Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

QUOTE(mijamaja @ 2007 08 07, 20:47)
Gucci XX,pritariu tau.Esu kazkada ir as daziusis Madam pas Jolanta,pastebejau jos toks blizgutinis pigokas dazymo stilius,man neprilipo blush2.gif

na merginos nezinau ar galima apie visazistus spresti pagal apsirengimo stiliu g.gif negi ji turi jus pasitikti su D&G ar panasiomis banalybemis. Mane vestuvem irgi puose Madam salone. Makiaza dare Jolanta dar kitaip Jolantele, nes jos ten dvi Jolantos, tai butent Jolantele dazo tikrai graziai. Jokio blizgucio tikrai nepridejo, blizgejo tik tiek kiek patys seseliai blizga. Matinio makiazo as nenorejai, taip ir pasakiau. Padare taip kaip prasiau , alyvine spalva , balta spalva, apvedimas akiu.
Vestuviu diena buvau netik pati sau grazi, taciau sulaukiau labai daug komplimentu.
Mano makiazas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 13 rugpjūčio 2007 - 10:59
QUOTE(ishiri @ 2007 08 13, 12:46)
na merginos nezinau ar galima apie visazistus spresti  pagal apsirengimo stiliu g.gif  negi ji turi jus pasitikti su D&G ar panasiomis banalybemis.

as taip nesakiau...tikrai pagal tai negalima spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 08 01, 13:21)
Na, aš ne jaunoji, bet šis salonas man labai "pakeliui", todėl ruošiuosi ten šukuotis eidama į vestuves.
Noriu paklausti, ar šukuosenos modelį buvai pati susigalvojusi, ar leidai fantazuoti kirpėjai?

Sukuosena man dare sviesiaplauke Olga thumbup.gif
Leidau jai fantazuoti. Zinojau tik tiek, kad noriu sukeltu plauku... ir nenoriu visokiu garbaneliu smile.gif
Man labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidax: 15 rugpjūčio 2007 - 17:11
QUOTE(Vidax @ 2007 08 15, 18:11)
Sukuosena man dare sviesiaplauke Olga  thumbup.gif
Leidau jai fantazuoti. Zinojau tik tiek, kad noriu sukeltu plauku... ir nenoriu visokiu garbaneliu smile.gif
Man labai patiko.

o bandomaji dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 08 15, 18:11)
Sukuosena man dare sviesiaplauke Olga  thumbup.gif
Man labai patiko.

iš eslaudos?
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 16, 06:11)
iš eslaudos?

Taip. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 08 16, 13:29)

tai bandomaji verta darytis ar galima pasitiket kad nesugadins nuotaikos ??? smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri darėtės šukuoseną Kaune grožio salone prieš Amigos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas galetu patarti koki gera grozio salona Kaune. Butu idealiausia, kad tiek sukosena tiek makiaza ta pati mergina darytu. Ir apsvieskyte, kokios dabar kainos yra:) mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 08 16, 21:50)
Laba diena. Gal kas galetu patarti koki gera grozio salona Kaune. Butu idealiausia, kad tiek sukosena tiek makiaza ta pati mergina darytu. Ir apsvieskyte, kokios dabar kainos yra:) mazdaug.

Perskaityk sia temele, tikrai rasi daug informacijos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas ką žinot apie sugicharos daromas šukuosenas/makiažą?
Atsakyti
Apie Hermio grožio saloną gal atsiliepimų žinot?
Atsakyti