Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 07:44)
del kaitlentes. as ta kur nuziurejau tai taip idomiai, krastai nugludinti tarsi, bet ji juk ant stalvirscio virsaus dedasi, pilnai juk neisileidzia, tai dabar jau ir pasimeciau kaip cia lengviau valyti butu, ir vienut ir kitur krastukai kaip ir gaunasi  doh.gif

Man dabar montuoja virtuve, kaitlente Gorenj, be jokiu krastuku, ntrukus ir isbanbdysiu, jei domins parasysiu ar patogu ar ne smile.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 05 29, 08:41)
Nu tai ir atbaidė mus  verysad.gif  Siūlė rinktis Siemensą arba Bosh. Nu bet jų kaina ženkliai didesnė už AEG'o  verysad.gif

Kaip viskas skirtingai, as labai domejausi buitine, tai kiek pavyko issiaiskinti tik Gorenje firmos buitine gaminama Slovenijoj, ir tik jie patys renka, nepatiki nei lenkam, nbei kinieciams ir t.t., Bosai ir visi kiti renkami ivairiose salyse, tai sako, kad ir detales ivairiu gamintoju buna...na zodziu kiekvienas turi rinktis pats, pasiula diziule smile.gif
Kas liecia AEG, tai indaplove pirkau ju, nes sako pacios patvariausio smile.gif
Siemenso ir Bosho mums draugai ja turintys nesiule wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 05 29, 08:34)
Merginos, mačiau ten kažkuri klausėt kaip nuvalyti tuos gartraukius kamininius  ax.gif  aš irgi vargau nerealiai, kol neatvažiavo mano projektuotojas ir pasakė kad gerai nusivalo su WD 40. Pabandžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif čia tai naujiena, niekad nebūčiau pagalvojus, reiks pabandyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 05 29, 06:46)
ir dar del imontuojamos elektrines kaitlentes. maciau buna su tokiais metaliniais remeliais arba be ju...a kaip geriau valymo azvilgiu  g.gif  aisku nesiruosiu taip maisto virti kad per puodus teketu, na bet vistiek  4u.gif

na, mums pasakojo, kad be rėmelių nusidaužo kampai, pasirinkom su rėmeliu, o virti, kad neištekėtų nerealu bigsmile.gif

QUOTE(ermute @ 2007 05 29, 08:34)
Merginos, mačiau ten kažkuri klausėt kaip nuvalyti tuos gartraukius kamininius  ax.gif  aš irgi vargau nerealiai, kol neatvažiavo mano projektuotojas ir pasakė kad gerai nusivalo su WD 40. Pabandžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kas čia? tepalas? blink.gif g.gif

QUOTE(elfė @ 2007 05 29, 11:21)
galimi du variantai, kodėl kiša kitos firmos techniką-nuo kitos daugiau uždirba arba užkišti sandėliai, o ekspoziciją planuojama keist. Čia iš mano vyro patirties-jis kai dirbo buitinės technikos pardėj, elgėsi taip pat.  Dar neatmetu galimybės, kad neprofesionalūs konsultantai ax.gif

skamba labai tikroviškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane Fagor dujine kaitlente jau 4m ir nieko blogo negaliu pasakyti apie ja. Visa kita whirpool firmos. Ai, saldytuvas sharp.O del AEG tai nezinau, neseniai nusipirkau ju dvd. Veikia gerai, tik nustebino vienas niuansas. Parduotuvej buvo parasyta, kad pagaminta Vokietijoj, o namie ant dezes pamaciau, kad parasyta jog pagaminta Kinijoj.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 29, 14:56)
arduotuvej buvo parasyta, kad pagaminta Vokietijoj, o namie ant dezes pamaciau, kad parasyta jog pagaminta Kinijoj.

