QUOTE(Simbaa @ 2007 06 14, 11:06)
O kazin kaip atrodytu puokstele vien is baltu austomu? Man jos labai grazios, tik beda, kad jos gleznutes

Patarkite
Is austomu labai romantiska ir svelni puokstele nuotakos atrodytu, tikrai
Bet zinai, as pamergems is austomu uzsakinejau puoksteles, na ne vien is ju, bet i sudeti ir tos austomos iejo, tai man jos irgi atrode gleznutes, bet geliu salone patikino, kad tikrai gerai laikosi austomos, o as dar ir perspejau, kad man labai ilgam reikia, na TA diena musu labai ilga nusimato,todel reikia "istvermingu" geliu, tai sake, kad jos tinka. Na nezinau, man taip sodo dizaine sake
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 20:40)
as turejau apyranke is orchideju su uodega, o liudininke irgi apyranke, vienas orchidejos ziedas ir kaspinelis. Mano puokste buvo grazi ir gana ispudinga, bet labai nepatogi ir nepraktiska, susitryne tos orchidejos greitai, pati apyranke subraize ranka (vielutes), kabinosi i gipiurine suknele, zodziu gailejausi, kad dariausi tokia ir tai buvo vienintelis dalykas, kuris gadino man nuotaika kalbant apie isvaizda. O prie jos merginos dirbo visa diena ir kainavo baisiai daug. Liudininkes apyranke irgi ilgai neatlaike, nukrito ta gele. Tai tokiu puoksciu, bent jau Sodo dizaine, nepatariu darytis. Visi kiti ju daryti papuosimai (masinai, baznyciai, salei) be priekaistu.
Labai aciu

Joa uz patarima. Labai padejai apyrankiu "nuosprendyje"
Tos apyrankes tikrai netradiciskai atrodo, bet kad, kaip suprantu, visiskai nepraktiskos, o dar ir diskomfortiskos.
Man ir sodo dizaine patare geriau nesidaryti, nes labai nepatogios. Sake, kad praejusi savaitgali dare nuotakai grazia puokste - apyranke is orchideju ant rankos, tai sake jog nuotaka skundesi, kad nors ir buvo ta apyranke ispudingo grozio, bet nepatogi ir ranka nuskaudo nuolatos laikyti. Tai gal apie tave pasakojo

Tai aciu dar kartuka uz naudinga patarima.