as tai galiu parekomenduoti Gatineau salona Vilniaus gatveje (Radvilu rumuose kol kas, bet ruosiasi issikelti). Ten dariausi manikiura, sukuosena ir makiaza, buvau nerealiai patenkinta, bet foto dar neturiu...
QUOTE(RimJurgita @ 2007 06 12, 13:37)
parasyk savo komentarus po savo vestuviu apie Kestuti ir Evelina kokie ispudziai??????

parasysiu butinai

QUOTE(r@siukas @ 2007 06 12, 14:47)
nu blyn
buvau uzsirasiusi....
tai kur dabar darytis?
man labai tiko Sugihara, bet pas juos dabar remontai vyksta, tai jie savaitgaliais nedirba

tai kur dabar darytis?
man labai tiko Sugihara, bet pas juos dabar remontai vyksta, tai jie savaitgaliais nedirba

man irgi sugiharoj butu labai tike...bet as vis galvoju gal iki rugsejo jie dar susiremontuos

nes kazkaip cia nelabai randu atsiliepimu...
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 20:50)
as tai galiu parekomenduoti Gatineau salona Vilniaus gatveje (Radvilu rumuose kol kas, bet ruosiasi issikelti). Ten dariausi manikiura, sukuosena ir makiaza, buvau nerealiai patenkinta, bet foto dar neturiu...
As irgi ten uzsirasiusi 07 07, o kada jie issikelia???

Sveikos mergaites as uzpraita savaidgali dariausi sukuosena pas kestuti, o makiaza pas Evelina sarma style salone. nu ka galiu pasakyti kad kestuti galiu rekomenduooti 100%
sukuosena padare ispudinga
net zado netekau nu zodziu liuks
kainuoja nemazai, bet verta neveltui juk jis turi daug apdovanojimu. O kas liecia makijaza pas evelina tai man nelabai kelis kartus prasiau kad pataisytu. ir stilius dazimo nelabai man patiko nu zodziu, nieko bet pries sukuosena tai tikrai makijazas nublanko
ir dar plius apie vakara sviesiu seseliu dazai subego.
Jeigu mergaites jums imanoma uzsisakyti sukuosena pas kestuti, o makiaza pas jurgita tai bus 100% puiki komanda, kuri ispildys visus lukescius.

Gal yra kokiu atsiliepimu apie "eslauda" zveryne?

QUOTE(Garbanike @ 2007 06 13, 09:33)
jie dar patys nezino, nuo savininku priklauso, o issikels kazkur netoliese, i Totoriu gatve lyg, bet esu tikra, kad tave informuos jei kas keisis!
O pas ka tu uzsirasius? Mane sukavo Lina, o makiaza dare Nora, tai sakau, tokia grazi sau atrodziau, kaip niekad

QUOTE(Joa @ 2007 06 13, 17:15)
jie dar patys nezino, nuo savininku priklauso, o issikels kazkur netoliese, i Totoriu gatve lyg, bet esu tikra, kad tave informuos jei kas keisis!
O pas ka tu uzsirasius? Mane sukavo Lina, o makiaza dare Nora, tai sakau, tokia grazi sau atrodziau, kaip niekad
Ir mano drauge labai graziai susukavo/padaze. Zodziu 10 balu tam salonui 

Oi nautraukyciu laukiam nesulaukiam...
QUOTE(mamituke @ 2007 06 13, 13:58)
Sveikos mergaites as uzpraita savaidgali dariausi sukuosena pas kestuti, o makiaza pas Evelina sarma style salone. nu ka galiu pasakyti kad kestuti galiu rekomenduooti 100%
kainuoja nemazai, bet verta neveltui juk jis turi daug apdovanojimu. O kas liecia makijaza pas evelina tai man nelabai kelis kartus prasiau kad pataisytu. ir stilius dazimo nelabai man patiko nu zodziu, nieko bet pries sukuosena tai tikrai makijazas nublanko
Jeigu mergaites jums imanoma uzsisakyti sukuosena pas kestuti, o makiaza pas jurgita tai bus 100% puiki komanda, kuri ispildys visus lukescius. 

kiek sumokejai? reik zinot kad nepritruktu paskui

QUOTE(mamituke @ 2007 06 13, 15:58)

Vadinasi mano sesytei pasiseke,bus grazuole nuotaka

kaip matau klaipedos nuotaku ( jau esamu ir busimu) cia nerasta
nes niekas negali pakonsultuoti del grozio salonu klaipedoje