Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

QUOTE(jevcia @ 2007 08 16, 11:54)
tai bandomaji verta darytis ar galima pasitiket kad nesugadins nuotaikos ??? smile.gif

Na, bandomaji visada verta pasidaryti. Kad ramiau ant dusios butu biggrin.gif
As bandomojo nesidariau, nes nebebuvo laiko (per velai susigalvojau blush2.gif )
Kaip, matai nuotaikos nesugadino thumbup.gif
Na, as turbut tokia buvau paprastesne nuotaka... Neturejau nei nuotrauku su norima sukuosena, nei apskritai supratimo ko noriu blush2.gif
Tai uztat man ir patiko kaip padare. Svarbiausia, kad tiko! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 08 17, 11:41)
Na, bandomaji visada verta pasidaryti. Kad ramiau ant dusios butu  biggrin.gif
As bandomojo nesidariau, nes nebebuvo laiko (per velai susigalvojau  blush2.gif )
Kaip, matai nuotaikos nesugadino  thumbup.gif
Na, as turbut tokia buvau paprastesne nuotaka... Neturejau nei nuotrauku su norima sukuosena, nei apskritai supratimo ko noriu  blush2.gif
Tai uztat man ir patiko kaip padare. Svarbiausia, kad tiko!  ax.gif

as irgi paprasta nuotaka, nezinau ko noriu, nzn kas man tiks ir t.t. zinau kad tik palaidu noriu ir viskas .. smile.gif)))
matysim ziuresim .... tik taip gaila bandomajam pinigeliu ..... sad.gif
Atsakyti
Driausi Aidos studijoje Klaipėdoje. Labai patiko gražiai atrodė ir gyvai ir ant nuotraukų. Aišku brangoka šukuosena( plaukai žemiau liemenėlės linijos) ir makiažas 270Lt. Bet per vestuves manau neverta taupyti ant savo išvaizdos, nes tą dieną moteris turi būti pati gražiausia. Jau geriau daugiau sumokėti, negu parėjus eit plaut galvą ar veidą......
Atsakyti
apie saloną elis jokių atsiliepimų nėra g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 07 16, 21:18)
Niu man tai grazu wub.gif cia tau padare tas vadinamas "sunkias akis"ar kaip ten blush2.gif tik gal but tu niekad taip nesidazius ir gavai soka blink.gif Gal cia kiek zmoniu,tiek nuomoniu,todel nesupyk,nes as uz tavo bandomaji makiaza,negu uz vestuvini ax.gif

Sveikutės smile.gif
Na net ir as nuėjau pažiūrėti ks ten per makiažas g.gif tikrai nebuvo ko būti nepatenkintai 4u.gif ir akys tikrai nevuvo per ryškios pvz nuotraukoj 30014 to makiažo net beveik nesimato ir spalvos pagal žmogų parinktos
Papildyta:
QUOTE(musyte2 @ 2007 08 09, 21:47)
Sveikos,

Kokie atsiliepimai apie salona Bomond? Makiazui uzsirasiau pas Lena, o sukuosenai pas Sandra. Laukiu atsiliepimu smile.gif

Sveika, tiesą pasakius nežinau kaip daro makiažus Lena, bet Ina iš Bomond yra
super - ir kaip žmogus ir kaip meistras didis.gif (tik gal ne toj pamainoj dirba g.gif kaip kad tu užsirašei)
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2007 08 12, 16:12)
sveikos,

gal kas turit kokiu atsiliepimu apie "Grozio galerija" kaune
noreciau sukuotis pas rasa arba edita gal kas ka zinot kaip jos daro kokios ten kainos?

Manau, kad ir vienos ir kitos darbu liktum patenkinta smile.gif tik nežinau kas tam salone daro makiažą. Šiaip kirpėja Edita dirba su makiažiste Kristina (man jos darbai labai patinka). Tik Kristina nedirba salone, tai reiktų arba važiuoti pas ją arba ji atvažiuotų kur reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikita: 18 rugpjūčio 2007 - 23:52
Merginos, gal kas zinote koki gera grozio salona Zirmunuose (Vilniuje), kuriame gerai makijaza vestuvems padarytu? (Sukuosenos nereikia, bo turesiu afrikietiskas kasytes ax.gif ) Ir mazdaug kiek kainuoja?

