Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 29, 07:15)
As visa buitine nusipirkau AEG ax.gif

Nu va, o aš nuo informacijos pertekliaus ir vėl ieškojimų pradžioj verysad.gif
jau buvom lyg ir apsisprendę dėl AEG, bet nuvarėm į Ogminą, o ten mums pasiūlė vis gi neimti AEG, nes susijungus su Elektroliuxu, jo kokybė labai stipriai pagedo. Kaip pavyzdį pasiūlė prieiti prie AEG skalbiankės ir pažiūrėti kaip ji surinkta. Nu tai tikrai visa šleiva, kreiva, kai kurios detalės akivaizdžiai atsikišusiais šonais Nu tai ir atbaidė mus verysad.gif Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 07:41)
Nu va, o aš nuo informacijos pertekliaus ir vėl ieškojimų pradžioj  verysad.gif
jau buvom lyg ir apsisprendę dėl AEG, bet nuvarėm į Ogminą, o ten mums pasiūlė vis gi neimti AEG, nes susijungus su Elektroliuxu, jo kokybė labai stipriai pagedo. Kaip pavyzdį pasiūlė prieiti prie AEG skalbiankės ir pažiūrėti kaip ji surinkta. Nu tai tikrai visa šleiva, kreiva, kai kurios detalės akivaizdžiai atsikišusiais šonais  Nu tai ir atbaidė mus  verysad.gif  Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o   verysad.gif

nu jo Bosh kainos tai tikrai biski kandziojasi , na bet jau man ax.gif

bet velgi kiek pardaveju tiek versiju doh.gif

vieni sako kad ir Wirpool dabar jau blogi, ale Rusijoj tipo surinkinejami, kiti dievagojasi kad geri tie wirpool..tai kaip dabar zmoguciui zinok kur cia teisybe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 29 gegužės 2007 - 07:50
QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 07:41)
jau buvom lyg ir apsisprendę dėl AEG, bet nuvarėm į Ogminą, o ten mums pasiūlė vis gi neimti AEG, nes susijungus su Elektroliuxu, jo kokybė labai stipriai pagedo. Kaip pavyzdį pasiūlė prieiti prie AEG skalbiankės ir pažiūrėti kaip ji surinkta. Nu tai tikrai visa šleiva, kreiva, kai kurios detalės akivaizdžiai atsikišusiais šonais  Nu tai ir atbaidė mus  verysad.gif  Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o  verysad.gif

Nu zinai kiek zmoniu tiek nuomoniu tongue.gif Pvz. kaitlente nu kad ten jokiu sleivumu ar kazko panasaus nera g.gif indaplove pas draugus jau gal kokia 5 metai, viskas normaliai minusu nera g.gif del skalbiankes nezinau schmoll.gif bet jau tokia nusipirkau tai bus jau ir gerai biggrin.gif
Papildyta:
Ai, o mums sake kad kaip tik geros firmos susijunge kokybe tikrai labai gera biggrin.gif
Atsakyti
SoJa, maziau klausyk visokiu Ogminos ir Topocentru "ekspertu" doh.gif Sneka, kad tik netyleti, arba,kad pirktum ju siulomus gaminius. Turime AEG skalbimo masina jau 6 metai, jokiu priekaistu. Dauguma draugu renkasi AEG, nei is vienu negirdejome blogu atsiliepimu. Patys dabar pirkome visa buitine technika, tai vel rinkomes AEG thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2007 05 29, 08:04)
SoJa, maziau klausyk visokiu Ogminos ir Topocentru "ekspertu" doh.gif Sneka, kad tik netyleti, arba,kad pirktum ju siulomus gaminius. Turime AEG skalbimo masina jau 6 metai, jokiu priekaistu. Dauguma draugu renkasi AEG, nei is vienu negirdejome blogu atsiliepimu. Patys dabar pirkome visa buitine technika, tai vel rinkomes AEG thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai vat tame ir esmė, kad ankstesnis AEG buvo super geras, sudarydavo konkurenciją net Mielei, o dabartinis pagedęs iki Zanusi lygio sad.gif
Jei toj Ogminoj tų pačių AEG nepardavinėtų, tai pagalvočiau, kad bruka savo prekę, o dabar jie juk irgi prekiauja tuo AEG, bet jo nerekomenduoja g.gif Vat dėl to ir kyla abejonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 07:44)
o tai kiek decibelinu yra toks vidutinis garsumas  g.gif  g.gif  as matai dar nei karto gartraukio neturejus, tai supratimo pas mane nulis taip sakant  blush2.gif

