Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=pantera83,2007 05 16, 10:15]
[quote=Tutsi,2007 05 16, 10:44]
1-oje - rozes, kalijos ir narcizai, jei neklystu, o 2-oje - orchidejos ir dar kazkokios, kurios nelabai gerai matosi mirksiukas.gif
[/quote]

Na 1-oje tai manau įkomponuoti ne narcizai, o gelsvi Dendrobium orchidėjos žiedeliai; o 2 - orchidėjos ir balti anturiai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 16 gegužės 2007 - 10:32
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 05 16, 09:23)
Bet šiap žiūriu labai gražios suknytės, tai manyčiau nepigiai jos kaimuos, tai gal ir į gerą gėlių saloną nepagailėkite nueiti, nes čia, SM, nelabai išsirinksite puokštes. Kiek aš esu apžiūrinėjusi kokias puokštes čia įkelia, tai žinokite čia toks lašas jūroje... Nes save gerbiantis gėlių salonas kiekvienais metais savo katalogų lentynas papildo nauja literatūra, labai geros knygos būna iš vokietijos, labai gerų ir žymių floristų darbai. Tai žinokite tose vestuvių floristikos knygose tiek originalių idėjų (tiksliau ten vien tik originalios idėjos), kad net sunku išsirinkti.
Aš siūlau nepagailėti tų 100-200Litų puokštei, bet gautumete tikrą perliuką.
Bet visus kitus papuošimus (jeigu planuojate viską puošti) nueitite į kitą, pigesnį gėlių saloną.
Nes jaunosios puokštė juk bus matoma visose nuotraukose mirksiukas.gif
Nu čia gaug prirašiau, gal nepavargote skaityti blush2.gif

o koki geliu salona ar salonus tu rekomenduotum Vilniuje? blush2.gif Ir kaip manai nuotakos puokste uz 700 Lt ar tai normali kaina uz pagrinde orchideju apyranke su ilga uodega? blush2.gif Cia as to paties klausineju visu nusimananciu apie floristika...
Atsakyti
oho, Joa, ispudinga kaina uz puokste blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 05 16, 15:04)
oho, Joa, ispudinga kaina uz puokste  blink.gif

aha, ir puokste turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 16, 15:55)

kokios idomios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 16, 12:38)
o koki geliu salona ar salonus tu rekomenduotum Vilniuje?  blush2.gif Ir kaip manai nuotakos puokste uz 700 Lt ar tai normali kaina uz pagrinde orchideju apyranke su ilga uodega?  blush2.gif Cia as to paties klausineju visu nusimananciu apie floristika...

Joa parodyk savo puokste jei turi nuotraukoj ax.gif nes pirma karta girdziu, kad nuotakos puokste tiek kainuotu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 16, 16:58)
Joa parodyk savo puokste jei turi nuotraukoj  ax.gif  nes pirma karta girdziu, kad nuotakos puokste tiek kainuotu  blink.gif

as irgi pirma karta ta girdziu doh.gif zinok, nejuokinga man, todel visos floristes ar siaip nusimanancios please pasakykit ka manot Puokste is baltu ir violetiniu orchideju plius dar eustomu ir roziu pumpuru, apyranke su uodega iki zemes, cia birzelio menesi...Kaina 700 Lt. Na as jau klausiau sito pas kai kurias per AZ, bet nerimstu toliau unsure.gif
O nuotraukos tai neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 16, 17:25)
as irgi pirma karta ta girdziu  doh.gif zinok, nejuokinga man, todel visos floristes ar siaip nusimanancios please pasakykit ka manot Puokste is baltu ir violetiniu orchideju plius dar eustomu ir roziu pumpuru, apyranke su uodega iki zemes, cia birzelio menesi...Kaina 700 Lt. Na as jau klausiau sito pas kai kurias per AZ, bet nerimstu toliau  unsure.gif
O nuotraukos tai neturiu...

Nesu floriste.. bet kazkaip nenormalu siek tiek butu... uz tokia kaina puokste darytis... doh.gif
Kiek orchidejos ziedas kainuoja? 6-9lt ar daugiau?
Atsakyti
Gal galit patarti ar puoste darote su mikrafonu ar be? O jei be ar jos normaliai islaiko visa diena? Ir dar girdejau kad is mikrafonu buna, kad krenta gelytes. tai tiesa? g.gif
Atsakyti
va kelios 4u.gif
Atsakyti