Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Mačiau savaitgalį salono BLIC darbą tai nuotaka kaip iš pieno plaukusi smile.gif Labai gražų makiažą padarė Aušra, o Julija nuostabiai sušukavo. Kadangi pati esu užrašyta pas Jūratę, nes mano dieną Julija nedirba puoliau skambinti, su pačia Julija kalbėjau, bet sakė kad tikrai nedirbs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 04 26, 20:50)
Mačiau savaitgalį salono BLIC darbą tai nuotaka kaip iš pieno plaukusi smile.gif Labai gražų makiažą padarė Aušra, o Julija nuostabiai sušukavo. Kadangi pati esu užrašyta pas Jūratę, nes mano dieną Julija nedirba puoliau skambinti, su pačia Julija kalbėjau, bet sakė kad tikrai nedirbs  verysad.gif

nesijaudink, Jurate irgi gerai sukuoja 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Mano vestuves Liepos menesi. ax.gif esu susidurusi su didzaja problema - mano vestuves bus sekmadieni, o sekmadieni nevienas nenori mane susukoti. doh.gif
Ieskoju kirpejos Vilniuje. Pati esu is Rygos, vilniuje net graugiu neturiu, nera kam paklausti apie pazystamus kirpejus... g.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuriai dare makiaza Sarmastyle salone Evelina? ar likot patenkintos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(callmyname @ 2009 04 28, 11:31)
Sveikutes!  4u.gif

Mano vestuves Liepos menesi.  ax.gif esu susidurusi su didzaja problema - mano vestuves bus sekmadieni, o sekmadieni nevienas nenori mane susukoti.  doh.gif
Ieskoju kirpejos Vilniuje. Pati esu is Rygos, vilniuje net graugiu neturiu, nera kam paklausti apie pazystamus kirpejus...  g.gif

Labas vakaras, gal as galeciau jums padeti!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 04 28, 20:45)
Labas vakaras, gal as galeciau jums padeti!
4u.gif

Parasiau Jums e-mail bigsmile.gif
Atsakyti
Gal dar kas daresi vestuvine sukuosena pas Egle Simonoje? Pasidalinkit patirtim, kaip ji dirba.
Beje, kas Simonoje daro makiaza? Gal kokiu komentaru butu ir apie tai?
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 04 23, 23:05)
sveikos, gal kas isbandete koki gera salona klaipedoje vestuvinei sukuosenai ir makiazui? na kad kainytes labai nesikandziotu (~200lt) ir padarytu kokybiskai

Zinau kad Klaipedoje geras salonas Rutos studija, Irena labai graziai daro sukuosenas ir t.t
Atsakyti
gal kas galit parekomenduoti kokia normalia kirpykla ar grozio salona Siluteje(su kontaktais), kur galetu padaryti sukuosena ir makiaza nuotakai...esu nevilty, ne spati esu ne LT, ir nera kam pereit per kirpyklas.....o internete nieko normalaus nerandu... doh.gif
Atsakyti
sweikos, o gal zinote ka nors apie salonus kaune: "pjese" prie muzikinio teatro, ir "mistika" antrame aukste salone tarp geliu wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Mano svente jau arteja, o vis dar neturiu, kas mane pagrazintu...PAsiskaiciau cia geru atsiliepimu apie meistres is BLIC salono. Gal kas turi kontaktus ir mazdaug galetu apsviesti apie kainas...buciau labai dekinga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 05 02, 13:30)
Sveikos, merginos  4u.gif
Mano svente jau arteja, o vis dar neturiu, kas mane pagrazintu...PAsiskaiciau cia geru atsiliepimu apie meistres is BLIC salono. Gal kas turi kontaktus ir mazdaug galetu apsviesti apie kainas...buciau labai dekinga.. 4u.gif

Adresas: Aušros g. 20, Kaunas
Telefonas: (8 37) 209060

Vestuvinėms šukuosenoms tik Julija ir Jūratė (nežinia kuri geresnė) priklausomai kiek plaukų ir ką darys kaina manau gali būti iki 200 Lt (čia grubiai). Makiažas tik pas Aušrą kainuos apie 100 Lt, manikiūras pas Astą, bet kainuoja apie 40 Lt tai manau galima ir kitur susirasti.

Atsakyti