Mano dukrytei jokie tepalai,kremai,pudros nepadeda.Tik virintas alyvuogių aliejus.porą kartų patepu ir iškart praeina visas raudonumas.
Gal kam padės tai, kas mums padėjo: Vaistinių augalų ekstraktas kūdikių vonelėms http://www.ekologisk...mp;productId=22
sėkmės
sėkmės

mano mazulei labai issuto uzpakaliukas ir lytines lupytes
nezinau net ka daryti, pora dienu naudoju sudocreme bet kolkas nematau pokyciu. dar turiu bepantena bet nezinau ar dabar gerai pradet vartot ji kai jau pradejau sudocreme? kiek laiko reikia laukt kad pageretu? mano mazytei tai jau tesias apie tris dienas...gyvenu airijoj, taip kad nelabai zinau kaip toj vaistinej paklaust kad mane suprastu...

QUOTE(mildelyte @ 2007 01 19, 15:01)
nezinau net ka daryti, pora dienu naudoju sudocreme bet kolkas nematau pokyciu. dar turiu bepantena bet nezinau ar dabar gerai pradet vartot ji kai jau pradejau sudocreme? kiek laiko reikia laukt kad pageretu? mano mazytei tai jau tesias apie tris dienas...gyvenu airijoj, taip kad nelabai zinau kaip toj vaistinej paklaust kad mane suprastu...

užrašyk ant lapuko "bephanten" kremas ar "sudocream " ir parodyk vaistinėj, manau tikrai bus ir airijoj

QUOTE(mildelyte @ 2007 01 19, 19:12)
sorry gal nelabai aiskiai parasiau
as turiu tuos abu kremus. tiesiog naudoju sudocream jau trecia diena ir nieko. ir nezinau dabar ar testi vartojima, ar bandyt bepantena,gal jis veiksmingesnis?

QUOTE(mildelyte @ 2007 01 19, 19:12)
sorry gal nelabai aiskiai parasiau
as turiu tuos abu kremus. tiesiog naudoju sudocream jau trecia diena ir nieko. ir nezinau dabar ar testi vartojima, ar bandyt bepantena,gal jis veiksmingesnis?

Tai pabandyk bepantheną, patikėk jis tikrai veiksmingas. Kai mus išleido iš gimdymo namų, jau po paros Erikas buvo visas iššutęs, buvo baisu žiūrėti. O kai pradėjau tepti, tai jau vakare užpakaliukas buvo visai gražus, o ant rytojaus nebeliko jokių iššutimo žymių. Nors mano mažiukui jau 3 metai, bet dar ir dabar vaistinėlėj jo turiu. Šiaip jis tinka ir veidukui patepti jei beria, ar kokiai žaizdelei

mano sunui buvo irgi labai issute kiksnyse,tai sesute patare svariai nuprausti,gerai nusausinti ir su plauku dziovintuvu padziovinti tas vietas,o paskui gerai itrinti sudocream,ir dazniau keisti sauskelnias.bent jau mum padejo

QUOTE(mildelyte @ 2007 01 19, 16:01)

kiek supratau kad jusu kudikis dar visai mazas.gal tas issutimas turi kits priezasti.kudikiams budinga liga pienlige ,burnyteje gomuriukas ,liezuvis buna baltas,ta liga persimeta ir ant uzpalaliuko,zinau is savo patirties,atrodo kaip issutimas, bet vaikas buna ramus ir nieko nejaucia jokio nepatogumo.tai va tpaliukas vadinasi DAKTRIN.jei tas nepades, tai tik antibijotiko pagrindu tepaliuku isgydysite.nes gali buti kad liga jau isisenejo.sekmes.
------------------------------------

QUOTE(*Maja* @ 2007 01 25, 15:25)

Čia jau gal net ir grybelis įsimetė

Dabar pažiūrėjau, kad raudonose vietose lyg ir pleiskanoti pradeda. Tai turbūt čia bus grybelis. O Clotrimasol padėti gali? Nes jo nusipirkau