Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Mindaugas Šilkūnas

O as nusivilusi verysad.gif nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo, gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 18 rugsėjo 2007 - 21:27
QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 21:27)
O as nusivilusi  verysad.gif  nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo,  gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)

nu pazistu ir gimdziusiu pas ji naturaliai.
o pagal mazyles gimimo data tai galiu atsakyt, kodel isvaziavo.
nes kita diena turejo budejima Grybo g. med diagnostikos centre.
o ten kiek supratau jokiu isimciu sutartiems gimdymams valdzia nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 09 19, 10:07)

nes kita diena turejo budejima Grybo g. med diagnostikos centre.
o ten kiek supratau jokiu isimciu sutartiems gimdymams valdzia nedaro.

Ne, atrodo sake, kad vaziuoja i Kauna. Bet visvien, yra trupuciuka kartele tokia uzsilikusi blush2.gif , nors gal tikrai jis ir yra geras gid.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 25, 22:40)
Ne, atrodo sake, kad vaziuoja i Kauna. Bet visvien, yra trupuciuka kartele tokia uzsilikusi  blush2.gif , nors gal tikrai jis ir yra geras gid.

nu tas kartelis lyg ir man dabar belikes.
nes jau taip atsitiko, kad teko jam i konferencija vaziuot si savaitgali. o mano mazius butent tada sugalvojo ateit.
bet jis pazadejo mane perduot kolegai kuriuo pasitiki. mazyli prieme daktare Puziene. geriau nei but negalejo. turim grazu ir sveika 4 kg drucki. man , kaip gimdziusiai naturaliai po cezario tai yra didis pasiekimas.
o daktarui Silkunui esu dekinga uz gera nestumo prieziura ir sprendima gimdymo neskatinti, o laukti savaime. apturejau klasikini vadovelini mazylio gimima.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 22:27)
O as nusivilusi  verysad.gif  nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo,  gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)

As pas Silkuna gimdziau naturaliai. Prasiau cezario, kad ilgai nesikankinti, bet jis pasake, kad pakenteciau ir tikrai pagimdysiu pati. smile.gif Dabar didziuojuosi, kad iskentejau ir be jokiu nuskausminimu pagimdziau dukryte.
Atsakyti
QUOTE(Stratonikeja @ 2007 08 18, 18:04)
Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt...

Sveika,

Gal turi jo tel.?Jis RK dirba dar, ane? Norėčiau ir aš su juo susitart dėl gimdymo.
Iš anksto ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2007 11 07, 17:31)
Sveika,

Gal turi jo tel.?Jis RK dirba dar, ane? Norėčiau ir aš su juo susitart dėl gimdymo.
Iš anksto ačiū už info

na ir kaip sekesi pas ji? buvau ir as su juo susitikus per echo, tai gera ispudi mums paliko ax.gif
Atsakyti
Tai ka siais metais nieks pas ji dar negimde?
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti. ax.gif ..nes rūgpj. mėn teks daryti cezarį, ir noriu iš anksto su jo susitarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juviar @ 2008 03 25, 12:55)
Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti. ax.gif ..nes rūgpj. mėn teks daryti cezarį, ir noriu iš anksto su jo susitarti ax.gif

jai dar nieks nedave kontaktu, rasyk man i az butinai atsiusiu, nes as gimdysiu geguzes pr.tai irgi tarsiuos su juo ax.gif na mes kaip jau ir susitare ax.gif

Beja, gal galit isduoti paslapti kiek jam mokejot uz priimta gimdyma ar cezari ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aronaitė: 27 kovo 2008 - 14:57
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 27, 15:55)
Beja, gal galit isduoti paslapti kiek jam mokejot uz priimta gimdyma ar cezari ax.gif

Ir mane šita info labai domina drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pas si gydytoja gimdziau pries 3 metus, buvo extra cezariukas tai gydytojui mokejom 400 ir anesteziologui 100, zinau, kad dabar uz cezariuka moka po 600 ir anesteziologui 200. Galima ir daugiau, kiek kas nori wub.gif
Atsakyti