pabandyk pagert viduriu lasiuku, as kai jauciu kad pucia pilva is karto isgeriu ir tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
Reikes ir man pabandyt.Siaip tai kartais angliuko isgerdavau,gal kiek ir maziau pusdavo. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 19 gruodžio 2007 - 12:17
as pagaliau radau jau kas man padetu - anksciau kas vakara vos ne Espumizana imdavau bet ne taip gerai kaip norejau jauciausi.. dabar pradejau gerti Bifoval ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ryte ir vakare geriu tai po 3 dienu pajauciau kad kur kas geriau man thumbup.gif thumbup.gif ir dabar nebijau vakare nei obuoliu valgyti jei kefyriuko ykalti - zinau kad nepus taip labai ir gerai jausiuosi.. pabandykit mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 05, 20:18)
Pastebėjau, kad man pučia nuo jogurto, ypač kai viena pati sušlamščiu visą indelį (didesnį). Maniau, kad bėdos prasideda nuo pieno produktų, bet nuo geriamo jogurto, varškytės ar pieno visai nieko nenutinka. Tai tenka atsisakyti tik jogurto verysad.gif kurį labai mėgstu

kai gulėjau gastro skyriuje (ligoninėje dėl žarnyno su tomis pačiomis bėdomis kaip ir daugumai jūsų, plius įtarė krono ligą.)
be visu kolonoskopijų ir t.t. padarė laktozės tyrimą, pasirodo kad netoleruoja mano organizmas iš vis laktozės, tai tikrai užtenka nors į sriubą šauktuką liesos grietinės ir sienom lipt iš skausmo pilvo raižymo-galiu doh.gif
vaistas- atsisakyti pieniškų gaminių... sad.gif
QUOTE(jufka @ 2006 10 23, 10:50)
Na si problema dazniausiai atsiranda del netikamo maisto. Reikia tiesiog deinti maista tikrai padeda.
Zinau kad vilniuje, zveryne toje naturalios medicinos klinikoje sudaro dietas, valo zarnyna ir kitus dalykus. Bet ten yra brangiai parduodami elementariausi dalykai. Ten paaiskino kad ir viduriu pulimas yra blogos mitybos pasekme ir kad reikia derinti maista t.y. darzoves valgyti su darzovemis, mesa su mesa ir panasiai biggrin.gif beje kaip bebutu keista liepe atsisakyti duonos

na o apie tą žarnyno valymą ir t.t. pas Tulčina Natūraliame med. centre aš iš vis patylėsiu schmoll.gif
paskyrė dietą 900kcal dienai, kai dar maitinau kūdikį ir turėjau anemiją, hb buvo vos 68 schmoll.gif po kelių žarnyno valymo procedūrų apie savo sveikatą iš vis patylėsiu,aišku svoris krito bet man buvo pasakyta kad mažakraujystė tam netrukdo - anaiptol, jiem svarbu pasiimti pinigus na ir kad pusalkanė būtum ir greičiau svorį numestum smile.gif

kol kas vaisto gero dar neradau, angliukai, mezymas ir espumizanas - bet ne ką te padeda, kartais ibupromas greičiau skausmus numalšina
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2007 12 14, 22:08)

Mano pazistamai tas pats buvo,tulzy akmenuku rado,padare operacija ir viskas susitvarke.ir del kvapo ,tai ir man ne rozem kvepedavo,man uzteko issivalyt zarnyna ir valgyti sveikesni ir subalansuota maista,visi putimai ir kvapai dingo.
Atsakyti