Sis gydytojas jau nebepriimineja gimdymu akuseriniame skyriuje, jis dirba tik ginekologiniame toj pacioj ligonineje

QUOTE(aronaitė @ 2008 06 16, 12:17)
Sis gydytojas jau nebepriimineja gimdymu akuseriniame skyriuje, jis dirba tik ginekologiniame toj pacioj ligonineje 

primineja susitarus

Gimdziau pas si gydytoja ir dekoju jam uz profesionaliai atlikta darba bei sklandu musu su vyru susitikima su dukryte. Labai tikiuosi, kad ateityje dar turesiu galimybe gimdyti pas ji.

Gal galima gauti sio gydytojo telefono nr?

QUOTE(Moga @ 2008 06 16, 10:17)

Jeigu tariesi priims gymdima.
Sveikos, gal kam nesenai teko susitarus gimdyti pas si gydytoja? prasau parasykite i az. Labai aciu

man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas

QUOTE(silagele @ 2009 03 15, 20:01)
man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas 

as irgi jau pas ji pagimdziau

QUOTE(zirzekle @ 2009 03 15, 20:18)
as irgi jau pas ji pagimdziau
super gydytojas, viska atliko labai profesionaliai, galiu tik nuosirdziai dideli ACIU pasakyti jam. jei dar gimdysiu, tai tik pas ji 

bet jis dirba ginekologiniame- tai tu su juo asmeniškai taresi ?

QUOTE(silagele @ 2009 03 16, 09:51)
taip

as aisku pati asmeniskais nesu pas ji gimdziusi bet geru atsiliepimu girdejau net guledama akuseriniam,kai jau buvo perkeltas dirbti i kita skyriu...geras zmogus ir labai rupestingas....kai pirmaja dukruze gimdziau tai jis buvo tuo metu vedejas tai visada atsakingai atsakydavo i uzduodamus klausimus o jei kas neaisku jam budavo visada patikrindavo dar karteli(pvz.tyrimus ir pan....)man jis patiko :)anksciau bijojau vyru ginekologu bet sis gydytojas pakeite mano nuomone