Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

na va nors vieną nuorodą gavau Kaune... o tai jau nusivyliau tais ieškojimais... ačiū merginos... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as tai uzsirasiau Kaune MADAM salone pas kirpeja Neringa ir makiaza pas kosmetologe Jolanta. As ten niekada nieko nesidariau , bet drauge rekomendavo, nes ji ten visada darosi.
Tikiuosi kad tokia svarbia diena neteks gailetis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 09 gegužės 2008 - 21:19
o kur tas saloniukas yra?
Atsakyti
MADAM salonas yra Laisves al. 12-2, ten sukuosena, o makiaza darysiuos kitame MADAM salone Mickeviciaus g. 52-19
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 05 10, 11:33)
MADAM salonas yra Laisves al. 12-2, ten sukuosena, o makiaza darysiuos kitame MADAM salone Mickeviciaus g. 52-19

as irgi ten uzsirasius ax.gif .makiazas pas jolanta, o kirpejos dar nezinau blink.gif .pati ten nesidarius nieko irgi, tiesiog girdejau geras rekomendacijas apie jolantą.

o kiek laiko truks tavo makiazai ir sukuosenos darymai??nes mane uzrase 1valandai kirpeja ir 1val makiaza, bet bijau, kad per nespesim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 10 gegužės 2008 - 18:22
QUOTE(@milla@ @ 2008 05 10, 19:21)
as irgi ten uzsirasius ax.gif .makiazas pas jolanta, o kirpejos dar nezinau blink.gif .pati ten nesidarius nieko irgi, tiesiog girdejau geras rekomendacijas apie jolantą.

o kiek laiko truks tavo makiazai ir sukuosenos darymai??nes mane uzrase 1valandai kirpeja ir  1val makiaza, bet bijau, kad per nespesim blush2.gif

Nu man atrodo šukuosenai laiko tai gal mažoka.Nes 1 val tikrai mažai, na nebent pas tave plaukučiai trumpi, tada manau gerai.Bet jei ne trumpi tai mažoka... O makijažui manau užteks valandos. smile.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad mazoka g.gif nes as uzsirasiau pas kirpeja, tai ji net neklause kokio ilgio ar storio mano plaukai ir iskart uzrase 2 val. ax.gif o kai nuejau darytis bandomaja sukuosena, tai sake uzsirasyti dar pusvalandziu anksciau, nes nespes, kadangi mano plauku yra daug doh.gif
Atsakyti

o kiek laiko truks tavo makiazai ir sukuosenos darymai??nes mane uzrase 1valandai kirpeja ir 1val makiaza, bet bijau, kad per nespesim blush2.gif
[/quote]

Man sukuosena uzrase 9.00 o makiaza 11.30, mano plaukai ilgi ir as darysiu garbanas ir siek tiek pasegsiu.
tai sukuosenai kaip matai gaunasi 2.5 valandos
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 07, 11:59)
As uzsirezervavau laika i grozio salona 'Gatineau'. Turiu konsultacija, per kuria ir padazyti, ir pakirpti plaukus reikes, zodziu, pasiruosti vestuvinei sukuosenai, aptarti ka darysim ir pan. Tada ir galesiu kazka jums patarti ar papasakoti, nors apie ta salona tik gerus atsiliepimus girdejau ax.gif

Aš irgi apie tą saloną gerų atsiliepimų girdėjau thumbup.gif Tai galvoju irgi ten užsirašyti makiažui rolleyes.gif O prieš kiek maždaug laiko iki vestuvių reikia užsirašyti?
Atsakyti
QUOTE(Tania @ 2008 05 13, 07:25)
Aš irgi apie tą saloną gerų atsiliepimų girdėjau  thumbup.gif  Tai galvoju irgi ten užsirašyti makiažui  rolleyes.gif  O prieš kiek maždaug laiko iki vestuvių reikia užsirašyti?

na, as jiems parasiau kai buvo mazdaug 2men iki vestuviu ir tai raginima gavau, kad nedelsciau labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 13, 12:59)
na, as jiems parasiau kai buvo mazdaug 2men iki vestuviu ir tai raginima gavau, kad nedelsciau labai ax.gif

O tu telefonu užsirašinėjai ar per internetą? Mačiau, kad galima per internetą, ten parašyta, kad tada dar nuolaidą 5 proc. daro smile.gif
Atsakyti
O gal kokių atsiliepimų apie grožio saloną IDZUMĮ turit? ax.gif
Atsakyti