Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

QUOTE(Auksuole @ 2009 05 02, 12:31)
Adresas:  Aušros g. 20, Kaunas
Telefonas:  (8 37) 209060

Vestuvinėms šukuosenoms tik Julija ir Jūratė (nežinia kuri geresnė) priklausomai kiek plaukų ir ką darys kaina manau gali būti iki 200 Lt (čia grubiai). Makiažas tik pas Aušrą kainuos apie 100 Lt, manikiūras pas Astą, bet kainuoja apie 40 Lt tai manau galima ir kitur susirasti.

Aciu 4u.gif Bandau skambintis smile.gif
Atsakyti
Nu va, mano dienai Ausra jau uzimta.. verysad.gif Pasiule kita, kri pas juos dirba- Indre, gal teko ka nors girdeti api ejos darba?
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 05 02, 15:37)
Nu va, mano dienai Ausra jau uzimta..  verysad.gif  Pasiule kita, kri pas juos dirba- Indre, gal teko ka nors girdeti api ejos darba?

Indrė yra jos dukra biggrin.gif Tai manau rezultatas bus toks pats smile.gif Vistiek šalia tą dieną bus Aušra. Mano irgi tokia pati situacija smile.gif Bet nepergyvenu smile.gif

O pas kirpėją užsirašėte?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 03, 08:02)
Indrė yra jos dukra  biggrin.gif Tai manau rezultatas bus toks pats smile.gif Vistiek šalia tą dieną bus Aušra. Mano irgi tokia pati situacija smile.gif Bet nepergyvenu smile.gif

O pas kirpėją užsirašėte?

Ane? Tai gal reikia bandyti skambitis Indrei, tikiuosi, dar bus laisvesne mano diena...
Del sukuosenos, tai pasake, kad rugpjuciui registruoja tik nuo birzelio 1 d g.gif Tai kaip ir nesusitariau nieko....
O pati irgi ten grazinsiesi savo sventei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 05 03, 16:35)
Ane? Tai gal reikia bandyti skambitis Indrei, tikiuosi, dar bus laisvesne mano diena...
Del sukuosenos, tai pasake, kad rugpjuciui registruoja tik nuo birzelio 1 d  g.gif  Tai kaip ir nesusitariau nieko....
O pati irgi ten grazinsiesi savo sventei?  4u.gif

Taip, dažys Indrė, nes Aušrą jau pražiopsojau, o šukuos Jūratė
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 03, 15:35)
Taip, dažys Indrė, nes Aušrą jau pražiopsojau, o šukuos Jūratė

O kada Jusu svente, jei ne paslaptis? ar jos atvaziuos i namus pagrazinti, ar salone? Ar teisingai atsimenu, kazkada susirasinejom, svesit Sfinkse? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikra: 03 gegužės 2009 - 17:25
QUOTE(Netikra @ 2009 05 02, 13:30)
Sveikos, merginos  4u.gif
Mano svente jau arteja, o vis dar neturiu, kas mane pagrazintu...PAsiskaiciau cia geru atsiliepimu apie meistres is BLIC salono. Gal kas turi kontaktus ir mazdaug galetu apsviesti apie kainas...buciau labai dekinga.. 4u.gif

Ateikite pas mane as jus pagrazinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 05 03, 18:24)
O kada Jusu svente, jei ne paslaptis? ar jos atvaziuos i namus pagrazinti, ar salone? Ar teisingai atsimenu, kazkada susirasinejom, svesit Sfinkse? smile.gif

Šio mėnesio gale, salone viską darys. Taip, Sfinkse
Atsakyti
gal kas nors turite visažistės Jolantos Paulauskienės kontaktus, savaitgalį per Rimdžiaus laidą mačiau kaip darė vesuvinį makiažą bet net nepamenu kokiam salone doh.gif ji dirba, faktas kad Vilniuje, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 04, 12:22)
gal kas nors turite visažistės Jolantos Paulauskienės kontaktus, savaitgalį per Rimdžiaus laidą mačiau kaip darė vesuvinį makiažą bet net nepamenu kokiam salone  doh.gif  ji dirba, faktas kad Vilniuje, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Kontaktu neturiu, bet ziurejau ta pacia laida. Makiazas buvo daromas Make up store parduotuveje ten turbut yra ir visazistes kampelis 4u.gif Buvau suzaveta taip pat nuotakos makiazu, tikrai puiki visaziste thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip nedaug cia komentaru is vilnieciu. Merginos, gal kuri daretes sukuosena Grozio institute Vokieciu gatveje? Parasykite kokiu atsiliepimu, kaip jos ten dirba.
Atsakyti
as turiu Paulauskienes tel.nr rasykit i az. mirksiukas.gif na as pati pas ja norejau uzsirasyti tik va esu girdejus nuo praitu metu kelis labai nekokius atsiliepimus.nenoreciau lieti asaru vestuviu ryta del to,jog kazkas gali mane pavesti.cia ne apie darbo kokybe. unsure.gif todel persigalvojau ir nusprendziau geriau rinktis sarma style.ryt bandysiu skambinti uzsirasyti blush2.gif
Atsakyti