QUOTE(Turbo_duracka @ 2007 05 28, 13:28)
Aš ir pagalvojau,jog vienas iš skirtumų tas,jog inžinierius vadovauja darbui (aišq savo ruožtu atlieka darbą užsakovams), o floristas - pagrinde tik atlieka

Ir mano tikslas nėra tik gėlės...
Teks, manau, ir man padirbėti firmoje, kad įgaučiau gal šiek tiek patirties, supratimo...

O poto jau skintis savo kelią...
Jaučiu ir man teks kooperuotis su grupiokais
Dėl pažymių aš jau mąstau...ir jei dar gerai mokysiuos tai lyšnų 100Lt į kišenę nepakenks

Aš taip tikiuosi...,kad mano lūkesčiai pasitvirtins

, nes mėgstu būti geriausia savo lygoje

Jei seksis gal ir aš stosiu į tą Klaipėdos universitetą

Tik bėda, jog niekada nesu buvusi Klaipėdoje

Man kažkodėl užsieny lengviau rasti butą ir draugų nei Lietuvoj
Sakei, kad tavo draugas baigė pernai, jei neklystu

O pernai dar neduodavo bakalauro? Jei aš jį gaučiau, man rodos, tai bus tas pats? Tada , kaip suprantu, būtų aukštasis neuniversitetinis, bet visgi bakalauras..Tai gaunas kaip ir vistiek universitetinis,nes bakalauras tik po 4metų...Tai ir lyginti nebus ko,nes turėsiu bakalaurą

Reikės pasidomėti, nes filosofuoju jau ne į temą
Kažin yra kur nors, kur galima magisto laipsnį įgauti susijusį su specialybe? Į LŽŪU nenorėčiau eiti, nes kiek žiūrėjau, tai ten vos ne daržovių vekavimas ir laikymas

žodžiu selekcija ir visi dalykai giliau su daržovėm ne mano dalykas
Dėl diplominio turėsiu omeny

dėl brėžinių, manau nekils problemų

Piešti pusė velnio sekasi, inžinierius maniškio tėvas, o ir daug mano buvusių klasiokų stojo į architektūrą, daizainą, grafiką...Žodžiu turiu nuostabią gabių žmonių komandą braižymui ir visokioms mintis..Planas bus, net neabejoju
Dėl diplominio pasitarsime..,o dėl kontaktų gal susitarkime jau db

parašyk savo tokį kontaktą i AŽ, kuris yra mažiausia tikimybė,kad pasikeis nr arba e-mail, nes gal dingsi iš SM ir kukuosiu
pradziai kol isivaziuoji i inzinieriaus darbo organizavima, turi ir pats duobes kasti..
mano draugui uzteko praktikos.. o kadangi i diplominiu darbu gynima buvo atvyke sveciu ir darbdaviu, tai ji kaip viena is geriausiu studentu viena klaipedos firma prieme dirbti. tai dabar dirbti pas darbdavi atsizegnojo ligi gyvenimo pabaigos.
kam dirbti kitam, jeigu gali pats. ir pinigeliai byra tau, o ne tik liekanos.
apie bakalaura.
as ir pati baigus gavau bakalaura, tik reik atsiimti spec diploma, susitvarkyti dokumentus.
bet profesinis bakalauras, tai ne tas pats kas universitetinis. ir musu darbdaviams tai vienodai piesia, nes sistema dar nera isdirbti sioje srityje.
ir dar, igijus profesini bakalaura, tu vistiek negali stoti i magistra, nes magistrai yra tik universitetiniaio profesiniu magistru niekas neruosia. taip kad ramios bites, tau pirmiausia baigus kolegija dar reikes isliginamuju, kad gautum universitetini bakalaura, ir tada jau jeigu noro bus tada ir magistras .
labai smagu, kad zmogus stoja kryptingai, o ne siaip belekur. smagu kad aplinka tavo tokia ir galimybes bei perspektyvos visos po ranka.
o del testiniu studiju info gali pasieskoti klaipedos universitete gamtos ir matematikos fakultete.