QUOTE(Leri @ 2009 02 12, 12:28)
Labuka, mergaiciukes

As galeciau parekomenduoti nuotabu salona. Istiesu ten ne pigiai daro sukuosenas, bet NEREALIAI. Kirpeja labai saunus ir jautrus zmogeliukas ( aisku tai ne rodiklis), taciau maza to istiesu profesionale. Ji sukuria tokius sedevrus ant galvos, kad ka as zinau - pakolkas neteko nieko panasaus matyti.. Mano sesutei, kuri neturi kuo pasigirti buvo padaryta labai grazi sukuosena, kuria pamaciusi mano drauge kirpeja ( na bet ji tiesiog zemesnio lygio) svelniai tarus buvo apstulbusi, nes be velimo ir sinjonu buvo sukurtas mazas sedevriukas

Mano sukuosena buvo tokia, kokios as norejau ir netgi pranoko mano lukescius. O kas labiausiai patiko, kad sugedus mano nuotaikai vestuviu ryta ( del laikinu nesklandumu su automobiliais) kirpeja jautriai sureagavo ir sugebejo man nejucia praskaidrinti nuotaika, nes darydama sukuosena ji pradejo sokti ir dainuoti kartu pagal radijo stoties grojama muzika. Atrodo juokinga ir nieko gi cia tokio, bet zinokit - tai buvo nerealu. Is susinervinusios mergaiciukes kirpejos pagalba tapau grazia linksma princese
Galeciau rasyti ir rasyti apie jos darbo metus - preciziskuma, visiska atsizvelgima i tavo svajones bei kas svarbiausia PROFESIONALUMA, bei paprastuma ( nors kai kurios buna jau toooookios pasikelusios, nes iki sitos kirpejos teko ne viena bandomaja pasidaryti) ir rezultata, tai galiu pasakyti, kad jei tekeciau antra karta tai butinai pas ja verzciausi ir maza to mokeciau tiek kiek pasakys, kad vel isvysciau idealiai mano norus atitinkanti rezultata.
Tai stai. Jei kas nors jus domintu - rasykit man i AZ.
Labukas mergaites,
Tikiuosi priimsite mane naujoke:)
Man si tema labai jau aktuali, nes mano vestuves geguzes 1d, ir vis dar nesu apsisprendusi, kas mane pagrazins:(
Leri, gal gali parasyti, kur ir kas tokius stebuklus daro, jei gali parasyk man i AZ kontaktelius, aciu
Tiesa mergaites, dar turiu klausimeli, kadangi mano vestuves bus nedarbo diena ( ispuola penktadienis ), tai galvoju, kaip man cia bus su kirpeja ir visaziste. Ar jos atvaziuoja i namus? Mane domina is Sarmastyle, gruodzio g.??