Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Aikute, o kodėl viskas (viryklė ir plautuvė) sustumta į dešinę? Būtų patogiau, jei plautuvė nebūtų pačiame kampe. Aš sukeisčiau vietomis plautuvę ir indaplovę (tikriausiai ten indaplovė?) ir patraukčiau kairiau viryklę, kad tarp jos ir plautuvės liktų darbastalis.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 17, 09:50)
tai garų orkaitė, visas maistas gaminamas garuose, tik tiek, kad joje pvz. pyrago neiškepsi, vadinasi, reikalinga ir normali orkaitė. tai papildomas daiktas gaminti.

Aciu yuki 4u.gif Reikes pasidomet, bet del pyrago tai visai nekas: blush2.gif Mes visi smalyziai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 17 gegužės 2007 - 11:15
QUOTE(Elis@a @ 2007 05 17, 12:14)
Aciu yuki 4u.gif Reikes pasidomet, bet del pyrago tai visai nekas:  blush2.gif Mes visi smalyziai ax.gif  rolleyes.gif

Būna garinės orkaitės kombinuotos su paprastomis. Mes iš pradžių apie tokią galvojome, bet girdėjome, kad iš garinių orkaičių kartais laša vanduo, o pas mus bus parketlentės, tai gaila unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 17, 12:10)
Aikute, o kodėl viskas (viryklė ir plautuvė) sustumta į dešinę? Būtų patogiau, jei plautuvė nebūtų pačiame kampe. Aš sukeisčiau vietomis plautuvę ir indaplovę (tikriausiai ten indaplovė?) ir patraukčiau kairiau viryklę, kad tarp jos ir plautuvės liktų darbastalis.

Oi, tų variantų n buvau prigalvojusi, ir kaip sakai mąsčiau, bet kitu atveju nebeišlieka jokios simetrijos su viršutinėm spintelėm, tai vėl man nepatinka. O dabar darbastalio bus 60cm. Šiuo metu nė tiek neturiu ir išsitenku. O jei jau visai nebetilpsiu, tai pereisiu į kitą viryklės pusę. Dar viryklės nenoriu traukt, nes ten kairiau stalas stovės, tai nesinori, kad šalia koks puodas kunkuliuotų. Va, kokie mano argumentai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšniukė @ 2007 05 17, 09:02)
Jei čia Elicos, tai mačiau tokį, tik baltą Dalios baldų salone, virtuvių ekspozicijoje  ax.gif  Šiaip tai įspūdingai atrodo....

Taip, Elicos smile.gif Mes tai juodo norim, nes derinsim prie kaitlentės blush2.gif Tik jau įtariu, kad gaminsiu tik per šventes lotuliukas.gif
Papildyta:
O kas dėl tų orkaičių, kur garuose kepa, tai kiek supratau jų kainos tai jau nuo 4000 prasideda, ane ?
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 17, 12:28)
Oi, tų variantų n buvau prigalvojusi, ir kaip sakai mąsčiau, bet kitu atveju nebeišlieka jokios simetrijos su viršutinėm spintelėm, tai vėl man nepatinka. O dabar darbastalio bus 60cm. Šiuo metu nė tiek neturiu ir išsitenku. O jei jau visai nebetilpsiu, tai pereisiu į kitą viryklės pusę. Dar viryklės nenoriu traukt, nes ten kairiau stalas stovės, tai nesinori, kad šalia koks puodas kunkuliuotų. Va, kokie mano argumentai  ax.gif

Na nebent stalas arti stovės g.gif. O simetrija nenukentėtų, jei viryklę ir plautuvę patrauktum po 60 cm į kairę. Ir dar gautum daugiau erdvės rankoms ką nors plaunant, nes plautuvė jau būtų ne kampe, ir dar papildomą darbastalį prie šaldytuvo - ištraukus iš šaldytuvo patogu padėti produktus, o taip pat išplautus indus arba daržoves.

Ir dar - tikrai nori daryti siaurą indaplovę ir kargą, o ne plačią indaplovę be kargo? Simetrijos būtų daugiau su plačia indaplove, bet jei jos tau nereikia, tai gal ir gaila vietą užimti.
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 05 17, 12:37)
O kas dėl tų orkaičių, kur garuose kepa, tai kiek supratau jų kainos tai jau nuo 4000 prasideda, ane ?

Matyt kad taip. Turiu porą nuorodų - ten yra kai kurios kainos, nors ir ne Lietuvoj ir ne visų modelių:
angliškai
rusiškai
Atsakyti
Su ta indaplove man tik vargas. Nežinau, ar aš jos iš viso noriu, bet palieka dar apynaują, tai ir padariau vietos jai. Kargas irgi dėl simetrijos, nėra jis man labai būtinas g.gif Pradžioj galvojau jį prie šaldytuvo dėt, bet tada tarp kriauklės ir viryklės dar mažiau vietos. Nu vnz., nebesuksiu galvos.
Atsakyti
Ar kas darėtės apšvietimą iš po viršutinių spintelių apačios? Ar jis reikalingas? Ir gal kas gali apšviesti kaip ir kokios lemputės ten pritvirtinamos? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad butinai reikia lempu is po spinteliu, nebent lubuose yra apsvietimas virs darbastalio. Pas mus po spintele bus tokia, kaip dieninio apsvietimo lempa
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2007 05 16, 23:16)
Sveika,
tikiuos nesupyksi ka parasysiu, bet man rodos kad neisnaudoji visu galimybiu dideles virtuves. na as aisku nezinau koks isplanavimas ir tt. mano nuomone butu graziau jei visko nedarytum vienoj eilej. aisku jei yra galimybe.  as dabar pati gailiuos, kad tokia maza virtuve gavosi. mes statomes namuka, tai visalaik svajojau kad mano virtuve bus didele, su sala ir tt. o taip jau gavosi kad turesiu 13 kvm. salos nebebus doh.gif  bet darysiu U formos virtuve.
siaip daugiau viskas puikiai pas tave. tik irgi kaip ir daugelis, nedaryciau tu lentyneliu drinks_cheers.gif

Aciukas uz nuomones. Mes kraustysimes jau i irengta nama (ten gyveno zmones 4 metus), taigi nelabai norisi viska draskyti: grindu sildymas padarytas - kanalizacijos neatsivesi, uzsukti nelabai iseina, nes ventiliacija duoda tokia nisa (kur pas mane neissprestas klausimas prie saldytuvo). Dar nebent palange galima ka pasidelioti, bet tada sienos nedaug belieka - stalas kysos blush2.gif . Bet galvoju, kad viduryje statysiu valgomaji stala su kedem, ir dar tokia kaip indu spintele (vokes3 Mix tamsiam komplekte stovi)
Atsakyti
4u.gif apie pereskopus, kiek mačiau dažniausiai juos salose deda, labai patogu tarkim kokį mikserį reikalui esant pasijungti ir pasinaudojud paslėpti razetes, o virduliui deda normalę razetę, nėra prasmės jos slėpti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 17, 10:04)
Nu va, mūsų kokia virtuvė bus, tik šaldytuvas bus montuojamas, ir apatinės spintelės šviesios:
user posted image

kaip jauku 4u.gif
Atsakyti