Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

del vyro nesijaudink, jis pats sisioja ir kakoja, ir per ta laika kiek kartu gyvenat, jauzino - kad tu irgi wink.gif
O va del vaikiuko - keista.. Po operacijos galejo ir daugiau jam demesio skirti seseles..
Atsakyti
na aš 2 kartus ir abu cezarį darė pirmą kartą prieš 12 metų dar tada mūsu kaime nebuvo vienviečių palatų ir gulėjom mes 3, bet tada ir vaikučių nepalikdavo ir vyro neleido kol pati neatsistojau ir nenuėjau į pasimatymų kambary, bet man po operacijų nei po pirmos nei po antros niekas man nei kateterio statė, nei kraujo klanų buvo, ateidavo seselė apiprausdavo ir tiek, o po antro vaiko gimimo vyras nuo pirmos minutės buvo su manim kai tik atvežė iš operacinės bet kad kažko gėdytis tai nežinau jis man ir basoną pakišdavo jei sysiu norėdavau ir aptvarkydavo, man kažkaip vyro nebuvo gėda kaip seselių blush2.gif
Juk gimdymas koks jis bebūtu yra natūralus dalikas ir gėdytis nėra ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 12 07, 17:50)
Gal kitose ligoninėse kitaip? As gimdžiau Trakuose. Ar susitaikyti su viena gėdos diena, ar išeitis vis dėlto yra? Pasidalinkit, kaip buvo jums. 4u.gif Ačiū

Na prieš gera menesi Mažylio GN po cezario viskas buvo taip - pirma nakty niekas lelkos nedavė ir laiko reanimacijos palatoj (ten visas po cezario laiko) kur visa laika budejo sesele, taip kad bedos su seseliu prisisaukimu nebuvo. Antra nakty jau buvau normalioje palatoje, bet vis tiek atejo paklausti ar pasiliksiu vaika nakciai su savim ar dar atiduosiu (as pasilikau smile.gif )
O vyras buvo ir per pacia operacija, uz rankos laike, tai jau to kraujo ten atsiziurejo biggrin.gif , per pirma gimdyma irgi dalyvavo - jeigu jau kartu prisidirbom, tai viska reikia kartu daryti ax.gif
Atsakyti
Ar po cezariuko randas is tiesu buna toks kietas ir kaip griovelis - sunkiu papasakot, bet atrodo kad aplink pjuvi susidare kietas gubrelis...mastau ar suminkshtes ir ar liks tik rando zyme, o ne tas sukietejimas kaip kalvele blush2.gif
Atsakyti
po cezario turejau kraupu, nezmoniskai dideli randa, susiuta buvo tragiskai. nieko nedariau ir nepanikavau, koks skirtumas kaip jis atrodo, juk gyventi nemaiso. dabar praerjus 3 metam jo net nematyti ir investiciju nulis. geriausias tepalas laikas 4u.gif
Atsakyti
Gavau nezmoniskas dozes narkozes todel, nes nejo atjungti manes, atsibudau springdama savo seilemis ir vos nemiriau, kol susivoke kas vyksta, nuo per didelews narkozes dozes sustreikavo slapinimasis 4 dienas reikejo kateterio, gimdoje daresio kresuliai, tai gydytojas kisdavo ranka ir su sauja trauke kresuliu is gimdos, o sesute spaude pilva prapjauta, kad lengviau issivaiksciotu blink.gif
klykiau ne savo balsu, prasidejo ir uzdegimas lengvas, gimda nesitrauke, viduriai ilgai uzkieteje buvo, pjuvio vieta skaudejo puse metu ir niezejo net metus ar daugiau.
Cia trumpai sudesciau rolleyes.gif
Atsakyti
Klaipėdos GN man darė CZ su daline narkoze. Po poros valandų, kai atsibudau pooperacinėje (matyt dėl nuovargio užmigau), mane parvežė į palatą. Tada pasakė, kad kai pailsėsiu ir pati panorėsiu, atveš man leliuką. Aš tuoj pat paprašiau, kad atneštų, nors buvo ir kateteriai, ir lašelinė prijungta. Nenorėjau ilgiau nematyti savo mažiulės. O kadangi su manimi buvo MB, tai visai dėl nieko nesijaudinau, juk aš žinojau, kad jis man padės.
Atsakyti
Man Klaipedos GN dare cezari su daline nejautra ir jau po 4 val. mazyle man atnese visam laikui unsure.gif Nezinau, gal as kazkokia monstre, bet jau ta pati vakara ejau i tualeta pati, pirma karta dar atnese ta kede su klozetu, o po to jau pati vaiksciojau. Ir mazyte pirma nakti viena priziurejau unsure.gif Galvojau visos taip....
Na ir kraujo klanai ne tokie jau ten dideli...Nieko baisaus, zodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 12 07, 22:17)
Na, vadinasi, arba as per jautriai reaguoju, arba man ne taip pasiseke. Mane taip pat tvarke, bet kadangi stipriai kraujavau, tai patalyne pastoviai buvo sutepta, o kol buvo kateteris negalejau jokiu paluciu isidet. Aisku, kiti lankytojai gali ateit ir kita diena, bet man svarbu, kokia mane mato ir mano vyras. Pasakyti, kad vyras iseitu as galiu, bet tas indas ( ar kas ten), kur viskas subega visada juk kabo prie lovos ir bet kas iejes gali matyti,kiek ko ten pribego. Gerai jei jus nesigedijat pries savo vyrus tokioj situacijoj, man taip neiseina. blush2.gif 
Kadangi operacija buvo del siauru klubu, tai mazai tiketina, kad jie praplates iki kito gimdymo. verysad.gif

