Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

QUOTE(dauraa @ 2007 06 06, 13:06)
reikes biskiuka maziau negu vestuviu diena,bet reikes.

niu tai lauksiu nuotraukytes ir atsiliepimu apie Kestuti smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot ka nors apie salona "Jos Kaprizai" Kauno senamiestyje. Man ji rekomendavo del sukuosenos darymo, bet viena nuomone rizikinga pasitiketi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 06, 17:41)
Merginos, gal zinot ka nors apie salona "Jos Kaprizai" Kauno senamiestyje. Man ji rekomendavo del sukuosenos darymo, bet viena nuomone rizikinga pasitiketi verysad.gif

kiek zinau tai ten labai graziai padaro, bet brangiai ima mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors susidure su salonu Alondz (Vilniuje, Flagmano PC)? kokie atsiliepimai apie sukuosenas ir makiazus?
Atsakyti
skundas apie Sarma Style Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 06 07, 14:32)
Gal kas nors susidure su salonu Alondz (Vilniuje, Flagmano PC)? kokie atsiliepimai apie sukuosenas ir makiazus?

pora kartu kirpausi ir daziausi plaukus ten, nusivyliau, nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 11, 10:44)
pora kartu kirpausi ir daziausi plaukus ten, nusivyliau, nerekomenduoju  schmoll.gif

Irgi dariausi sventine sukuosena Flagmane - labai nepatiko, kaip ten elgiamasi su klientais, nerekomenduoju. Nenorejo isklausyti mano pageidavimu, net gi isgirdau fraze tipo "tu esi paprasta kliente ir nieko nesupranti sukuosenose, taigi padarysiu kaip AS noriu, o tu tylek". blink.gif
Ten pas juos lyg tai zvaigzdes uzeina, taigi matyt susirgo zvaigzdziu liga. schmoll.gif

O ir ju padaryta sukuosena buvo nekokia, teko iskart vazioti i kita salona perdaryt is naujo. censored2.gif censored2.gif censored2.gif

Taigi labai-labai nerekomenduoju. schmoll.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie salonus Klaipedoje ax.gif blush2.gif jau kaip ir lakas butu man po juos pasivaiksciot ir uzsirasyt. Gal galit ka parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 06 11, 11:16)
Irgi dariausi sventine sukuosena Flagmane - labai nepatiko, kaip ten elgiamasi su klientais, nerekomenduoju. Nenorejo isklausyti mano pageidavimu, net gi isgirdau fraze tipo "tu esi paprasta kliente ir nieko nesupranti sukuosenose, taigi padarysiu kaip AS noriu, o tu tylek".  blink.gif
Ten pas juos lyg tai zvaigzdes uzeina, taigi matyt susirgo zvaigzdziu liga.  schmoll.gif

O ir ju padaryta sukuosena buvo nekokia, teko iskart vazioti i kita salona perdaryt is naujo.  censored2.gif  censored2.gif  censored2.gif

Taigi labai-labai nerekomenduoju.  schmoll.gif

Tai va, as apie ta pati, nors sukuosenos ten nesidariau, bet po kirpimosi tenai niekas ir nesuprato, kad kirpykloj buvau, o sumokejau tai virs 200. Jei tik neklystu, tai ten sukuoja ar dazo tas moteriskes kur ant Stiliaus virselio buna, dar specialiai ejau antra karta, galvojau, gal tiesiog nepasiseke man, bet ir ta antra karta s...padare schmoll.gif
Atsakyti
nu blyn doh.gif buvau uzsirasiusi....
tai kur dabar darytis?
man labai tiko Sugihara, bet pas juos dabar remontai vyksta, tai jie savaitgaliais nedirba doh.gif
Atsakyti
As ir jau nutariau vestuvems darytis sukuosena Sarma Style pas Kestuti, o makiaza pas Evelina sake administratore, kad ji nesenai priimta,bet tikrai graziai dazo si savaitgali daze vestuvems nuotaka tai ji buvo labai patenkinta.
Kuri eisit pas Evelina dazytis tai parasykit komentarus.... nes mano vestuves tik rugpjucio menesi.
Jurgita - visaziste rugpjuti atostogauja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(juratata @ 2007 06 05, 19:24)
uzsisakiau snd pas kirpeja ir makiaziste sarmoj style  smile.gif
dar vienas rupestis nuo peciu nukrito  clap_1.gif

parasyk savo komentarus po savo vestuviu apie Kestuti ir Evelina kokie ispudziai?????? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerbiamosios ir brangiosios merginos, gal kas zino kaip sukuosenas, makiazus ir manikiurus daro GROZIO TERAPIJOS IR CHIRURGIJOS CENTRE? Cia butu Vilniuje, Stulginskio gatveje.
Visa tema perskaiciau, bet apie si centra niekas nekalbejo. Taigi, gal kas daresi ir zino kaip jie ten dirba? as jau uzsirasiau visoms minetoms proceduroms smile.gif vestuviu diena.
Iskarto ACIU visoms atsiliepusioms smile.gif

Papildyta:
QUOTE(r@siukas @ 2007 06 12, 14:47)
nu blyn doh.gif buvau uzsirasiusi....
tai kur dabar darytis?
man labai tiko Sugihara, bet pas juos dabar remontai vyksta, tai jie savaitgaliais nedirba doh.gif

as ir sugiharos gatveje buvau, bet ten tie remontai ne i tema visai ir jokiu uzsakymu nepriima sad.gif todel siunte i kitus sio centro filialus. Nuejau, uzsirasiau.
Beje, galiu pasiulyti FORUM PALACE ten ir grozio salonas yra. Pazystama sake, kad jai labai super ten padare ir sukuosena ir makiaza. As ejau, bet nesusikalbejau ten su ta registratore. Kazkokia doh.gif buvo, kalbejo tarsi bibliotekoje smile.gif Nei as jos, nei jin manes nesuprato doh.gif
Zodziu, gal todel, kad man labai anksti reikia (6h.) o ta neisivaizdavo kodel.
Zodziu, gali pabandyti, gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti