as UK gimdziau, tai manes nieks netikrino
tik randa apziurejo. Nezinau kaip LT, bet grizus eisiu pasitikrinti ginekologiskai, gal ir del operacijos uzklausiu. Nors ka jie padarys, kad ir koks kresuliukas bus. PAs mane jauciasi kazkoks guziukas viduj, bet turi issivaikscioti manau. O jei butu rimta, tai skaudetu.
Priklauso nuo to, pas kokį gydytoją nueisi. Kitas ir ant kėdės užsisodinęs nesuprasi kur žiūri, ką mato
. Aš einu privačiai, prašau, kad konkrečiai tą ir tą patikrintų ( noriu echo, noriu tepinėlio, noriu dėl apsisaugojimo ).
Ishpradziu daktare dave siuntima i fliurograma,po to su atsakymu i apzhiura( fliurograma gera buvo),apziurejo, paeme tepineli paprasta ir onkologini berods(del vezhio), ir ishrashe zvakutes "Arilin" kad pilnai ishsivalytu viskas.
p.s. dar krutine apziurejo.
p.s. dar krutine apziurejo.
Man tai po cezario ziurejo tik gimdos kakleli ir apciupinejo pilva,bet daugiau nieko nedare
Šiaip ultragarsu mane mano daktarė apžiūrėjo dar ligoninėj, prieš išleidžiant namo.. viduj niekas niekur nebuvo trūke, ar kur kraujo susikaupę, tai pasakė, kad viskas puiku ir išleido namo. O jau kai atejau pasitikrinti po menesiuko pas ją, tai apžiūrėjo ant kėdės, tuomet paspaudė ir apčiupinėjo randą. apžiūrėjo krūtis.. Ir viskas berods. Tik po mėnesio primygtinai siūlė ateiti pasidaryti onkocitologinį tepinėlį.. ką aš jau padariau.
Pas savo daktarę lankaus privačiai.. tai mane visuomet nuodugniai apžiūri. Tikrai labai daug priklauso nuo to, pas kokią gyditoją lankaisi..
Pas savo daktarę lankaus privačiai.. tai mane visuomet nuodugniai apžiūri. Tikrai labai daug priklauso nuo to, pas kokią gyditoją lankaisi..
Kiek prisimenu tai po cezario niekas manes ant kedes neapziurejo
Siulus istrauke,apciupinejo ir kita diena namo isleido.
netikrino nieko. Kraują pažadėjo paimt, po baisiausių maldavimų ir barnių, bet taip ir nepaėmė. Kitą dieną po operacijos tik anesteziologė buvo užsukusi, paklausti kaip jaučiuosi
Mane ir kedej apziurejo, ir exo dare, sake reikia issitikinti, kad viskas gerai
Man apziurejo slapimo pusle, nes labai skundziausi ivairiom bedom del pries operacija ivesto kateterio, gimdos kaklelio nebeziurejo. Ultragarsu taip pat patikrino, randa tai ziurejo kasdien, kol buvau ligoninej. Labai bijojau tos paskutines apziuros, labiau nei paties gimdymo (galvojau, kad gimdysiu naturaliai)
QUOTE(Auksis @ 2007 10 13, 23:02)
Sveikos mamos,
kažkur buvau skaičiusi, kad po cezario operacijos atėjus pas gydytoją apžiūrai turi būti atliekama apžiūra ultragarsu, kad nebūtų kokių krešulių ar dar ko ... Ar jums darė kokius tyrimus ? Nes man tai pažiūrėjo tik kad gimdos kaklelis tvarkoj. Bet jis prie ko, jei man net sąrėmių nebuvo ? Tai buvo planinė operacija.
kažkur buvau skaičiusi, kad po cezario operacijos atėjus pas gydytoją apžiūrai turi būti atliekama apžiūra ultragarsu, kad nebūtų kokių krešulių ar dar ko ... Ar jums darė kokius tyrimus ? Nes man tai pažiūrėjo tik kad gimdos kaklelis tvarkoj. Bet jis prie ko, jei man net sąrėmių nebuvo ? Tai buvo planinė operacija.
ir echo dare, ir ant kedes, ir pilva isspaudinejo ir megineli paeme
juk tik su echo gali pamatyt kaip tarkim vidine siule sugijo
Ligoninėj kasdien žiūrėjo kaip gyja siūlė,taip pat kartą žiūrėjo echoskopu ir tiek.O po ligoninės dar tik eisiu pas savo gydytoja pasitikrint.Jau 1 mėn ir 7 d ,bet man vis skaudena pilvo apačią ir pakraujuoju .
o manęs GN nieko netikrino išskyrus apžiūrėdavo siūlę kasdien, pamaigydavo pilvą.
o va kai jau nuėjau pas savo ginę, tai ji viską kas priklauso padarė: ir echo, ir tepinėli, ir kitus tyrimus
o va kai jau nuėjau pas savo ginę, tai ji viską kas priklauso padarė: ir echo, ir tepinėli, ir kitus tyrimus