Man darė 2 cezarius dėl siaurų klubų. Leido ir pačiai gimdyti, bet... O gėdos nejaučiau jokios. Manau, vyrams tuo metu ne moters grožis aktualus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 12 09, 00:00)
Matot, as is tu, kurios ir nenori, kad vyras dalyvautu gimdyme, gal todel cia nerasiu manes suprantanciu. Siaip pati tą dieną nejauciau dideles gedos, nes buvau per daug isvargus - puse dienos skatino, tik tada nutare pjauti. Bet dabar prisiminus, nelabai jaukiai jauciuosi, todel kita karta noreciau, kad butu kitaip.

As pritariu Tau. 4u.gif Kazkaip net manikiuro nepasidarius priesh drauga rodytis nepatogu, o cia "visu grazhumu kraujo vonioj".. . Aisku, gimdymas naturalus daiktas, bet as issiusiu savo brangiausia i kita pasaulio kampa, kad tik manes nei matytu nei girdetu kol gimdysiu. Nenoriu, kad jis mane negrazia matytu, kad ir naturalia... Manau aistros daug i santykius tai neideda. Nu cia tik nuomone, nemushkit manes labai uz tai, mamos.
Atsakyti
klausykite, o po Cezario tikrai reikia pampersų? g.gif blink.gif
nejaugi to kraujo bus tiek daug? blink.gif gal užtektų ir įklotų po gimdymo? g.gif

kas liečia "grožį" po visų procedūrų (ar jos natūralios, ar chirurginės)... aš asmeniškai visai nenoriu, kad pirmą dieną ateitų kas nors išskyrus vyrą schmoll.gif

gi vaikas jau visam gyvenimui. dar spės visi prisižiūrėti. tad jau dabar nuteikinėju po biški visą savo aplinką, kad turėtų sarmatos ir leistų kelias dienas mums su vyru atsipūsti ir apsiprasti su nauju vaidmeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 01 08, 04:17)
As pritariu Tau.  4u.gif  Kazkaip net manikiuro nepasidarius priesh drauga rodytis nepatogu, o cia "visu grazhumu kraujo vonioj".. . Aisku, gimdymas naturalus daiktas, bet as issiusiu savo brangiausia i kita pasaulio kampa, kad tik manes nei matytu nei girdetu kol gimdysiu. Nenoriu, kad jis mane negrazia matytu, kad ir naturalia... Manau aistros daug i santykius tai neideda. Nu cia tik nuomone, nemushkit manes labai uz tai, mamos.

blink.gif

zhinot, kai 2a diena norejau eiti i dusha, bet pati apsipraust nesugebejau (galva ir kuna imanoma, bet lenktis - kanchia), tai mane vyras apiprause TEN. ash jo klausiau, ar jam neshlykshtu, jis manes nesuprato. sako kas chia gali but shlykshtaus? tu gi tik ka pagimdei vaika!.

aishku, pas kiekviena savos fobijos, bet jei gyvenimas dviese pagristas tik aistros ir grozhio savoka, tai ne kas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 09 sausio 2008 - 11:21