Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 19:40)
as turejau apyranke is orchideju su uodega, o liudininke irgi apyranke, vienas orchidejos ziedas ir kaspinelis. Mano puokste buvo grazi ir gana ispudinga, bet labai nepatogi ir nepraktiska, susitryne tos orchidejos greitai, pati apyranke subraize ranka (vielutes), kabinosi i gipiurine suknele, zodziu gailejausi, kad dariausi tokia ir  tai buvo vienintelis dalykas, kuris gadino man nuotaika kalbant apie isvaizda. O prie jos merginos dirbo visa diena ir kainavo baisiai daug. Liudininkes apyranke irgi ilgai neatlaike, nukrito ta gele. Tai tokiu puoksciu, bent jau Sodo dizaine, nepatariu darytis. Visi kiti ju daryti papuosimai (masinai, baznyciai, salei) be priekaistu.

gal galesi nuotraukas parodyt, kai turesi (visu papuosimu jei nesunku) ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 12, 19:19)
gal galesi nuotraukas parodyt, kai turesi (visu papuosimu jei nesunku) ?  ax.gif

bus! smile.gif
kol kas turiu tik puokstes kurios stovejo ant stalo foto, tokios 4 buvo, su balta zvake (nuotraukoj jau sudegus blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 12 birželio 2007 - 20:36
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Intensyviai apziurineju puoksteles, nes susitarem su floriste, kad mano puokste bus is baltu (pheneolopsis) ir melynu (Vanda) orchideju...Tik va, as noreciau nedidukes puokstes ir dabar net nezinau kaip suderint didelius ziedus su smulkesniais...Lyg ir patiko viena ideja, tik derintumem baltus ir melynus ziedus... blush2.gif kaip manot?...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šita graži, tik norėčiau baltų Kalijų
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kur kaunietes puokstes užsisakinėjate? g.gif
Atsakyti
user posted image