QUOTE(rys @ 2006 08 05, 20:18)
Pastebėjau, kad man pučia nuo jogurto, ypač kai viena pati sušlamščiu visą indelį (didesnį). Maniau, kad bėdos prasideda nuo pieno produktų, bet nuo geriamo jogurto, varškytės ar pieno visai nieko nenutinka. Tai tenka atsisakyti tik jogurto

kurį labai mėgstu
kai gulėjau gastro skyriuje (ligoninėje dėl žarnyno su tomis pačiomis bėdomis kaip ir daugumai jūsų, plius įtarė krono ligą.)
be visu kolonoskopijų ir t.t. padarė laktozės tyrimą, pasirodo kad netoleruoja mano organizmas iš vis laktozės, tai tikrai užtenka nors į sriubą šauktuką liesos grietinės ir sienom lipt iš skausmo pilvo raižymo-galiu
vaistas- atsisakyti pieniškų gaminių...
QUOTE(jufka @ 2006 10 23, 10:50)
Na si problema dazniausiai atsiranda del netikamo maisto. Reikia tiesiog deinti maista tikrai padeda.
Zinau kad vilniuje, zveryne toje naturalios medicinos klinikoje sudaro dietas, valo zarnyna ir kitus dalykus. Bet ten yra brangiai parduodami elementariausi dalykai. Ten paaiskino kad ir viduriu pulimas yra blogos mitybos pasekme ir kad reikia derinti maista t.y. darzoves valgyti su darzovemis, mesa su mesa ir panasiai

beje kaip bebutu keista liepe atsisakyti duonos
na o apie tą žarnyno valymą ir t.t. pas Tulčina Natūraliame med. centre aš iš vis patylėsiu
paskyrė dietą 900kcal dienai, kai dar maitinau kūdikį ir turėjau anemiją, hb buvo vos 68

po kelių žarnyno valymo procedūrų apie savo sveikatą iš vis patylėsiu,aišku svoris krito bet man buvo pasakyta kad mažakraujystė tam netrukdo - anaiptol, jiem svarbu pasiimti pinigus na ir kad pusalkanė būtum ir greičiau svorį numestum
kol kas vaisto gero dar neradau, angliukai, mezymas ir espumizanas - bet ne ką te padeda, kartais ibupromas greičiau skausmus numalšina