sveikutes.norejau paklausti o po kiek laiko jau galima maudytis vonioje.man jau 3 cp bet nepamenu o paklausti pamirsau
QUOTE(MAILUTE @ 2011 05 05, 16:34)
sveikutes.norejau paklausti o po kiek laiko jau galima maudytis vonioje.man jau 3 cp bet nepamenu o paklausti pamirsau
Pačioje vonioje, ar po dušu? Vonioje, tai kai nustosi kraujuoti visai, o po dušu tai kai ištraukia siūlus, palaukti parą ir gali jau maudytis. Bent man tokios rekomendacijos buvo...
QUOTE(Auksis @ 2007 10 13, 23:02)
Sveikos mamos,
kažkur buvau skaičiusi, kad po cezario operacijos atėjus pas gydytoją apžiūrai turi būti atliekama apžiūra ultragarsu, kad nebūtų kokių krešulių ar dar ko ... Ar jums darė kokius tyrimus ? Nes man tai pažiūrėjo tik kad gimdos kaklelis tvarkoj. Bet jis prie ko, jei man net sąrėmių nebuvo ? Tai buvo planinė operacija.
kažkur buvau skaičiusi, kad po cezario operacijos atėjus pas gydytoją apžiūrai turi būti atliekama apžiūra ultragarsu, kad nebūtų kokių krešulių ar dar ko ... Ar jums darė kokius tyrimus ? Nes man tai pažiūrėjo tik kad gimdos kaklelis tvarkoj. Bet jis prie ko, jei man net sąrėmių nebuvo ? Tai buvo planinė operacija.
pirmas cezaris buvo lt, tai tik ant lektuvo patikrino , o antras airijoje , tai paziuresim ka cia darys per patikrinima:))bet kiek ispejo tai paims tik tepineli...
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 02, 06:40)
Kraujavimas tęsiasi lygiai taip pat kaip ir natūraliai gimdžiusioms moterims
Ir gausumas tikrai yra, bent mano atveju tikrai pirmos savaitės būvo labai gausios dienos...
O dėl tinklinių kelnaičių nelabai jos patariamos,(nebent yra kokios medvilninės tada tinka), nes kiek įsivaizduoju apie kurias kalbate jos yra sintetinės o po operacijos rekomenduojama kuo atviriau laikyti žaizdą, nes tada mažesnė tikimybė infekcijoms pakliūti ir greičiau gyja žaizdelė...
O dėl tinklinių kelnaičių nelabai jos patariamos,(nebent yra kokios medvilninės tada tinka), nes kiek įsivaizduoju apie kurias kalbate jos yra sintetinės o po operacijos rekomenduojama kuo atviriau laikyti žaizdą, nes tada mažesnė tikimybė infekcijoms pakliūti ir greičiau gyja žaizdelė...
negali buti lygiai taip pat nes tai individualus reikalas prilausantis nuo organizmo
QUOTE(Ende @ 2011 05 05, 15:08)
Pačioje vonioje, ar po dušu? Vonioje, tai kai nustosi kraujuoti visai, o po dušu tai kai ištraukia siūlus, palaukti parą ir gali jau maudytis. Bent man tokios rekomendacijos buvo... 
po cezario i dusa ejau praejus nepamenu gal 6 ar 8 valandoms po operacijos
O man nepatiko tos tinklinės kelnaitės
per pirmajį CP turėjau, vienas užsidėjau, kitą rytą vyras atvežė medvilninių, daug patogiau
per antrajį CP iškarto vežiausi medvilnines, prisipirkau "papigiai", kad nebuvo gaila nei terlioti, nei išmesti, neskalbiau nei vienų
o ir didžiųjų paketų neprireikė, per abu CP išsiverčiau su alwais naktininiais
čia kaip jau rašė, kiekvienai individualiai
Merginos gal kas turėjot jau 3 CP? manęs šitas "malonumas" laukia vasaros gale.. Kaip gimdėt? su pilnom narkozėm? ar tik dalinai nutirpdytos?
Merginos gal kas turėjot jau 3 CP? manęs šitas "malonumas" laukia vasaros gale.. Kaip gimdėt? su pilnom narkozėm? ar tik dalinai nutirpdytos?
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 09, 12:01)
Tikrai tokių yra
Na stai jau ir as savaite po CP. Kelnaites turejau tinklines pirmom dienom, tai man jos labai patiko, nors butu ir paprastos medvilnines tike.
Kraujavau negausiai, tai tik pora dienu naudojau spec iklotus, po to jau ir paprasti tiko. Ir dabar dar naudoju, nes pasirodo siek tiek isskyru. Tiesa, siand ryte "iskrito" tokios lipnios ir tasios, kad is pradziu pagalvojau, kad cia kazkokios pleves lenda
Labai keistos isskyros, kazin cia normalu?
Kraujavau negausiai, tai tik pora dienu naudojau spec iklotus, po to jau ir paprasti tiko. Ir dabar dar naudoju, nes pasirodo siek tiek isskyru. Tiesa, siand ryte "iskrito" tokios lipnios ir tasios, kad is pradziu pagalvojau, kad cia kazkokios pleves lenda
O as kraujavau po cp savaite,po to viskas baigesi...Praejo apie 2savaites,ir vel pradejau,bet skausmu,temperaturos nera.Nesuprantu,kas tai galetu buti.O gal tai jau menesines prasidejo?
QUOTE(nmante @ 2011 06 11, 07:57)
O as kraujavau po cp savaite,po to viskas baigesi...Praejo apie 2savaites,ir vel pradejau,bet skausmu,temperaturos nera.Nesuprantu,kas tai galetu buti.O gal tai jau menesines prasidejo?
tiksliau gali pasakyti tik gydytojas
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 09, 12:01)
as 8 dienos 3 CP. dare su daline nejautra. tik gimusi maziuka gavau pabuciuoti, viska maciau, girdejau.
tik va atsigaunu po shio CP sunkiau. Siaip atsistojau po paros, judu, nelabai ka ir skauda. bet laikosi tempa, makaluojasi shirdele, prakaitas zliaugia upeliais nuo manes. savijauta idomi. na dar mazai laiko, ziuresim kas bus toliau
O sakykit,kam darė cp.,ar liko kabantis nedidelis pilvukas virs pjuvio.Kazkaip man po pirmo buvo isnykes,o su antru-dar kolkas yra-nors tik 3sav.praejo-turbut dar ne laikas
QUOTE(nmante @ 2011 06 13, 16:35)
O sakykit,kam darė cp.,ar liko kabantis nedidelis pilvukas virs pjuvio.Kazkaip man po pirmo buvo isnykes,o su antru-dar kolkas yra-nors tik 3sav.praejo-turbut dar ne laikas

po pirmo neliko nieko po savaites,ziuresim kaip dabar bus,bet teoriskai prisiziurint manau turetu isnykti