QUOTE(muksiukas @ 2007 06 14, 15:26)
Is austomu labai romantiska ir svelni puokstele nuotakos atrodytu, tikrai
Bet zinai, as pamergems is austomu uzsakinejau puoksteles, na ne vien is ju, bet i sudeti ir tos austomos iejo, tai man jos irgi atrode gleznutes, bet geliu salone patikino, kad tikrai gerai laikosi austomos, o as dar ir perspejau, kad man labai ilgam reikia, na TA diena musu labai ilga nusimato,todel reikia "istvermingu" geliu, tai sake, kad jos tinka. Na nezinau, man taip sodo dizaine sake
Papildyta:
Labai aciu

Joa uz patarima. Labai padejai apyrankiu "nuosprendyje"
Tos apyrankes tikrai netradiciskai atrodo, bet kad, kaip suprantu, visiskai nepraktiskos, o dar ir diskomfortiskos.
Man ir sodo dizaine patare geriau nesidaryti, nes labai nepatogios. Sake, kad praejusi savaitgali dare nuotakai grazia puokste - apyranke is orchideju ant rankos, tai sake jog nuotaka skundesi, kad nors ir buvo ta apyranke ispudingo grozio, bet nepatogi ir ranka nuskaudo nuolatos laikyti. Tai gal apie tave pasakojo

Tai aciu dar kartuka uz naudinga patarima.
taip taip, cia apie mane, nes merginos is Sodo dizaino atejo iki viesbucio puosti mano auto ir, kaip supratau, viena ju savininke salono buvo, tai kai pamate mano ta apyranke, uz galvos susieme, as jau ja ten aplankscius buvau, dar iki baznycios
Papildyta:
QUOTE(natasele @ 2007 06 13, 19:20)
Joa O kiek tokios gražios puokštės kainavo?
Merginos, gal žinote kiek maždaug kainuotų gėlių apyrankė pamergėms?
tiksliai nepasakysiu, nes mokejom uz visus papuosimus bendrai, bet apie 100 lt