...apie ka ir rasiau anksciau smile.gif
Atsakyti
4u.gif pervėlai paskaičiau apie buitinę techniką doh.gif šiandien apsipirkom 4u.gif , šaldytuvą, orkaitę ir kaitlentę pirkom AEG, indaplovę Siemens, gartraukį kažkokios neaiškios firmos pataupėm blush2.gif ieškojom kur pigiau viską pirkom bazėje (geltona galerija 5 sandėlyje) labai thumbup.gif sakė rinktis galim bet ką iš katalogo viską atveža ir nuolaidėles nemenkas padarė thumbup.gif gal skyrius ir ne kaip atrodo bet nuvažiavom į sandėlį ten tai thumbup.gif viskas tvarkinagai sudėta, o pasirinkimas doh.gif jie tam skyrelyje negali išsiplėsti ne visus pavyzdžius turi, aš pasakiau kokią sumą skiriam, ir koks prietaisas maždaug turi kainuoti ir parinko, palyginau kainas su neriba.lt tai jaučiasi kad pigiau smile.gif be to konsultacija thumbup.gif nepalyginsi su topo centro "konsultantu" kuris tik gorenje ir nieko daugiau nežino ir nemato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 29 gegužės 2007 - 16:35
Nikoleta, bet ten daikciukai su menkais defektais jei neklystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 05 29, 17:04)
Nikoleta, bet ten daikciukai su menkais defektais jei neklystu? smile.gif

ne nauja technika, tik pasitaiko defektų 4u.gif mes ėmėm viską be defektų, tik šaldytuvą su "defektu" jei taip galima pavadinti šiek tiek nutryntus dažus nuo atidarymo rankenos (ten benešant matyt kažkur brūkštelėta, nes ir celofane toje vietoje skylė) biggrin.gif viskas supakuota gamykliškai, ne iš ekspozicijos 4u.gif

bet ir Topo centras ir senukai turi prekių su transportavimo defektu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 29 gegužės 2007 - 17:12
drinks_cheers.gif
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 29, 17:31)
4u.gif pervėlai paskaičiau apie buitinę techniką  doh.gif šiandien apsipirkom 4u.gif , šaldytuvą, orkaitę ir kaitlentę pirkom AEG, indaplovę Siemens, gartraukį kažkokios neaiškios firmos pataupėm  blush2.gif ieškojom kur pigiau viską pirkom bazėje (geltona galerija 5 sandėlyje) labai  thumbup.gif sakė rinktis galim bet ką iš katalogo viską atveža ir nuolaidėles nemenkas padarė thumbup.gif gal skyrius ir ne kaip atrodo bet nuvažiavom į sandėlį ten tai  thumbup.gif viskas tvarkinagai sudėta, o pasirinkimas  doh.gif jie tam skyrelyje negali išsiplėsti ne visus pavyzdžius turi, aš pasakiau kokią sumą skiriam, ir koks prietaisas maždaug turi kainuoti ir parinko, palyginau kainas su neriba.lt tai jaučiasi kad pigiau smile.gif be to konsultacija  thumbup.gif nepalyginsi su topo centro "konsultantu" kuris tik gorenje ir nieko daugiau nežino ir nemato  doh.gif

As irgi pas tuos pacius taip iseitu technika pirkau...Tik buvau ju parduotuvytej Savanoriu pr. Jie tikrai viska uzsako, patys vezasi, kiek zinau, net su kai kuriom "tikrom" firmom dirba - kazkuriem atveza prekes...Konsultantas thumbup.gif Imontuos tik uz menesiuko, tai negaliu nieko sakyti. Sese panasiai VLN pirko, irgi mazoj fimelej, Siemensa pasieme, veikia puikiausiai 1.5 metu. thumbup.gif Ir as is pradziu VLN buvau, tai labai profesionaliai ir ten paaiskino, kas nuo ko ir kuo skiriasi....
Tik va jau Bosh kazkaur treciose salyse renkamas - jo nerekomeduociau....
Atsakyti
Mergaitės, o kaip savankiška kaitlentė prie elektros jungiasi - rozetės reik ar tik laido mastau.gif Statybininkai išvedė tik laidą mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 29 gegužės 2007 - 22:10
QUOTE(ermute @ 2007 05 29, 07:34)

O su juo gal issivalo ir tos groteles (filtras)? Niekaip man neina jo isvalyt...... Ir kas tas WD 40?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 05 29, 22:13)
O su juo gal issivalo ir tos groteles (filtras)? Niekaip man neina jo isvalyt...... Ir kas tas WD 40?

Groteles (filtra) geriausiai plauti indaploveje. Arba sepeteliu ir kokia gera priemone tirpdancia riebalus.
WD 40 as naudoju kai ziema uzsala masinos spynele. Virtuveje as nesiimciau jo naudoti schmoll.gif yra juk dabar visokiausiu priemoniu, tikrai gerai nuvalanciu nerud.pl.pavirsius ir panasiai.
Atsakyti