Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Sveikos visos, mano didzioji svente irgi jau praejo biggrin.gif bandomaja sukuosena ir makiaza dariausi "Mylek save". Sukuosena buvo super, o makiazas tragiskas. Tada pagalvojau, kad nenoriu gadintis nervu vestuviu diena, tai uzsirasiau i "Figaro" (Fabijoniskese). Viska padare idealiai thumbup.gif Meginsiu ikelti foto, jeigu pavyks...
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 09 29, 10:56)
Gal kas darėtės šukuosena Sarma Style Gruodžio g. pas Asta, o makiažą pas Evelina? Labai reikia nuomonių  mirksiukas.gif aš busiu pamergė ir ten užsirašiau.

sukuosena dare kestutis tai super duper thumbup.gif o makiaza kaip tik evelina dare tai man visai patiko.paziurek mano vestuvines foto parase ir pati nuspresk. mirksiukas.gif jeigu dar nepraejo svente.
Atsakyti
As sukavausi Kaune, salone "Naomi". Likau super patenkinta savo sukuosena, o ir svocios sukuosena atrode nepriekaistingai smile.gif
Atsakyti
klausimukas, gal kas ka girdejot apie www.grozioekspertai.lt g.gif
Atsakyti
Sveikutės, mačiau atsidarė naujas salonas Perkūnkiemyje "Grožio ekspertas". Gal kas lankėtės. Kaip ten kainos?
Atsakyti
Sveikos,
noreciau parekuomenduoti makiaza pasydariti grozio salone Rasos Perlas pas savininke Rasa daro fantastiskai
S. neries 99
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal kuri zinote kokiu nors groziu salone Palangoje ax.gif
Atsakyti
o kokia kirpėją iš Madam salono parekomenduoti galėtumėt 4u.gif
Atsakyti
[quote=kazlė,2008 07 29, 22:21]
Merginos, gal kas turite atsiliepimu apie grozio namus "D'oro" Domininkon7 g., Vilniuje? Uzsirasiau ten, o taip nermauju, nes niekada nieko ten nesu dariusi.... doh.gif
To: Kazle,
Tai kaip ar ten buvai? Ką darė? Kas darė (jei aišku, pameni...) Ir kaip? Ar gerai?, Puikiai? Šeip sau? Ogal teko iškęsti tikrą košmarą....? 4u.gif Ar ten verta lankytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrita: 24 gruodžio 2008 - 11:04
Mergaites, gal zinot gera salona zirmunuose? 4u.gif kad sugebetu padaryt is nuotraukos ax.gif ir kad labai kainytes nesikaldziotu schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri nors esate dariusios makiaza Panevezyje grozio salone zvaigzdziu gatveje 3? Kokia atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos paneles,

norejau paklausti gal galėtumėte rekomenduoti gera kirpėja KAUNE kuri darytu gražias vestuviniais šukuosenas ir makiažo specelistę. aciu
Atsakyti