Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(happy @ 2007 05 17, 08:23)
nu cia gal as nemoksa nemoku su tokiu daiktu elgtis  doh.gif  O siaip tai dziaukis-maziau sveitimo bus  biggrin.gif

Ne tu nemoksa, drauges man ta pati sako, kad sunkiai valosi, o kai saulute sviecia valyk ne vales vis tiek matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
dar valydama reik ziuret,kaip sienos nenubraukti,nes gi jis prilipes prie sienos doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit tokį?
user posted image

Mums labai jis patiko, vat tik irgi man net baisu pagalvoti apie jo valymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 16, 21:17)
O gal kuri turi garine orkaite?labai jau mane vilioja tie garai smile.gif maistas skanus ir sveikas smile.gif

draugė mano turi, tiesa, ne lt, bet ji pamišus dėl kokybiško gyvenimo: gero oro, sveikos aplinkos, kokybiškų maisto produktų ir t.t. ji džiaugiasi neatsidžiaugia, labai super daiktas. aš kai rinkausi techniką buvau prezentacijoj, ten kaip tik gamino maistą joje, valgėm žuvį, tikrai labai skanus be jokių priedų maistas thumbup.gif

QUOTE(happy @ 2007 05 17, 08:09)
gal pasnabzdesit kaip nuvalyt graziai metaliny gartrauky?
vakar valiau valiau su kazkokia priemone,bet vistiek smorai matosi  doh.gif

tai įsikėlėt, happy bigsmile.gif
vienintelis prietaisas namie, su kurio valymu vargstu, galėčiau plaukus nuraut, jei kas svetimas prisiliestų biggrin.gif , žodžiu svarbiausia taisyklė - valyti pagal prietaiso kryptį. ir dar prie gartraukio buvo servetėlė 'clin-clin' firmos, va su ja viskas super nusivalė, bet kad pirkt tokių nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 16, 21:17)
O gal kuri turi garine orkaite?labai jau mane vilioja tie garai smile.gif maistas skanus ir sveikas smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Paaiskinkit man, tundrai, kokia cia orkaite? blush2.gif Ir as uz sveika maista drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 05 17, 09:40)
Sveikutes 4u.gif
Paaiskinkit man, tundrai, kokia cia orkaite? blush2.gif Ir as uz sveika maista drinks_cheers.gif

tai garų orkaitė, visas maistas gaminamas garuose, tik tiek, kad joje pvz. pyrago neiškepsi, vadinasi, reikalinga ir normali orkaitė. tai papildomas daiktas gaminti.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 17, 08:49)
Gal kas turit tokį?
user posted image

Mums labai jis patiko, vat tik irgi man net baisu pagalvoti apie jo valymą  doh.gif

Jei čia Elicos, tai mačiau tokį, tik baltą Dalios baldų salone, virtuvių ekspozicijoje ax.gif Šiaip tai įspūdingai atrodo....
Atsakyti
Nu va, mūsų kokia virtuvė bus, tik šaldytuvas bus montuojamas, ir apatinės spintelės šviesios:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 17, 10:04)
Nu va, mūsų kokia virtuvė bus, tik šaldytuvas bus montuojamas, ir apatinės spintelės šviesios:
user posted image

kukli ir labai jauki sakyciau, o spalvinis sprendimas toks pat?
Atsakyti
Viršutinės spintelės ir visas pagrindas - Finų medis, bronza, o apatinės - Zebrano šviesi. Toj programoj nėra tikrųjų spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 17, 10:12)
Viršutinės spintelės ir visas pagrindas - Finų medis, bronza, o apatinės - Zebrano šviesi. Toj programoj nėra tikrųjų spalvų.

tai manau labai fainiai atrodys, o kokias sienas darysi?
Atsakyti
Nežinau dar dėl sienų doh.gif Sunkus klausimas. Kadangi patalpa bendra su svetaine, o minkšti baldai bus tokios kaip garstyčių sp. panašiai, tai tarp virtuvinio reiks parinkt panašios spalvos plyteliu kokią juostą. O sienom dar mintys nesubrendo.
Atsakyti