Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikutes,
Gal kuri daretes klasikine virtuve, o ne modernia kaip dabar dauguma siulo gamintoju? g.gif
vat noriu klasikines namuose, kaip tik darom remonta, bet vos pora variantu salonuose apziuret galima...patiko dalioj keletas variantu klasikiniu.
aisku daug internete gali rast, o gal teko kam susidurt noriu tokios sendintos balintos plokstes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2007 05 14, 21:05)
Idedu ir savo virtuves projektuka. Laukiu atsipliepimu.  ax.gif

Virtuve didele - 16 kv. m.

Viruves projektas

Na man tokioje dideleje virtuveje norisi salos wub.gif
Ir lentyneles manau bus nepraktiskas dalykas aplink saldytuva, nespesi valyt blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Milde @ 2007 05 15, 15:00)
Sendiena dabaigiau su virtuves baldais smile.gif issirinkau visgi akmens mase.O siaip...gal kuri zinot kur su gera kaina buitine technika gera nusipirkt?

Medzio centras D korpusas, ant stogo uzrasas Snaige, ten tikrai sutaupysi ir issirinksi viska ka siulo na tarkim Ogmina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 24, 07:48)
O kur darysitės ?

Tiesiogine to zodzio prasme - garaze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 24, 13:27)
lukstas jei naturalus tai taip spalvu mazoka, taciau galima beicuoti ir isgauti visas pasaulio spalvas  mirksiukas.gif
atspariausia yra Laminatas is pigiu medziagu, ir brangesniu gali buti stiklas, corianas, akmuo  mirksiukas.gif

O lukstas, tai tas pats,kas fanieruote? ar cia dar kita medziaga? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 05 24, 20:21)
O lukstas, tai tas pats,kas fanieruote? ar cia dar kita medziaga? rolleyes.gif

tas pats biggrin.gif
Atsakyti
laba diena
nius bandau dar karteli kazka ikelti tik kad nelabai mokejau tikriausiai issaugoti tai kokybe tikriausiai nekoke sad.gif

net neisivaizduoju kur ta saldytuva man kisti g.gif virtuve
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2007 05 25, 11:17)
laba diena
nius bandau dar karteli kazka ikelti tik kad nelabai mokejau tikriausiai issaugoti tai kokybe tikriausiai nekoke  sad.gif

net neisivaizduoju kur ta saldytuva man kisti  g.gif virtuve

Aš niekaip nesuprantu kas ten pas Tave viršuje per prietaisas kabo ? šioj nuotraukoj dešinėj, prieš tai buvusioj kairėj jis kabojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 25, 12:29)
Aš niekaip nesuprantu kas ten pas Tave viršuje per prietaisas kabo ? šioj nuotraukoj dešinėj, prieš tai buvusioj kairėj jis kabojo  g.gif

Na as supratau kad orkaite g.gif bet ji turetu buti siek tiek zemiau nes nepatogu bus ja naudotis
O del saldytuvo tai manau jis geroje vietoje stovi tik aisku jei dar jo neturi o ruosiesi pirkti pasiziurek kad atsidarinetu iš desines puses taip bus patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 05 25, 12:00)
Na as supratau kad orkaite  g.gif  bet ji turetu buti siek tiek zemiau nes nepatogu bus ja naudotis
O del saldytuvo tai manau jis geroje vietoje stovi tik aisku jei dar jo neturi o ruosiesi pirkti pasiziurek kad atsidarinetu iš desines puses taip bus patogiau biggrin.gif

galima saldytuvo duris perstatyt i kita puse jei jie turi tokia galimybe (dauguma turi), reikia klausti parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2007 05 25, 14:03)
galima saldytuvo duris perstatyt i kita puse jei jie turi tokia galimybe (dauguma turi), reikia klausti parduotuvej

man dar neteko susidurti su saldytuvu, kurio duru negalima perstatyti
Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2007 05 25, 12:17)
laba diena
nius bandau dar karteli kazka ikelti tik kad nelabai mokejau tikriausiai issaugoti tai kokybe tikriausiai nekoke  sad.gif

net neisivaizduoju kur ta saldytuva man kisti  g.gif virtuve

jei virsutines spinteles bus auksciau kaip 50cm virs stalvirsio bus nepatogu mikrobange naudotis (as supratau, kad ten mikrute, o orkaites nebus) ir dar pagalvociau ar labai reikia to siauro krepsio buteliams salia kaitlentes, juk galima aukstame stalciuje pasidaryti mazesni skyreli ir jame susistatyti butelius. man tos siauros dureles grozio nepriduoda schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif saldytuva as turiu o smile.gif niekaip neradau as ten virykles tai gavosi kad tik virsu radau smile.gif pas mane dujine virykle su elektrine orkaite smile.gif man svarbiausiai buvo sugalvoti kur ta saldytuva ikisti smile.gif

Forma aha tik dabar pažiurėjau kad negražiai atrodo ta siaura spintute nereikia ten jos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur`miaw: 25 gegužės 2007 - 14:02
user posted image

to: mur miaw
kažkas panašaus, tik gal veidrodiniu būdu
Atsakyti
O man nieko nepatarsit ax.gif blush2.gif ?
Atsakyti