Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(MichGirl @ 2012 12 06, 20:26)
man tai viska siuvo tirpstanciais siulais ir oda dar metalinem kabem sukabino, kurias iseme 4-a diena. Tai nereikejo grizti del siulu smile.gif

Mane po cezario irgi susiuvo su tirpstančiais siūlais.O apie metalines kabes tokį dalyką tai pirmą sykį girdžiu. blush2.gif Kokiu tikslu tos kabės kabinamos? blush2.gif
Atsakyti
Mane labai plonais siūlais susiuvo, 6 dieną ištraukė, labai greitai ir lengvai, nė trupučio neskaudėjo. Kabėmis nelabai kur naudojasi kiek teko girdėti. Mano mamai prieš 31 m. irgi kabino metalinėm kabėm, o dabar kiek pažįstamų darė CP visoms siuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2012 12 27, 08:59)
Mane po cezario irgi susiuvo su tirpstančiais siūlais.O apie metalines kabes tokį dalyką tai pirmą sykį girdžiu. blush2.gif  Kokiu tikslu tos kabės kabinamos? blush2.gif

QUOTE(pilkoji28 @ 2012 12 27, 11:20)
Mane labai plonais siūlais susiuvo, 6 dieną ištraukė, labai greitai ir lengvai, nė trupučio neskaudėjo. Kabėmis nelabai kur naudojasi kiek teko girdėti. Mano mamai prieš 31 m. irgi kabino metalinėm kabėm, o dabar kiek pažįstamų darė CP visoms siuvo.

tirpstantys siulai viduj buvo, o isorej tik kabes. jomis zaizda pluvis uzdaromas kur kas greiciau ir tiksliau, nei siuvant. pas mus JAV tai labai populiarus dalykas ir dazniau naudojamas nei siules, nes operacija ir anestezija trunka trumpiau tada, greiciau sustabdomas kraujavimas, jos negali trukti kaip siules ir yra visiskai sterilios, nes po viena issauna, kai tuo tarpu su siulem ta pati siula reikia tempti per oda ir t.t. - taigi sumazeja infekciju galimybe.
Atsakyti
man be proto niezti kaire rando puse,praejo po cp 4 menesiai,jis toras ir violetinis,kaireje puseje platesnis.sakau,gal ten viduj gyja?..nes kai isleidinejo is ligonines ir trauke siulus,kaire puse nelabai grazi buvo-ir pakraujavusi,ir skaudejo kai siula trauke...
Atsakyti
3 para isleido,siulai visi tirpstantys buvo,grist nereikejo smile.gif
Atsakyti
labas merginos!
darysius planini CP, nes naturaliu budu labai bijau gimdyti smile.gif aplamai bijau gimdyti smile.gif
gyvenu USA, ir cia daktaras pasake kad CP jau beveik naturalus reiskinys, ypac LA.
beje, niekas nieko neraso apie kudikio maitinima. kaip su maitinimu? kada pienas atsiranda? o jei pas mergina/moteri buvo krutines operacija? pasidalinkite savo patartimi: ar skauda jei pas tave implantai ir pakelimas buvo? ar aplamai yra pieno? ir kelinta diena po CP atsiranda pienas?

kada jau galima sportuoti? o kaip su svoriu? kiek rarandi kg iskart po gimdymo?smile.gif

pirmas vaikelis, taip baisu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ispane- @ 2013 01 06, 06:38)
labas merginos!
darysius planini CP, nes naturaliu budu labai bijau gimdyti smile.gif aplamai bijau gimdyti smile.gif
gyvenu USA, ir cia daktaras pasake kad CP jau beveik naturalus reiskinys, ypac LA.
beje, niekas nieko neraso apie kudikio maitinima. kaip su maitinimu? kada pienas atsiranda? o jei pas mergina/moteri buvo krutines operacija? pasidalinkite savo patartimi: ar skauda jei pas tave implantai ir pakelimas buvo? ar aplamai yra pieno? ir kelinta diena po CP atsiranda pienas?

kada jau galima sportuoti? o kaip su svoriu? kiek rarandi kg iskart po gimdymo?smile.gif

Su svorio kritimu tai kaip kam, vienom iškart viskas nukrenta, kitom lieka smile.gif pieno tikrai atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(ispane- @ 2013 01 06, 00:38)
labas merginos!

del maitinimo pienas atsiranda labai individualiai, vienoms bega nuo nesstumo vidurio, kitoms po gimdymo/cezario kelios dienos praeina. Bet jei tureta operacija, tai reiktu su ja dariusiais chirurgais sneketis apie tai kas buvo tiksliau padaryta ir ar tai paveike ar ne pieno liaukias. Vienos merginos su implantais sekmingai maitina, kitoms fiziskai tas buna neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(ispane- @ 2013 01 06, 06:38)
o jei pas mergina/moteri buvo krutines operacija? pasidalinkite savo patartimi: ar skauda jei pas tave implantai ir pakelimas buvo? ar aplamai yra pieno? ir kelinta diena po CP atsiranda pienas?

Apie dar galite paskaityti čia
Atsakyti
Turejau 2 CP,pirmas buvo ekstra,nes po 16val saremiu veikla sustojo,plius vaikas niekaip neisistatinejo,per kelias minutes atsiduriau operacinej,uzdejo kauke ir viskas,susiutas randas buvo idealiai,vos matesi kad ten pjauta thumbup.gif antra karta vaziavau prasidejus skausmams buvusio pjuvio vietoj,ramiai medikai paruose operacine,be jokio streso rolleyes.gif siuvo netirpstanciais siulais,dali ju iseme po 6 paru,likusius po dar 3 ,nes pjove per ta pati randa.Dabar pjuviu vieta siek tiek matosi,nes vis tik 2 kart ten pat pjauta,bet nieko nesimato ir viskas sugijo labai puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
Ar dažnai skaudanti nugara gali būti cezario pjūvio komplikacija?Galvoju eiti pas šeimos gydytoją, gal išrašys pasidaryti rentgeno nuotrauką, kas tai mano nugarai dedasi. unsure.gif
Atsakyti
Paleido namo tik 6 tą dieną, nes išėjo savaitgalis ir gavome pasilikti. O būtų išleidę jau 4tą dieną po operacijos. Pienas atsirado ketvirtą dieną tik... verysad.gif
Atsakyti