Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ausryte @ 2007 06 13, 00:36)

nu man kalijos wub.gif as jau susitariua, kad man parsius, tik va nesugalvoju ar tik jas vienas, ar su kazkuo dar maisyt (o jei det ir kitokiu tai kokios ruses) g.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 06 13, 00:43)
Intensyviai apziurineju puoksteles, nes susitarem su floriste, kad mano puokste bus is baltu (pheneolopsis) ir melynu (Vanda) orchideju...Tik va, as noreciau nedidukes puokstes ir dabar net nezinau kaip suderint didelius ziedus su smulkesniais...Lyg ir patiko viena ideja, tik derintumem baltus ir melynus ziedus... blush2.gif kaip manot?...

phalaenopsis ir Vanda ziedu dydis vienodas. Bet kas tau pasiule vestuvems derinti balta su melynu?
VELNIUKSCIO puokste labai nebloga ir nedidele, tik be gubojos geriau atrodytu, bent jau mano skoniui ax.gif

Papildyta:
QUOTE(airv @ 2007 06 13, 12:06)
Šita graži, tik norėčiau baltų Kalijų
user posted image

labai neblogas variantas, tik birgrasas ne i tema visiskai. Lapai irgi...

Papildyta:
QUOTE(airv @ 2007 06 13, 19:06)
Šita man irgi visai gražutė
user posted image

floristai tokio tipo puokstes vadina skeptrais. Prie daugumos sukneles jos tinka thumbup.gif Tik sitoj puokstej per storas kotas-truksta proporcijos.
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 21:29)
bus!  smile.gif
kol kas turiu tik puokstes kurios stovejo ant stalo foto, tokios 4 buvo, su balta zvake (nuotraukoj jau sudegus  blush2.gif )

Joa O kiek tokios gražios puokštės kainavo?

Merginos, gal žinote kiek maždaug kainuotų gėlių apyrankė pamergėms? smile.gif
Atsakyti
o ar dera baltos rozes su zalsvomis eustomomis puoksteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 13, 21:04)
o ar dera baltos rozes su zalsvomis eustomomis puoksteje?  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif be jokios abejones.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 13, 21:32)
thumbup.gif  thumbup.gif be jokios abejones.

o kaip jos laikosi? beje, tiks prie mano sukneles, jei dar pameni, kaip ji atrodo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 13, 20:12)
phalaenopsis ir Vanda ziedu dydis vienodas. Bet kas tau pasiule vestuvems derinti balta su melynu?
VELNIUKSCIO puokste labai nebloga ir nedidele, tik be gubojos geriau atrodytu, bent jau mano skoniui ax.gif

Papildyta:

labai neblogas variantas, tik birgrasas ne i tema visiskai. Lapai irgi...

Papildyta:

floristai tokio tipo puokstes vadina skeptrais. Prie daugumos sukneles jos tinka  thumbup.gif  Tik sitoj puokstej per storas kotas-truksta proporcijos.

o kuom blogai balta su melynu, pas mano puseseres jaunosios puokste buvo is baltu roziu, o tarp ju zydri kaspinukai islinde, o pamergiu po viena roze irgi papuostos tokiu pat kaspineliu, labai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad bus sunkiausia apsispresti del puokstes..Nes noriu visu tos kurios grazios lotuliukas.gif
Atsakyti
TUSINA, kaip manai, ar derėtų eustomų baltų, rožių ir baltų frezijų derinys ax.gif g.gif kartu ?
Atsakyti
O kazin kaip atrodytu puokstele vien is baltu austomu? Man jos labai grazios, tik beda, kad jos gleznutes verysad.gif Patarkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 14, 11:06)
O kazin kaip atrodytu puokstele vien is baltu austomu? Man jos labai grazios, tik beda, kad jos gleznutes  verysad.gif Patarkite  mirksiukas.gif

Is austomu labai romantiska ir svelni puokstele nuotakos atrodytu, tikrai wub.gif
Bet zinai, as pamergems is austomu uzsakinejau puoksteles, na ne vien is ju, bet i sudeti ir tos austomos iejo, tai man jos irgi atrode gleznutes, bet geliu salone patikino, kad tikrai gerai laikosi austomos, o as dar ir perspejau, kad man labai ilgam reikia, na TA diena musu labai ilga nusimato,todel reikia "istvermingu" geliu, tai sake, kad jos tinka. Na nezinau, man taip sodo dizaine sake blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 20:40)
as turejau apyranke is orchideju su uodega, o liudininke irgi apyranke, vienas orchidejos ziedas ir kaspinelis. Mano puokste buvo grazi ir gana ispudinga, bet labai nepatogi ir nepraktiska, susitryne tos orchidejos greitai, pati apyranke subraize ranka (vielutes), kabinosi i gipiurine suknele, zodziu gailejausi, kad dariausi tokia ir  tai buvo vienintelis dalykas, kuris gadino man nuotaika kalbant apie isvaizda. O prie jos merginos dirbo visa diena ir kainavo baisiai daug. Liudininkes apyranke irgi ilgai neatlaike, nukrito ta gele. Tai tokiu puoksciu, bent jau Sodo dizaine, nepatariu darytis. Visi kiti ju daryti papuosimai (masinai, baznyciai, salei) be priekaistu.

Labai aciu notworthy.gif Joa uz patarima. Labai padejai apyrankiu "nuosprendyje" smile.gif

Tos apyrankes tikrai netradiciskai atrodo, bet kad, kaip suprantu, visiskai nepraktiskos, o dar ir diskomfortiskos.
Man ir sodo dizaine patare geriau nesidaryti, nes labai nepatogios. Sake, kad praejusi savaitgali dare nuotakai grazia puokste - apyranke is orchideju ant rankos, tai sake jog nuotaka skundesi, kad nors ir buvo ta apyranke ispudingo grozio, bet nepatogi ir ranka nuskaudo nuolatos laikyti. Tai gal apie tave pasakojo smile.gif
Tai aciu dar kartuka uz naudinga patarima.
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 06 14, 10:04)
TUSINA, kaip manai, ar derėtų eustomų baltų, rožių  ir  baltų frezijų derinys  ax.gif  g.gif kartu ?

labai grazu, tik eustomas rinkis su "garbanotais" krasteliais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 13, 22:23)
o kaip jos laikosi? beje, tiks prie mano sukneles, jei dar pameni, kaip ji atrodo?  mirksiukas.gif

jos laikosi labai neblogai.
O prie tavo sukneles bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti