Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Tos servietėlės - peilis leliukų užpakaliukams, nes neaišku kokiomis cheminėmis medžiagomis prisotintos.. schmoll.gif Kuo natūralesni dalykai Jūsų kūdikiui - tuo sveikesnis ir laimingesnis vaikas blush2.gif
Atsakyti
Lb geras dalykas SUDOCREM thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif greitai praeina, nesusigeria i sauskelnias, gydo isberimus, net nuo spuogu tinka ax.gif
Atsakyti
Išbandytas būdas - linų sėklos. Išverdi tokį "kiseliuką" ir patepi kaskart keisdama sauskelnes. Per vieną dieną susitvarko wink.gif
O "chemija" nepasitikiu, niekad nenaudojo jokių ten bepanthen ar pan..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisiukas: 04 rugsėjo 2006 - 11:01
Labai geras tepalas Dermilon Pasta, jis specialiai nuo issutimu, net pragulas gydo, ir vaikuciams visiskai nekenksmingas. Pati isbandziau, maniske Rotu sirgo, tai labai viduriavo, o uzpakaliukas taip buvo issutes, kad net zaizdos buvo blink.gif , tai va Dermilonas isgyde gal per savaite, zaizdeles uzsitrauke labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
Mums su užpakaliuku viskas gerai: kiekvieną kartą keisdama pamperį apiplaunu, pagal galimybes oro vonios. Tik neramina pakaklė, ten kiekvieną dieną plaunu, bet vistiek tokia negraži odelė: pabaltavus tokia, turbūt pašutus. Kaip manot, tinka tie patys preparatai kaip ir užpakaliukui? Gal tris sykius tepiau Bepanten, atrodo neblogai tam kartui, bet kiekvieną kart nesinori tepliot. reiks pabandyt nusipirkt Šaltalankių aliejaus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2006 09 05, 20:50)
Mums su užpakaliuku viskas gerai: kiekvieną kartą keisdama pamperį apiplaunu, pagal galimybes oro vonios. Tik neramina pakaklė, ten kiekvieną dieną plaunu, bet vistiek tokia negraži odelė: pabaltavus tokia, turbūt pašutus. Kaip manot, tinka tie patys preparatai kaip ir užpakaliukui? Gal tris sykius tepiau Bepanten, atrodo neblogai tam kartui, bet kiekvieną kart nesinori tepliot. reiks pabandyt nusipirkt Šaltalankių aliejaus.  blink.gif

Pulina, mano sūnelis irgi turi tokią bėdą, bet jam šunta ne tik kakliukas, bet ir pažastytės... sad.gif Kadangi yra gana storas ir turi daug riebių raukšlių... Aš naudoju lygiai tokius pačius preparatus, kaip ir užpakaliuko iššutimams gydyti: šaltalankių aliejus, dažnas prausimas (ir atidi priežiūra), kūdikių pudra... Sėkmės 4u.gif Su bepanthen siūlau neįsijausti, nes jis turi ir šalutinį poveikį... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 16, 18:49)
mano sunui ira labai baisiai issute,net nutrinta lyt org(pelyte).uzpakaliuko tarpas taip pat.kaip reiketu ir sukuo gydyti ta issutima.Jam labai skauda,net raudona ir nutrinta.patarkite ka daryti.Aciu.

mano suneliui buvo labai issute kai viduriavo, tai labai padejo SUDOCREAM... anksciau naudojom bepanthen, bet nelabai ka tepadedavo. o sis kremukas net labai, negalejau atsistebet kaip greit sugijo ir net menkiausio raudonumo neliko.
Atsakyti
Kuo daugiau reikia pabut nuogu uzpakaliuku, dazhniau keist sauskelnes. Man labai padeda Weleda firmos tepaliukas nuo issutimu.
Atsakyti
QUOTE(Kashmyra @ 2006 09 05, 22:00)
Pulina, mano sūnelis irgi turi tokią bėdą, bet jam šunta ne tik kakliukas, bet ir pažastytės... sad.gif Kadangi yra gana storas ir turi daug riebių raukšlių... Aš naudoju lygiai tokius pačius preparatus, kaip ir užpakaliuko iššutimams gydyti: šaltalankių aliejus, dažnas prausimas (ir atidi priežiūra), kūdikių pudra... Sėkmės 4u.gif Su bepanthen siūlau neįsijausti, nes jis turi ir šalutinį poveikį... mirksiukas.gif

turėjo ir mano mažius tokiu bėdų su iššutimu, tai gydytoja griežtai uždraudė naudoti šaltalankį, nes jis gali alergizuoti g.gif Mums padėdavo johnosn kremukas metalinėj dėžutėj
Atsakyti
Man ir paciai nestumo metu, vasara, buvo issutusios kirksnys. Tiktai isgelbejo saltalankiu aliejus ir labai greitai.
O dabar savo mergeles uzpakaliuka gydau tuo paciu saltalankiu aliejumi. Ir visa diena nededu pampersiuku tik nakciai.
Atsakyti
Tikrai pigus ir veiksmingas būdas-- bulvių krakmolas.Tik gerai prieš barstant nuplauk ir i labai gerai išsausink.Super padeda.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Iskilo ir man problema su vaiko uzpakaliuku. Issuto pati isange (tas raukas), odele nusilupus, raudona. Tepu su bepantenu, darau oro vonias, bet kazkaip nemazeja. Vaikutis dar mazas, ir tas kakutis labai skystas ir turbut isgrauzia odele. Ar cia gali tureti itakos mano suvalgytas maistas? pvz obuolys. Gal jis parugstina kakuti? Ka galetumet patarti? Gal kam taip buvo ir zinot kaip isgydyti?
Atsakyti