Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(coffe @ 2007 05 25, 15:39)
user posted image
to: mur miaw
kažkas panašaus, tik gal veidrodiniu būdu

LABAI PANAŠŲ VARIANTĄ PLANUOJU PAS SAVE NAME, -NET NUSTEBAU... g.gif
Atsakyti
coffe labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstele @ 2007 05 26, 15:27)
O man nieko nepatarsit ax.gif  blush2.gif ?

as tai nematau prie ko labai jau ten prikibti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 05 25, 14:39)
user posted image
to: mur miaw
kažkas panašaus, tik gal veidrodiniu būdu

Man cia neprotingiausia - mikrobange. Bet siaip grazu.
Atsakyti
Radau idomu krana, tai pamaniau idesiu cia.
user posted image
Atsakyti
labu rytu mergaites 4u.gif

reikia pagalbos blush2.gif zinau kad kaskurioj temoj apie gartraukius buvo kalba, bet neberandu doh.gif

pas mane virtuve kartu su svetaine - 32 kv, tai kokio galingumo gartraukio man reik g.gif g.gif

vieni sako kad 1000, bet su kitaip pardavejais pakalbejus, tie mane tikina kad 1000 cia buna laisva eiga ir realiai visteik tiek netraukia..

nusiziurejau viena Wirpool 680 traukos idomu ar uztektu g.gif g.gif bet tiesa jis su stiklu dar tokiu gaubtu..itariu nespesiu valyti doh.gif kaip ten mergaites istikruju 4u.gif

ir dar del imontuojamos elektrines kaitlentes. maciau buna su tokiais metaliniais remeliais arba be ju...a kaip geriau valymo azvilgiu g.gif aisku nesiruosiu taip maisto virti kad per puodus teketu, na bet vistiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 06:46)
labu rytu mergaites  4u.gif

reikia pagalbos  blush2.gif  zinau kad kaskurioj temoj apie gartraukius buvo kalba, bet neberandu  doh.gif

pas mane virtuve kartu su svetaine - 32 kv, tai kokio galingumo gartraukio man reik  g.gif  g.gif

vieni sako kad 1000, bet su kitaip pardavejais pakalbejus, tie mane tikina kad 1000 cia buna laisva eiga ir realiai visteik tiek netraukia..

nusiziurejau viena Wirpool 680 traukos idomu ar uztektu  g.gif  g.gif  bet tiesa jis su stiklu dar tokiu gaubtu..itariu nespesiu valyti  doh.gif  kaip ten mergaites istikruju  4u.gif

ir dar del imontuojamos elektrines kaitlentes. maciau buna su tokiais metaliniais remeliais arba be ju...a kaip geriau valymo azvilgiu  g.gif  aisku nesiruosiu taip maisto virti kad per puodus teketu, na bet vistiek  4u.gif

gartraukio nemanau, kad tokio galingo reikia, be to atsizvelkit i krliamo triuksmo dB. tai irgi labai svarbu mirksiukas.gif
del kaitlentes, pas mane su metaliniu remeliu, tai sakyciau patys kampukai tarp stiklo ir metalo sunku pavalyti buna, bet man manau geriau su remeliu, nes be remelio tai viskas ant stalo atsidurtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 29, 06:18)
gartraukio nemanau, kad tokio galingo reikia, be to atsizvelkit i krliamo triuksmo dB. tai irgi labai svarbu  mirksiukas.gif
del kaitlentes, pas mane su metaliniu remeliu, tai sakyciau patys kampukai tarp stiklo ir metalo sunku pavalyti buna, bet man manau geriau su remeliu, nes be remelio tai viskas ant stalo atsidurtu  g.gif

o tai kiek decibelinu yra toks vidutinis garsumas g.gif g.gif as matai dar nei karto gartraukio neturejus, tai supratimo pas mane nulis taip sakant blush2.gif

del kaitlentes. as ta kur nuziurejau tai taip idomiai, krastai nugludinti tarsi, bet ji juk ant stalvirscio virsaus dedasi, pilnai juk neisileidzia, tai dabar jau ir pasimeciau kaip cia lengviau valyti butu, ir vienut ir kitur krastukai kaip ir gaunasi doh.gif

tiesa a kas cia per velnias Fagor firma g.gif g.gif kol nesidomejau buitine technika kaskaip apie ja negirdejau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 05:46)
ir dar del imontuojamos elektrines kaitlentes. maciau buna su tokiais metaliniais remeliais arba be ju...a kaip geriau valymo azvilgiu  g.gif  aisku nesiruosiu taip maisto virti kad per puodus teketu, na bet vistiek  4u.gif

As issirinkau be metaliuku nes man tie visokie valymai apie juos doh.gif dabar teks valyti tik is stalvirsio puses ax.gif ir man graziau be metaliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 29, 06:58)
As issirinkau be metaliuku nes man tie visokie valymai apie juos  doh.gif dabar teks valyti tik is stalvirsio puses  ax.gif ir man graziau be metaliuku  biggrin.gif

a kokios firmos issirinkai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 07:11)
a kokios firmos issirinkai  ax.gif  blush2.gif

As visa buitine nusipirkau AEG ax.gif
Atsakyti
Merginos, mačiau ten kažkuri klausėt kaip nuvalyti tuos gartraukius kamininius ax.gif aš irgi vargau nerealiai, kol neatvažiavo mano projektuotojas ir pasakė kad gerai nusivalo su WD 40. Pabandžiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti