Įkraunama...
Įkraunama...

Akių traiškanojimas, pūliavimas, paraudimas

Aš važiavau akytę valyti privačiai, nes norėjau būti šalia 4u.gif
Mane aišku gazdino, kad nualpsiu, bet nenualpau...
Manau, kad neskauda, nes vaikučiui nuskausminama akytė, nors maniškė jau buvo didelė (7 mėn.), vaikutis verkia, nes jį stipriai laiko ir neleidžiama judėti, laikoma gi ir galvytė...
Jei latakėlį nuo nosiaryklės skiria plėvelė, būtinas zondavimas, jokie masažai, vaistai nepadės, kaip ir buvo mums ax.gif
Antrą kartą jei ką tik praplauna, durti nebereikia smile.gif

Jei latakas užsikimšęs, tai gali padėti masažai, arbatos ir t.t., bet jei yra plėvelė, tai ją reikia pradurti, nepadės arbatos sad.gif ...
Atsakyti
Mano mergaitei zondavo nieko basaus. Aisku nera maloni procedura, as pati laikiau savo mergaite, bet po zondavimo viskas buvo ok ax.gif 4u.gif soske.gif
Atsakyti
mums padejo zondavimas, bet as nemaciau kaip tai daroma, ir gerai, nes manau nelabai maloni procrdura cry.gif , bet po to buvo viskas ok. Sekmes doctor.gif
Atsakyti
taip..ir mano mazytei tas buvo.....
cry.gif
Atsakyti
Sveiki,

pripazistu, kad si procedura baisi, bet daugiau tevams nei vaikui, nes akyte yra nujautrinama, didziausias nepatogumas tai, kad suvynioja ir neleidzia judeti, be to svetimi zmones... mums akyte eme traiskanoti kazkur 2-3 sav. ir plovem, ir vaistus lasinom, ir masazavom - praeidavo, bet labai jau trumpam ir vel viskas is naujo... vezem pas okulistus, vel vaistai... ir t.t. atsibodo iki gyvo kaulo, tada kreipemes privaciai, padare abieju akyciu praplovimus ir paaiskejo, kad tik viena akyte reikia zonduoti, kitos ne, o ta sveikoji uzpuliouja nuo uzsikisusios, nes vaikas su rankytem isitrina... taigi, atlikus procedura, pasveikom galutinai ir uzmirsom tuos pulius ir tokias intensyvias akiu higienos proceduras kasdien, uztenka tik paprastu vandeniu atsiprausti ryte ir vakare thumbup.gif
linkiu stiprybes mamytei, nes pati blioviau tikriausiai daugiau uz vaika, bet greit viska pamirsom, svarbiausia, kad daugiau nebesikartoja...
Atsakyti
ojojoj,kaip bijau...mano angeleis dabar miega ir net neitaria,kas jo laukia...
Kol kas valom su arbatele ir lashinam Oculoheel,bet nepadeda sad.gif
Perskaichiau visa tema ir nebezhinau,kaip elgtis,ar laukti (kaip siulo vienos),ar skubeti (kaip sako kitos)...
Atsakyti
musu laukia tas pats,Nendria...bijau net pagalvoti..net negera
Atsakyti
mums taip pat zondavo ir plovė, bet dabar gražios akytės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums irgi ta pati problema. Okuliste liepe lasinti levomicetina ir dar kitus lasiukus, daryti masaza, o kai sulauksime triju menesiu tikriausiai teks daryti ta praplovima, nebent pasisektu ir baigtusi tas traiskanojimas.
Atsakyti
mažiui irgi traiškanoja viena akytė po miego. Jam jau 4 mėn. Maždaug suėjus 1 mėn. buvo dingę, o po 2 sav. vėl pradėjo traiškanoti. Kol lašinom levamicetiną - buvo gerai, kai tik baigiam lašint - po dienos vėl viskas atsinaujina verysad.gif

Ar bet kuriame privačiame kabinete daro tą procedūrą? Kažkaip labai nenorėčiau į ligoninę dėl tu gultis.
Atsakyti
mano mazajam puliuoja akytes. o dar ir musu daktare kaip tycia atostogauja. Bijau kad nebutu susiaureje latakai ir nereiktu plesti. gal kas susiduret su tokia problema? kaip gydet?
Atsakyti
mum irgi ta pati bėda yra. gali pavalyt su ramunėlėm. o šiaip tai geriausia pas gydytoją nueit, parodys kokius masažiukus daryt, gal vaistukų išrašys
Atsakyti