Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(Ginestra @ 2013 01 15, 14:16)
Ar dažnai skaudanti nugara gali būti cezario pjūvio komplikacija?Galvoju eiti pas šeimos gydytoją, gal išrašys pasidaryti rentgeno nuotrauką, kas tai mano nugarai dedasi. unsure.gif

Gali, jei spinalinė nejautra daryta, bet gali būti ir nėštumo "palikimas", vaiko nešiojimas ir pan. Man irgi nugarą skauda, bet aš iš 4 aukšto su vežimėliu tampydavaus, vaikas irgi ne iš lengvųjų, nešiojimai nemažai teko tai nurašau nugaros skausmus tam.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 15, 21:16)
Kai cezaris extra, niekas dalinės nejautros neduoda, uždeda kaukę+ vaistai į veną ir užmiegi per kelias sekundes.

Dar ir kaip duoda schmoll.gif man tik epidiūrą padarė, buvau visą operacijos laiką sąmoninga ir savo vaikelį sutikau tuoj pat.

QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 12 06, 01:09)
nors lt ilgiau laiko po cezario ir taip pat po gimdymo,as nezinau tiesa ar ne,bet mamos drauge gimde uk ir sake pagimdzius jauciausi puikiai o daktaras priejo ir paklause a nenoretu ji namo? ji sutiko,ryte ja paleido,o lt net ir po gimdymo laiko ligonineje siek tiek. smile.gif

Aš DE gimdžiau, ir jaučiausi gerai, kiek galima po OP jaustis, po 8 val jau vaikščiojau, bet niekas nesisiūlė nei į miestą išleisti, o apie paleidimą anksčiau 5 dienų net kalbos nebuvo schmoll.gif

QUOTE(ispane- @ 2013 01 06, 05:38)
kada pienas atsiranda?

Man priešpienis jau kelis mėnesius prieš gimdymą sunkėsi, taigi su pienu nuo pat pradžių problemos nebuvo. Kaip su implantais krūtyse, net neįsivaizduoju, ar ten kas prabėga...Čia jau chirurgų klausti reikia biggrin.gif
Atsakyti
merginos patarkit ar normalu, cezari padare pries 10 dienu, pirmas 4 dienas kraujavau normaliai, 5-6 diena vos patepe, o dabar jau 4 paros nei jokiu isskyru, sausa makstyje visai, su pirmu lelium tepliojo visa menesi kasdien, o dabar gal jau i gydytoja kreiptis? Ar dar laukti? Siaip gerai jauciuos nieko neskauda, greit atsigavau. Abu lelius gimdziau su cezario operacija.
Atsakyti
QUOTE(Voryte @ 2013 02 12, 18:06)
merginos patarkit ar normalu, cezari padare pries 10 dienu, pirmas 4 dienas kraujavau normaliai, 5-6 diena vos patepe, o dabar jau 4 paros nei jokiu isskyru, sausa makstyje visai, su pirmu lelium tepliojo visa menesi kasdien, o dabar gal jau i gydytoja kreiptis? Ar dar laukti? Siaip gerai jauciuos nieko neskauda, greit atsigavau. Abu lelius gimdziau su cezario operacija.

Absoliuč normalu. Sakė išvalo ten kuo gražiausiai per operaciją.
Atsakyti
QUOTE(Voryte @ 2013 02 12, 17:06)

Man buvo panašiai. Greitai nustojau kraujuot. Bet paskui po kokios savaitės klioktelėjau vėl.
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 01 19, 21:52)
Dar ir kaip duoda schmoll.gif man tik epidiūrą padarė, buvau visą operacijos laiką sąmoninga ir savo vaikelį sutikau tuoj pat.
Aš DE gimdžiau, ir jaučiausi gerai, kiek galima po OP jaustis, po 8 val jau vaikščiojau, bet niekas nesisiūlė nei į miestą išleisti, o apie paleidimą anksčiau 5 dienų net kalbos nebuvo schmoll.gif
Man priešpienis jau kelis mėnesius prieš gimdymą sunkėsi, taigi su pienu nuo pat pradžių problemos nebuvo. Kaip su implantais krūtyse, net neįsivaizduoju, ar ten kas prabėga...Čia jau chirurgų klausti reikia biggrin.gif

Po cezario pjuvio ir pirma karta gimdant man pienas atsirado po 5 dienu.
Atsakyti
QUOTE(_aitra_ @ 2013 02 19, 23:32)
Po cezario pjuvio ir pirma karta gimdant man pienas atsirado po 5 dienu.

Visoms skirtingai, aš matyt labai pieninga biggrin.gif tikrai anksti pradėjo pienas sunktis, jaučiu pirmą kartą penktame nėštumo mėnesy.. g.gif nebepamenu gerai
Atsakyti
tikrai kad visoms skirtingai. Man po paprasto gimdymo tik 5-a para pienas atsirado, priespienio pirmus lasus 4-diena tik pamaciau. O po cezario kelioms valandoms praejus jau priespienis matesi ir pusantros paros po gimdymo jau baltas pienas bego mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voryte @ 2013 02 12, 18:06)

Manau normalu,nes man netgi iskarto po Op nedaug kraujo buvo,net gydytoja nusistebejo,bet sake,kad gerai viskas..aisku tepliojo apie menesi,bet labai jau minimaliai..
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 02 14, 09:13)
Man buvo panašiai. Greitai nustojau kraujuot. Bet paskui po kokios savaitės klioktelėjau vėl.

Lygiai taip pat ir man buvo.
Atsakyti
mergaites man toks kvailas klausimas iskilo, o kuo apsirengi per operasija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 05 23, 14:39)
mergaites man toks kvailas klausimas iskilo, o kuo apsirengi per operasija?  blush2.gif

duoda tuos ligonines baltus marskinius svarius, ant galvos tokia balta kepuryte, kad plaukai nesimaisytu ir viskas, dar iki operacines kai veza kaldra uzkloja.
Atsakyti