Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SoJa @ 2007 05 16, 10:12)
ką dėtumėt tarp stalviršio ir viršutinių spintelių. Nu niekaip neapsiprendžiu  verysad.gif Plytelių nenroriu sad.gif

As deciau tas pacias grindu plyteles be tu tamsiu juosteliu - jos efektingos, dideles ir siek tiek blizgios, turetu gerai atrodyti.
Kiti variantai - stiklas arba jei stalvirsis marmurinis, tai to marmuro, kaip kazkuri rase pasirodo ji galima daryti plonesni ant sienu, bet sis variantas manau zymiai brangesnis. Baldine plokste atkrinta, nes ji tamsi - gautusi niuru. o dazyti tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 16, 09:17)
mano draugas neseniai daresi remontus ir pas ji visos sienos yra dazytos, tarp stalvirsio ir spinteliu, ir uzdetas stiklas, nu atrodo visai ispudingai ir netradiciskai.

Stiklas tai man labai gražiai atrodo, bet kaip jau rašiau praeitoj temoj, baldų gamintojai sakė, kad labai nepraktiška sad.gif už to stiklo vis tiek prityška riebalų, prilenda muselių doh.gif , nes klijuot jo negalima, nes jis skaidrus ir matysis klijų žymės verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2007 05 16, 09:30)
As deciau tas pacias grindu plyteles be tu tamsiu juosteliu - jos efektingos, dideles ir siek tiek blizgios, turetu gerai atrodyti.
Kiti variantai - stiklas arba jei stalvirsis marmurinis, tai to marmuro, kaip kazkuri rase pasirodo ji galima daryti plonesni ant sienu, bet sis variantas manau zymiai brangesnis. Baldine plokste atkrinta, nes ji tamsi - gautusi niuru. o dazyti tai man schmoll.gif

net bijau pagalvoti kiek tas akmens masės stalviršis kainuotų doh.gif Vien tik stalviršis su 13 cm borteliu apie 5500 lt. o jei dar jį keliasdešimt cm padidinti, tai doh.gif
Ai reikia bandyt stiklą. Tas grindų plyteles bijau dėt. Vis tiek stalviršio idealiai pagal plytelių spalvą neparinksiu, nes ribota ta spalvinė gama. Nu tik, kad parinksiu maždaug pagal atspavį, bet jei dėsiu dar tas plyteles, tai bijau, kad bus skirtingos trys spalvos ir jovalas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 16, 10:36)
bijau, kad bus skirtingos trys spalvos ir jovalas sad.gif

Trys spalvos tai tikrai ne jovalas, kazkur isskaiciau, kad jaukiam interjerui reikia minimaliai keturiu spalvu, tik.... butina salyga - jos turi dereti. O dereti irgi nereiskia, kad jos turi buti is tos pacios spalvines gamos - pvz tikrai nebutinai rudos. Spalvu bijoti nereikia, nes be ju niuru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 05 16, 10:24)
Sveika
Paziurek cia
http://promo.ntv.ru/...d...i&iid=45184
Gal tokiu pat principu ir baldine plokste galima butu dekoruot?
Sitame saite daug ivairiu ideju.
Sekmes! 4u.gif

Atsiprašau, kad ne į temą, bet Elis@a prasitrink savo AŽ tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 15, 23:02)
kad jau apie rozetes kalba eina- o kaip tarkim su apsvietimu is po virsutiniu spinteliu? joms reikia atvesti rozete ar tik laidas kazkaip ... ar dar kas? kokiam auskti? kur slepiasi?  ax.gif  4u.gif

iškart po spintele yra laidas. mes atsivedėm, o pasirodo, kad man nereikia jokio apšvietimo po spintelėm, ir dabar nebeina laido paslėpt doh.gif
Atsakyti
O gal kuri turi garine orkaite?labai jau mane vilioja tie garai smile.gif maistas skanus ir sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 05 15, 18:03)
Aciu visoms uz komentarus  4u.gif

Prie saldytuvo(desineje) yra nisa, tai ten nieko negalima daryti - ten vyno lentyneles, nes pristumus saldytuva iki sienos, jis paprasciausiai neatsidarytu (kaip ir bet kokia spintele). O sluotas sukist nesinori...

Saldytuva tikrai desiu neimontuojama - is pazistamu keli turi, visi patare nekartoti ju klaidos....Labai sumazeja saldytuvas.

Del spinteliu atsidarymo - vis dar svarstau, ar det horizontalias, ar vertikalias. Gal orizintalios vizualiai graziau.

Dar syki dekoju uz nuomones biggrin.gif

Sveika,
tikiuos nesupyksi ka parasysiu, bet man rodos kad neisnaudoji visu galimybiu dideles virtuves. na as aisku nezinau koks isplanavimas ir tt. mano nuomone butu graziau jei visko nedarytum vienoj eilej. aisku jei yra galimybe. as dabar pati gailiuos, kad tokia maza virtuve gavosi. mes statomes namuka, tai visalaik svajojau kad mano virtuve bus didele, su sala ir tt. o taip jau gavosi kad turesiu 13 kvm. salos nebebus doh.gif bet darysiu U formos virtuve.
siaip daugiau viskas puikiai pas tave. tik irgi kaip ir daugelis, nedaryciau tu lentyneliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už vertinimus ir patarimus 4u.gif Iš tiesų - nuraminot šiek tiek, o ir pati apsiprantu, jau lyg ir visai nieko man ta virtuvytė atrodo:oh. Tik tiek kad labai daug vilčių aš į ją dėjau, laukiau ilgiausiai, tikėjaus, kad "vAAAu", super bus.. o paprastai, kuo didesnės viltys, tuo didesnis nusivylimas doh.gif
Na, bet atsižvelgdama į jūsų patarimus neskubėsiu kažko draskyti ir keisti, bijau, kad vėl netektų nusivilti. Pradžioj kokių ryškesnių indų ar kitų virtuvės aksesuarų įsigysiu, o vėliau, kaip jau viską apgalvosiu, bus matyt..

Šiaip ji labai patogi, funkcionali ir pagaminta kokybiškai thumbup.gif . Net gaminti vėl pradeda patikti, o indus plauti iš vis - vienas malonumas (kur nebus, jei indaplovė plauna biggrin.gif )
Atsakyti
Na ir puiku, pinga! drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal pasnabzdesit kaip nuvalyt graziai metaliny gartrauky?
vakar valiau valiau su kazkokia priemone,bet vistiek smorai matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 05 17, 08:09)
gal pasnabzdesit kaip nuvalyt graziai metaliny gartrauky?
vakar valiau valiau su kazkokia priemone,bet vistiek smorai matosi  doh.gif

O as jo taip norejau, bet nusipirkau montuojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 05 17, 07:20)
O as jo taip norejau, bet nusipirkau montuojama  smile.gif

nu cia gal as nemoksa nemoku su tokiu daiktu elgtis doh.gif O siaip tai dziaukis-maziau sveitimo bus biggrin.gif
Atsakyti