Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

QUOTE(Stitch @ 2006 10 12, 20:45)
Sveikos mamytes,
Iskilo ir man problema su vaiko uzpakaliuku. Issuto pati isange (tas raukas), odele nusilupus, raudona. Tepu su bepantenu, darau oro vonias, bet kazkaip nemazeja. Vaikutis dar mazas, ir tas kakutis labai skystas ir turbut isgrauzia odele. Ar cia gali tureti itakos mano suvalgytas maistas? pvz obuolys. Gal jis parugstina kakuti? Ka galetumet patarti? Gal kam taip buvo ir zinot kaip isgydyti?

saltalankiu aliejum...geriau nieko ner thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2006 10 12, 20:45)
Sveikos mamytes,
Iskilo ir man problema su vaiko uzpakaliuku. Issuto pati isange (tas raukas), odele nusilupus, raudona. Tepu su bepantenu, darau oro vonias, bet kazkaip nemazeja. Vaikutis dar mazas, ir tas kakutis labai skystas ir turbut isgrauzia odele. Ar cia gali tureti itakos mano suvalgytas maistas? pvz obuolys. Gal jis parugstina kakuti? Ka galetumet patarti? Gal kam taip buvo ir zinot kaip isgydyti?

na kaip kam tas šaltalankis padeda kai kam ne. Mūms niekas netiko nei pudrytės nei bulvių krakmolas, nei bepanten. Kol mama nepasiūlė pabandyti amerikiečių gamybos alijošiaus ir pantenolio kremą. thumbup.gif dingo tris mėnesius kankinusios šutimo bėdos. dar ir pati panaudoju kai veido odelė pasausėja arba riebi tampa. Na thumbup.gif thumbup.gif dalykas. ir ne vienai draugei liepiau pabandyti tai visos patenkintos.

Galiu padėti įsigyti pigiau nei įprasta kaina.

Papildyta:
KREMAS
Atsakyti
mano leliui niekas nepadejo tik padejo '' pusu sporu milteliai'' gal nelabai teisingai parasiau .bet paklauskit vaistineje,vaistininkes zino.svarbiausia kad ne kokia chemija,o naturalus produktas. 4u.gif
Atsakyti
nezinau ar cia i ta tema papuoliau, bet mano mazajai toks kvapas negeras buna ir paraude, po kiek laiko praeina, po to vel kartojasi, dabar kai pradejom daryti i puoda ir be pamperso visa diena buti, tai tas kvapas dazniau pasitaiko. verysad.gif prausiames kas vakara, tik ne kas diena su vaikisku muilu kartais tik vandeniu.
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Ir mes turejom daug bedu del uzpakaliuko issutimo. Net nesuskaiciuoju, kiek pinigu be reikalo isleidom brangiausiems kremams ir tepalams, kurie, deja, nepadejo:( O isgyde uzpakaliuka paprasciausias, beje, ir pigus skystis "FUKSINAS". Tai gaminamas raudonas, skystas vaistas. Kaune perku ji vaistinej, prie "kalnieciu" poliklinikos. Uzteko keliu dienu, kad keleta menesiu ivairiausiais tepalais gydytas vaiko uzpakaliukas pilnai pasveiktu. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo issutimo mums padejo tik "FUKSINAS". Brangiausi tepalai nedare jokio poveikio, o tas raudonas skystis - tiesiog super! thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau nera odeles, ar jau net zaizdeles, pagydyti verta saltalankiu aliejumi, o po to kasdien profilaktiskai naudoti Sudocream. Bepantenas lieka slidus ilgam, bet sudocream greit susigeria, nelimpa prie sauskelniu, palaiko PH, nealergizuoja thumbup.gif Jis tinka kasdieniniam naudojimui. O oro vonios butinos kasdien ir kuo ilgiau, jei namuose nera labai salta mirksiukas.gif
Sekmes mamoms ir ju mazyliams (ems) ir kad uzpakaliukai butu grazus wub.gif
Atsakyti
o jei tai grybelis ant subiniuko ir priešgrybeliniai nepadeda? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

na paskaičiusi čia supratau, kad maniškei turbūt ta pati bėdelė. Septynis mėn niekad nebuvo iššutusi, o neseniai visa putytė tokiais spuogiukais raudonai ir keliukų vidinė pusė taip pat tokiais spuogiukais išberta.
Tai čia mamytės iššutimas skaitosi?, nes aš galvojau gal čia alergija kokiam maistui g.gif
Kolkas tepu pradžioje kad nesausėtų exomega tepaliuku keliukus, o ant užpakaliuko ir putytės exomega, o ant viršaus sudokremu. Padeda, jau ant putytės buvo dingęs bėrimas, bet vėl žiuriu atsiranda tie spuogeliai.
Gal ir mums čia koks grybelis g.gif
Atsakyti
Labas
g.gif mano dukrytei pries gera menesi irgi pradejo susti putyte, tokiais raudonais spuogiukais ir demelem Is pradziu tepiau bepanten tepalu, po to griebiausi Vitella su Zn (cinku), bet jie padedavo tik pora dienu, po to issutimas atsinaujindavo. gydytoja liepe plauti ramunelem, bet ir tai nepadejo. Barsciau pataisu sporom, taip patare mociute, bet irgi nepadejo. Kita gydytoja israse Sudokrema, tai jis apmazino raudonuma ir tiek. Galu gale gydytoja pasake, kad ilgiau kaip menesi neisgydytas issutimas gali buti grybelines kilmes, tai liepe nusipirkti tepala Klotrimozolum. Ir ka - visas raudonumas dingo per 2 dienas. thumbup.gif
bigsmile.gif biggrin.gif taigi, bandyk gydyti siuo tepalu, manau, kad ir tau pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Jau rašiau apie tai kitoj temoj.Mano berniukui nustatė pienligę. Tai išrašė Klatrimazolio ir Fuksino. Issigydem per sav. Pabandykit gal ir jums padės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2006 11 20, 21:35)
Labas
g.gif mano dukrytei pries gera menesi irgi pradejo susti putyte, tokiais raudonais spuogiukais ir demelem Is pradziu tepiau bepanten tepalu, po to griebiausi Vitella su Zn (cinku), bet jie padedavo tik pora dienu, po to issutimas atsinaujindavo. gydytoja liepe plauti ramunelem, bet ir tai nepadejo. Barsciau pataisu sporom, taip patare mociute, bet irgi nepadejo. Kita gydytoja israse Sudokrema, tai jis apmazino raudonuma ir tiek. Galu gale gydytoja pasake, kad ilgiau kaip menesi neisgydytas issutimas gali buti grybelines kilmes, tai liepe nusipirkti tepala Klotrimozolum. Ir ka - visas raudonumas dingo per 2 dienas. thumbup.gif
bigsmile.gif  biggrin.gif taigi, bandyk gydyti siuo tepalu, manau, kad ir tau pades mirksiukas.gif

Mums nebepadeda nei sudokremas, nei kiti.
Atsakyti