Gal kas nors turit atsiliepimu Kaune apie salona NAOMI? Ar daretes ten sukuosena, jei taip, kuri kirpeja dare ir koks rezultatas?

sveikos:) kadangi neseniai pati planavausi vestuves tai labai ieskojau gero grozio salono
tai galiu pasakyt kad vestuvine sukuosena ir makiaza dariausi Vilniuje,salone "Artist" esanti Vokieciu g.
likau be galo patenkinta
tikrai rekomenduoju.

likau be galo patenkinta

QUOTE(Sarrra @ 2008 05 20, 17:08)
sveikos:) kadangi neseniai pati planavausi vestuves tai labai ieskojau gero grozio salono
tai galiu pasakyt kad vestuvine sukuosena ir makiaza dariausi Vilniuje,salone "Artist" esanti Vokieciu g.
likau be galo patenkinta
tikrai rekomenduoju.

likau be galo patenkinta

O kas kokia butent kirpeja tame salone dareisi?
O gal kas darotes ar jau daret sukuosena Vilniuje Bomond salone? Uzsirasiau ten makiazui ir sukuosenai, bet noriu ir kitu atsiliepimu...

Merginos, gal kur daretes makiaza/sukuosena pas Jurgita, dirbancia salone Simona LUX???
Laukiu atsiliepimu
Laukiu atsiliepimu

o gal kas pazistat kirpeja, kuri i namus atvaziuoja? cia lyg ir neradau nieko

QUOTE(Sarrra @ 2008 05 20, 19:38)
likau be galo patenkinta
tikrai rekomenduoju.

likau be galo patenkinta

tiksliai neprisimenu vardo,bet berods vardas Inga,o makiaza dare Liongina
QUOTE(gitanele23 @ 2008 05 30, 12:29)
sveikutes,gal galetumet parasyti Jurgitos Jurasienes is sarma style mob.numeri. aciu.
Parasiau tau i AZ.
[quote=mijamaja,2008 05 31, 16:09]
Parasiau tau i AZ.
[/quote
gal ir man galėtum parašyti?
vakar su ja tariausi, daviau savo tel nr, bet ji taip ir nepaskambino, gal pamiršo?
Parasiau tau i AZ.
[/quote
gal ir man galėtum parašyti?
vakar su ja tariausi, daviau savo tel nr, bet ji taip ir nepaskambino, gal pamiršo?

man vestuves pagadino grozio salonas PRIMADONA laisves alejoj einant nuo fontano link tilto. Sukuosena netikus tokia buvo, spilkos islakste tik isejus, garbanos issileido, nutiso.. makiazas nekoks, veidas blizgejo nuo netikusios pudros, spalva kazkokia oranzine... 
Papildyta:
Sukneliu nuomoj man ta salona pasiule. Ir ko as ten ejau

Papildyta:
Sukneliu nuomoj man ta salona pasiule. Ir ko as ten ejau