P.S. Sorry, jeigu apie Zirmunus buvo jau rasyta (tada tiesiog pasakykite "buvo jau!" smile.gif ). Sioje temoje net 21 puslapiai, tai galejau netycia ir praleist... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandute83: 21 rugpjūčio 2007 - 15:05
bandysiu "Vivoj' registruotis. Viena karta ten man dare makiaza, visai patiko
Atsakyti
verysad.gif aš pikta verysad.gif uždarė mano temą apie grožio salonus Vilniuje... O kaip gauti info apie grožio salonus Vilniuje, čia jos labai mažai, ir gaudyti reik keletą valandų verysad.gif

Gal kas nors ką nors žinote apie:

- IDZUMI
- GATINEAU
- FEMINA BONA
- SIMONA
- Sugichara

Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 22, 01:31)
verysad.gif  aš pikta  verysad.gif  uždarė mano temą apie grožio salonus Vilniuje... O kaip gauti info apie grožio salonus Vilniuje,  čia jos labai mažai, ir gaudyti reik keletą valandų  verysad.gif

- IDZUMI
- GATINEAU
- FEMINA BONA
- SIMONA
- Sugichara

buvau beveik visose salonuose, idzumi laaaaaaaabai chiotkai, ypac tie kompleksai ivairiausi, nepigu bet kokybiska ir ziauriai chiotka, gatineau ... kaip cia pasakius prizadejo kad istiesins plaukus kad kaip buvo garbanuoti tokie ir liko .... simonoje buvau pas kosmetologe, bet nepatiko, uztat buvau simona lux pas kosmetologe tai nereali ....sugihara - susilaikau nuo komentaru, nes neapsimoka moketi uz varda, nieko ypatingo, o drauge pvz vestuvem taip isdaze ir susukavo kad baisu buvo ....
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 08 03, 14:08)
as gruodzio sarma style mokejau 230 uz makiaza ir sukuosena,as buvau jaunoji. 4u.gif

As ir cia sukavausi ir makiaza dariausi buvo super thumbup.gif
Sukuosena su trupuciu korekcijos laikesi net 3 dienas ir garbanos kaip kitos sako nelaiko net puse dienos, o man laike net 3 dienas.
Sukuosena kainavo ir makiazas 240lt. Sukavausi pas Kestuti, o makiazas pas Evelina tikrai superini makiaza padare labai kruopsciai dirba ir nesuprantu ko cia ja peikiat ir mano pamerge daresi pas Evelina makiaza ir buvo labai patenkinta.
O del bandomosios sukuosenos tik pinigu ismetimas uz ja sumokejau 80lt ir kita savaitgali Kestutis, net neatsimine ko prasiau tai teko 3 kartus taisyti kaip as noriu buvau labai nustebus taip jau atrodo viska buvom aptare ir pabande, o vestuviu diena jis neatsimena kaip ten prieki sukuoti doh.gif
Daugiau sakiau bandomos sukuosenos nedarysiu, nes tai tik pinigai i bala ir laiko sutrukdymas rolleyes.gif
O siaip tai labai likau patenkinta ir suzaveta ju abieju darbais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimJurgita: 22 rugpjūčio 2007 - 15:07
QUOTE(RimJurgita @ 2007 08 22, 16:03)
As ir cia sukavausi ir makiaza dariausi buvo super thumbup.gif
Sukuosena su trupuciu korekcijos laikesi net 3 dienas ir garbanos kaip kitos sako nelaiko net puse dienos, o man laike net 3 dienas.
Sukuosena kainavo ir makiazas 240lt. Sukavausi pas Kestuti, o makiazas pas Evelina tikrai superini makiaza padare labai kruopsciai dirba ir nesuprantu ko cia ja peikiat ir mano pamerge daresi pas Evelina makiaza ir buvo labai patenkinta.
  O del bandomosios sukuosenos tik pinigu ismetimas uz ja sumokejau 80lt ir kita savaitgali Kestutis, net neatsimine ko prasiau tai teko 3 kartus taisyti kaip as noriu buvau labai nustebus taip jau atrodo viska buvom aptare ir pabande, o vestuviu diena jis neatsimena kaip ten prieki sukuoti doh.gif
Daugiau sakiau bandomos sukuosenos nedarysiu, nes tai tik pinigai i bala ir laiko sutrukdymas rolleyes.gif
O siaip tai labai likau patenkinta ir suzaveta ju abieju darbais thumbup.gif

As irgi sukuosius pas Kestuti. RimJurgita, gal gali parodyti kaip tave susukavo? Labai jau idomu smile.gif ka_edita@yahoo.com Aciu!
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 22, 00:31)
verysad.gif  aš pikta  verysad.gif  uždarė mano temą apie grožio salonus Vilniuje... O kaip gauti info apie grožio salonus Vilniuje,  čia jos labai mažai, ir gaudyti reik keletą valandų  verysad.gif

- IDZUMI
- GATINEAU
- FEMINA BONA
- SIMONA
- Sugichara

as per savo vestuves sukuosena ir makiaza dariausi Gatineau, man labai patiko, ypac makiazas, ryskus ir be blizguciu, kaip ir norejau, laike visa diena nors t buvo virs 30. Drauge irgi ten pat grazinosi, irgi fainiai
Atsakyti