QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 07:44)
o tai kiek decibelinu yra toks vidutinis garsumas

as matai dar nei karto gartraukio neturejus, tai supratimo pas mane nulis taip sakant
del kaitlentes. as ta kur nuziurejau tai taip idomiai, krastai nugludinti tarsi, bet ji juk ant stalvirscio virsaus dedasi, pilnai juk neisileidzia, tai dabar jau ir pasimeciau kaip cia lengviau valyti butu, ir vienut ir kitur krastukai kaip ir gaunasi
tiesa a kas cia per velnias Fagor firma

kol nesidomejau buitine technika kaskaip apie ja negirdejau nieko
as dabar nepamenu kiek turetu buti, bet atkreipk demesi besirinkdama kad kuo maziau dB turi tuo geriau
o del krasteliu, tai man tie metaliukai labiau patinka del to, kad ant stalvirsio nenubega niekas
kazkodel Fagor as nesirinkciau
QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 08:41)
Nu va, o aš nuo informacijos pertekliaus ir vėl ieškojimų pradžioj
jau buvom lyg ir apsisprendę dėl AEG, bet nuvarėm į Ogminą, o ten mums pasiūlė vis gi neimti AEG, nes susijungus su Elektroliuxu, jo kokybė labai stipriai pagedo. Kaip pavyzdį pasiūlė prieiti prie AEG skalbiankės ir pažiūrėti kaip ji surinkta. Nu tai tikrai visa šleiva, kreiva, kai kurios detalės akivaizdžiai atsikišusiais šonais Nu tai ir atbaidė mus

Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o
pas mus kaitlente ir orkaite ir skalbykle AEG ir kolkas minusu nezinau, tiesa orkaite dar nesinaudoju, nes dar neimontuota
o del to, kad jie susijunge, tai manau kad tik Elektrolux kokybe pagerejjo o ne AEG suprastejo. nezinau ka jum ten rode, bet pas mane viskas ciki