del kaitlentes. as ta kur nuziurejau tai taip idomiai, krastai nugludinti tarsi, bet ji juk ant stalvirscio virsaus dedasi, pilnai juk neisileidzia, tai dabar jau ir pasimeciau kaip cia lengviau valyti butu, ir vienut ir kitur krastukai kaip ir gaunasi  doh.gif

tiesa a kas cia per velnias Fagor firma  g.gif  g.gif  kol nesidomejau buitine technika kaskaip apie ja negirdejau nieko g.gif

as dabar nepamenu kiek turetu buti, bet atkreipk demesi besirinkdama kad kuo maziau dB turi tuo geriau mirksiukas.gif
o del krasteliu, tai man tie metaliukai labiau patinka del to, kad ant stalvirsio nenubega niekas rolleyes.gif
kazkodel Fagor as nesirinkciau g.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 08:41)
jau buvom lyg ir apsisprendę dėl AEG, bet nuvarėm į Ogminą, o ten mums pasiūlė vis gi neimti AEG, nes susijungus su Elektroliuxu, jo kokybė labai stipriai pagedo. Kaip pavyzdį pasiūlė prieiti prie AEG skalbiankės ir pažiūrėti kaip ji surinkta. Nu tai tikrai visa šleiva, kreiva, kai kurios detalės akivaizdžiai atsikišusiais šonais  Nu tai ir atbaidė mus  verysad.gif  Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o  verysad.gif

pas mus kaitlente ir orkaite ir skalbykle AEG ir kolkas minusu nezinau, tiesa orkaite dar nesinaudoju, nes dar neimontuota doh.gif
o del to, kad jie susijunge, tai manau kad tik Elektrolux kokybe pagerejjo o ne AEG suprastejo. nezinau ka jum ten rode, bet pas mane viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Na kalbant api Elektroluxa, tai pas mane visa jo iranga, viskas veikia nepriakaistingai jau 5,5 metu. Taip kad nereikia ir ju peikti.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 10:54)
Tai vat tame ir esmė, kad ankstesnis AEG buvo super geras, sudarydavo konkurenciją net Mielei, o dabartinis pagedęs iki Zanusi lygio sad.gif
Jei toj Ogminoj tų pačių AEG nepardavinėtų, tai pagalvočiau, kad bruka savo prekę, o dabar jie juk irgi prekiauja tuo AEG, bet jo nerekomenduoja  g.gif Vat dėl to ir kyla abejonių  doh.gif

galimi du variantai, kodėl kiša kitos firmos techniką-nuo kitos daugiau uždirba arba užkišti sandėliai, o ekspoziciją planuojama keist. Čia iš mano vyro patirties-jis kai dirbo buitinės technikos pardėj, elgėsi taip pat. Dar neatmetu galimybės, kad neprofesionalūs konsultantai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 06:46)
labu rytu mergaites  4u.gif

reikia pagalbos  blush2.gif  zinau kad kaskurioj temoj apie gartraukius buvo kalba, bet neberandu  doh.gif
<...>

Gartraukių temoj skaičiau, kad galingumas skaičiuojamas taip: optimaliausias variantas, tai virtuvės tūris * 10 (šiaip mažiausiai reikia *6, o daugiausiai *12) Taigi skaičiuokis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 06:46)
lir dar del imontuojamos elektrines kaitlentes. maciau buna su tokiais metaliniais remeliais arba be ju...a kaip geriau valymo azvilgiu  g.gif  aisku nesiruosiu taip maisto virti kad per puodus teketu, na bet vistiek  4u.gif

Manau, kad su rėmeliu yra geriau, kad neapsidaužytų krašteliai.

QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 07:44)
tiesa a kas cia per velnias Fagor firma  g.gif  g.gif  kol nesidomejau buitine technika kaskaip apie ja negirdejau nieko g.gif

Fagor yra iš pigesnių firmų, ir kokybė matyt prastesnė, bet kas negali sau leisti mokėti brangiau - perka Fagor ir labai nesiskundžia. Yra ir SM tema apie Fagor.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 05 29, 10:21)
galimi du variantai, kodėl kiša kitos firmos techniką-nuo kitos daugiau uždirba arba užkišti sandėliai, o ekspoziciją planuojama keist. Čia iš mano vyro patirties-jis kai dirbo buitinės technikos pardėj, elgėsi taip pat.  Dar neatmetu galimybės, kad neprofesionalūs konsultantai ax.gif

Tikrai manau,kad taip ir yra. Geriausia pirkti tiesiogiai is tos firmos atstovu, o ne per buitiniu prekiu parduotuves, nes patys atstovai ir nuolaidas geras pasiulo. Mes irgi vazinejome po visas tas parduotuves (centrus), tai juokingiausia buvo isgirsti,kad Beko, Ardo ir pan. yra geriau uz AEG, Electroliux doh.gif
Atsakyti