Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(Fungu @ 2012 12 06, 00:13)
blink.gif po CP ar ne 5-7 dienas ligoninėje laiko???

Visaip buna man atrodo,nes visgi vienas ir po 3 paru paleidzia,aisku jeigu yra komplikacijos ar skausmai kokie ir ilgiau palaiko.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 12 06, 02:55)
Visaip buna man atrodo,nes visgi vienas ir po 3 paru paleidzia,aisku jeigu yra komplikacijos ar skausmai kokie ir ilgiau palaiko.
4u.gif

Netiesa - po CP ligoninej privalo laikyt 5-7 paras, nes tai yra didele operacija ir nemazos komplikaciju tikimybes. Negirdejau kad kur nors po 3 paru is ligonines isleistu, galbut pasivaiksciot - taip, bet tikrai neisraso namo.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 06, 01:57)
Netiesa - po CP ligoninej privalo laikyt 5-7 paras, nes tai yra didele operacija ir nemazos komplikaciju tikimybes. Negirdejau kad kur nors po 3 paru is ligonines isleistu, galbut pasivaiksciot - taip, bet tikrai neisraso namo.

Seip pazistama 4 para namo paleido,as pati ja sutikau,ji jautesi puikiai,o del 3 paru - galima ir iskarto eiti pasivaiskciuoti,priklauso kaip jauciasi moteris po cezario,jeigu cia kazkas sake i miesta uzsinorejo tai gal ir paleidzia,nors lt ilgiau laiko po cezario ir taip pat po gimdymo,as nezinau tiesa ar ne,bet mamos drauge gimde uk ir sake pagimdzius jauciausi puikiai o daktaras priejo ir paklause a nenoretu ji namo? ji sutiko,ryte ja paleido,o lt net ir po gimdymo laiko ligonineje siek tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 05, 19:57)

nu bet ir stilius bendravimo jusu, "negirdejau tai reiskia netiesa" doh.gif doh.gif ... Man siule namo vaziuoti po 3 paru, bet mano vienas is vaiku dar gulejo intensyvioj globoj papildoma para tai as pasilikau, kad buti arciau jo. Pas mus 4 paros po cezario be komplikaciju yra max kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 12 06, 00:13)
blink.gif po CP ar ne 5-7 dienas ligoninėje laiko???

VGN po CP išleido tik 4 parą (antradienį buvo daryta CP, o šeštadienį ryte išleido). Nors jaučiausi gerai, bet gydytoja sakė, kad anksčiau po operacijos negali išleisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 06, 01:57)

Aš po antro cezario namo išvykau trečią` parą.
Po pirmo - 5 dienas gulėjau.
Po trečiojo - 11 dienų.
Atsakyti
Oho blink.gif
Na, as kai laukiausi, lankiausi keliose ligonines, is pradziu planavau gimdyti ten kur gyvenu, Belgijoj, tai visose sake kad po gimdymo laiko ligoninej ir stebi 2-3 dienas, o po CP 5-7 dienas.
Gimdziau visgi Lietuvoje, BAK, ir dare extra CP, ligoninej pralaike 6 dienas ir sake kad visose ligonines islaiko 5-7 dienas, butent del komplikaciju tikimybes, taip kad ne pati as cia taip sugalvojau... buvau ir as pasinesus greiciau namo vaziuot, bet niekas neisleido...
Atsakyti
Mažylio GN būtų išleidę po 4 dienų, bet kad sakiau tingiu po to siūlus grįžt ištraukt o ištraukt gali ne anksčiau 5 dienų (ir tai ankstokai man buvo tikrai) tai pabuvom dar. Labai normali ten aplinka, personalas super.
Atsakyti
man tai viska siuvo tirpstanciais siulais ir oda dar metalinem kabem sukabino, kurias iseme 4-a diena. Tai nereikejo grizti del siulu smile.gif
Atsakyti
Mane susiuvo su tokiu panasiu i zvejybini vala pastikiniu siulu, po 6 dienu ji istrauke. Bijojau labai to siulo traukimo, bet neskaudejo nei kiek biggrin.gif
Atsakyti
mus po planinio CP isleido po 3 parų smile.gif siūlus nuvažiavau ištraukti 5 parą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeyL@: 13 gruodžio 2012 - 20:47
Mus is ligonines isleido tik 6 dienu, tad siulus istrauke ten.
Atsakyti