Sveikos,
ar turit atsiliepimu apie kirpeja Sandra ir visaziste Egle is "ramunes linijos" Klaipedoje?
[B] Noriu paprašyti supermamyčių pagalbos. Gruodžio pradžioje esu pakviesta į vestuves Vilniuje - makiažą ir šukuoseną planuoju darytis grodžio erdvėse (didžioji g.) va cia - http://www.grozionam...=...ge&kid=1052
Gal kuri nors ten esate buvusi? labai bijau nusivilti
Gal kuri nors ten esate buvusi? labai bijau nusivilti

QUOTE(Fleurette @ 2007 11 15, 09:15)
O aš norėčiau paklausti, kokie būtų atsiliepimai apie saloną "Kamvila" (Viršuliškių g.)?
iki vestuvių turi daug laiko, gali nueit išbandyti, pradžiai kirpėją kokią

nors šiaip man kamvila

gal kartais siluteje zinote gera makiaza kas darytu? ar kirpeja,kad vaziuotu i namus
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 10, 14:27)
O gerai, kad pasakei, o pasilaiciu 1 man atrodo lyg ir netoli, nes as Gedvydziu gatvej gyvenu
Labai aciu 

Plunksnele,o kada tavo didžioji diena? Aš taip pat iš Gedvydžių g. ir jau pradedu ieškoti kirpyklos savo didžiąjai dienai

QUOTE(Munix @ 2007 12 07, 13:34)
Plunksnele,o kada tavo didžioji diena? Aš taip pat iš Gedvydžių g. ir jau pradedu ieškoti kirpyklos savo didžiąjai dienai 

Na mano dar negreitai, rugsejo 20. Bet irgi jau domiuosi, nes nelabai gerai zinau Gedvydziu gatvej geru kirpyklu, kur progines sukuosenas daro, o juk taip norisi, kad butu nelabai toli, kad nereiketu toli vaziuot.

QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 07, 13:07)
Na mano dar negreitai, rugsejo 20. Bet irgi jau domiuosi, nes nelabai gerai zinau Gedvydziu gatvej geru kirpyklu, kur progines sukuosenas daro, o juk taip norisi, kad butu nelabai toli, kad nereiketu toli vaziuot. 

Big'e yra kirpėja Kamila man ji labai patinka.Mylėk save 2 aukštas.
QUOTE(Munix @ 2007 12 07, 14:59)
Big'e yra kirpėja Kamila man ji labai patinka.Mylėk save 2 aukštas.
Ten ir vestuvines sukuosenas daro? O kada tavo vestuves? Turbut skaitei man cia dar salona pasilaiciu 1 rekomendavo, tai kazkaip galvojau apie ji, bet pries tai butinai bandomaja darysiu, nes niekad ten nesu buvusi. Bet ta kirpykla, kuri Bige irgi susidomejau...

QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 07, 14:18)
Ten ir vestuvines sukuosenas daro? O kada tavo vestuves? Turbut skaitei man cia dar salona pasilaiciu 1 rekomendavo, tai kazkaip galvojau apie ji, bet pries tai butinai bandomaja darysiu, nes niekad ten nesu buvusi. Bet ta kirpykla, kuri Bige irgi susidomejau... 

Mano 2008 03 08 vestuvės. Nežinau,su ja dar nekalbėjau,bet yra minėjusi,kad daro.Aš pas ją jau keli metai ir kerpuosi ir dažau ir šiaip šukuosenas darau.Ji kažkaip atitaiko man ir visada galutinis rezultatas būna

QUOTE(Munix @ 2007 12 07, 15:50)
Mano 2008 03 08 vestuvės. Nežinau,su ja dar nekalbėjau,bet yra minėjusi,kad daro.Aš pas ją jau keli metai ir kerpuosi ir dažau ir šiaip šukuosenas darau.Ji kažkaip atitaiko man ir visada galutinis rezultatas būna
.bet tai labai individualu,nebūtinai tau patiks.beja ji kas antrą dieną dirba BIG'e, arba Mylėk save Fabijoniškių g.2,

O kaip del makiazo, kur ruosiesi daryt? Irgi BIge?