Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Sveikutes!

Perskaiciau turbut visus pranesimus, bet kazkaip neradau, ko ieskau schmoll.gif O ieskau geros kirpejos, kuri galetu atvykti i namus ir padaryti vestuvine sukuosena, gal kas kokia gali pasiulyti? Buciau labai labai dekinga biggrin.gif
Papildyta:
Beja, tai butu Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 02, 11:07)
Sveikutes!

Perskaiciau turbut visus pranesimus, bet kazkaip neradau, ko ieskau  schmoll.gif  O ieskau geros kirpejos, kuri galetu atvykti i namus ir padaryti vestuvine sukuosena, gal kas kokia gali pasiulyti? Buciau labai labai dekinga biggrin.gif
Papildyta:

mano vestuves buvo pries 2 sav. ir Olga is Eslaudos padare man labai grazia sukuosena , bet man atrodo ji nevaziuoja i namus, nebent asmeniskai tartumeis su ja ....pabandyk.. tikrai nepasigailesi
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 10 02, 13:03)
mano vestuves buvo pries 2 sav. ir Olga is Eslaudos padare man labai grazia sukuosena , bet man atrodo ji nevaziuoja i namus, nebent asmeniskai tartumeis su ja ....pabandyk.. tikrai nepasigailesi

O kur yra tas grozio salonas Eslauda?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 02, 11:07)
Sveikutes!

Perskaiciau turbut visus pranesimus, bet kazkaip neradau, ko ieskau  schmoll.gif  O ieskau geros kirpejos, kuri galetu atvykti i namus ir padaryti vestuvine sukuosena, gal kas kokia gali pasiulyti? Buciau labai labai dekinga biggrin.gif
Papildyta:

mane sukavo Inga is salono "Artist" Vokieciu gatveje, nezinau, ar vaziuoja i namus, gal susitartum, bet as esu labai patenkinta jos darbu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, na manau reikes kazkaip eit po kirpyklas ir bandyt tartis, nes aisku labai noretusi, kad atvaziuotu i namus arba bent butu koks nors geras salonas visai salia namu, as gyvenu Fabijoniskese, bet ten kazkaip geru grozio salonu nezinau unsure.gif
Atsakyti
Man makiaza dare Sauleja SPA centre (Kaunas) ir labai patiko. Visa diena visa nakti atlaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 02, 12:36)
O kur yra tas grozio salonas  Eslauda?

Eslauda yra Vilniuje, Zveryne
Atsakyti
aš gražinausi salone Elis Pašilaičiuose
kirpėja Violeta, vizažistė Jolanta
manikiūrininkės vardo nžn
labai patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 08, 09:02)
aš gražinausi salone Elis Pašilaičiuose
kirpėja Violeta, vizažistė Jolanta
manikiūrininkės vardo nžn
labai patenkinta drinks_cheers.gif

O kokioj cia gatvej, nes as Fabijuoniskese gyvenu, tal gal man netoli bus?
Atsakyti
Merginos, gal kam teko darytis makiaza grozio salone "Merilina" (cia Zirmunuose, prie Hyper Rimi, prie pat rusisko knygyno "Homo Sapiens")?
Kokie butu jusu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 08, 12:11)
O kokioj cia gatvej, nes as Fabijuoniskese gyvenu, tal gal man netoli bus?

Pašilaičių 1
jei iš Ukmergės g. pusės, tai čia maždaug už Tomas Phillips

kiek girdėjau kiti Pašilaičių salonai Ledi El ir Grožio įkaitė prastokai puošias nuotakas ax.gif čia pažįstamų ir šių metų nuotakų atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 10, 15:13)
Pašilaičių 1
jei iš Ukmergės g. pusės, tai čia maždaug už Tomas Phillips
kiek girdėjau kiti Pašilaičių salonai Ledi El ir Grožio įkaitė prastokai puošias nuotakas ax.gif čia pažįstamų ir šių metų nuotakų atsiliepimai mirksiukas.gif

O gerai, kad pasakei, o pasilaiciu 1 man atrodo lyg ir netoli, nes as Gedvydziu gatvej gyvenu smile.gif Labai aciu smile.gif
Atsakyti