Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Mindaugas Šilkūnas

QUOTE(biscuit @ 2006 10 06, 23:20)
aciu, jei gali atsiusk man jo tel. nr. i az
uzsirasiau pas ji i medicinos diagnostikos centra ax.gif

Papildyta:
gal yra mamu, kurios pas ji lankosi nestumo metu?
arba tokiu, kurios jau anksciau pas ji lankesi?

Sveikute 4u.gif ,
as pas si gydytoja gimdziau pirmagimi, labai esu patenkinta thumbup.gif clap.gif clap_1.gif. Jeigu turesiu antra vaikeli irgi noreciau gimdyti pas M. Silkuna.
Atsakyti
Na, as apie gydytoją Mindaugą Šilkuną galiu tik gerai ir tik labai gerai atsiliepti. Pati pas jį gimdžiau. Super gydytojas!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie si gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 05 09, 14:42)
Kokie atsiliepimai apie si gydytoja g.gif

mano asmeniškai - patys geriausi. o jei dar ir pavyks pačiai pagimdyt po jo daryto cezario, būsiu gatava paminklą statyt.
savo srities profesionalas. nors atrodo ramus ir biškeli flegma, profesinėj srity to nei kiek nėra. Vyras pas jį praktiką atlikinėjo, įspūdžiai ir atsiliepimai tik geriausi.
Atsakyti
na toks tikrai truputi flegmatiskas hihihi.gif bet toks labai siltas ir malonus zmogus. o jau koks ramus atrodo, net per gimdyma taip ramiai elgesi, kad vien i ji pasiziurejus buvo geda saukti blush2.gif
jau susitariau, kad ir antra pas ji gimdysiu, tai labai tikiuosiu, kad ir vel viskas bus gerai.
Atsakyti
thumbup.gif gydytojas, gimdziau pas ji. Antra vaika irgi gimdyciau pas ji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2007 05 21, 12:16)
thumbup.gif  gydytojas, gimdziau pas ji. Antra vaika irgi gimdyciau pas ji. ax.gif

Sutinku 100% Gydytojas thumbup.gif thumbup.gif As irgi antra vaika gimdysiu tik pas ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2007 07 07, 21:50)
Sutinku 100% Gydytojas  thumbup.gif  thumbup.gif  As irgi antra vaika gimdysiu tik pas ji thumbup.gif

Tai kaip jis atrodo? g.gif Toks apkūnus pakankamai jaunas ir su akinukais? Ir labai sulaikytas, ramus?
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2007 07 11, 21:51)
Tai kaip jis atrodo? g.gif Toks apkūnus pakankamai jaunas ir su akinukais? Ir labai sulaikytas, ramus?

metu 45, kudas, apzeles juoda barzda ir be akiniu. nedidelio ugio

speju, kad G. Domza aprasei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 11 liepos 2007 - 22:24
QUOTE(Tinka @ 2007 07 11, 22:24)
metu 45, kudas, apzeles juoda barzda ir be akiniu. nedidelio ugio

speju, kad G. Domza aprasei

Tai greičiausiai taip ir bus blush2.gif
Tada Šilkūno aš nebuvau sutikusi kai gulėjau ligoninėj. Bet ačiū už info. Gal dar teks pas jį gimdyti, tai nors žinosiu, kad tai jis smile.gif
Atsakyti
Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt...
Atsakyti
as taippat gimdziau pas ji. pas mane buvo neplanuotas cezaris,
esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rupestingumu,nuosirdumu .
tikrai labai labai geras ir jai antras bus tik pas ji gimdysiu thumbup.gif
Atsakyti