
O aš į visas arbatas dar būtinai turiu įsidėti grietinėlės

QUOTE(Lija @ 2005 01 08, 16:39)
Vat as zalios su cukrum tai neisivaizduoju. Man bet kokia arbata su cukrum yra neskani. Na su medum dar dar galima is bedos gert.
Su medum tai sutinku, jog is bedos galima gert. Skaniausia su cukrumi


Kazkada geriau visas arbatas be cukraus (senai senai, kai apvalesne buvau), bet dabar

QUOTE(Jurgana @ 2005 01 08, 16:40)
Labai patinka šitos žalios iš Gurmans: kukicha (japoniška, labai švelni), kombucha (su limetų granulėmis, labai gaivi) ir genmaycha (su kepintais ryžiais, super skonis)

Su kepintais ryziais


QUOTE(arija1 @ 2005 01 08, 16:47)
O aš į visas arbatas dar būtinai turiu įsidėti grietinėlės 

Na va cia tai sunku per save but perlipti ir gadint (???) arbata grietinele ar pienu. Balinta kava tai sutinku. Smalsu paklaust, koks skonis pirma karta geriant tokia arbata? Cia jau nuo vaikystes pratintis reik?
Arbatą su grietinėle pradėjau gerti kai pradėjau studentauti. Iš pradžių skonis tikrai labai keistas buvo, bet dabar nebegaliu arbatos gerti be grietinėlės, nes jinai man nebeskani pasidaro
Savo vyrą irgi pratinau gerti balintą arbatą. Ir jūs pabandykit, tikrai patiks




Aga, balinta arbata labai skani! Tik as pilu ne grietinele, o piena. Gaminu is juodosios arbatos+ cinamonas+ kardamonas+ truputi cukraus ir uzplikau vandeniu, o paskui isipilu pieno. MMMM kaip man patinka!

As vis pagalvoju, kad reiktu nusipirkti ta spec. induka is ko jis ten pagamintas su metaliniu siaudeliu, manau suprasit apie ka as cia
, ten liktais mates arbata ir geriama , ania?
Zinau, kad ji gan stipri!? Ar ji istikruju priduoda energijos ir dar ten visokiu geru savybiu turi ?
Pasidalinkit ispudziais kurios ja geriate

Zinau, kad ji gan stipri!? Ar ji istikruju priduoda energijos ir dar ten visokiu geru savybiu turi ?
Pasidalinkit ispudziais kurios ja geriate

Jau keli metai
esu uzsiciklinus ir geriu zalia su jazminu ziedais
.


QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 08, 14:26)
O kur jos yra pirkti ir ar ji žalia ar juoda?
QUOTE(arija1 @ 2005 01 08, 16:16)
Arbatą su grietinėle pradėjau gerti kai pradėjau studentauti. Iš pradžių skonis tikrai labai keistas buvo, bet dabar nebegaliu arbatos gerti be grietinėlės,



Arbateles niam niam niam.
As megstu Čai arbata su grietinele gerti - juoda, prieskonine. Labai atgaivina ir tonizuoja. Apsritai, balintos arbatos skanu. As jas geriu arba su pienu, arba su grietineles milteliais. Bet balinu tik juodas arbatas.
Zalia megstu su jazminais; su zenseniu ir citrina; persiku skonio, bergemotes skonio...
Raudona karameles, vaniles skonio.
Megstu arbatas. Jokiu pokuciu, man jie tik zygyje kur nors tinkami.
As megstu Čai arbata su grietinele gerti - juoda, prieskonine. Labai atgaivina ir tonizuoja. Apsritai, balintos arbatos skanu. As jas geriu arba su pienu, arba su grietineles milteliais. Bet balinu tik juodas arbatas.
Zalia megstu su jazminais; su zenseniu ir citrina; persiku skonio, bergemotes skonio...
Raudona karameles, vaniles skonio.
Megstu arbatas. Jokiu pokuciu, man jie tik zygyje kur nors tinkami.
QUOTE(PUka @ 2005 01 09, 14:46)
As vis pagalvoju, kad reiktu nusipirkti ta spec. induka is ko jis ten pagamintas su metaliniu siaudeliu, manau suprasit apie ka as cia
, ten liktais mates arbata ir geriama , ania?
Zinau, kad ji gan stipri!? Ar ji istikruju priduoda energijos ir dar ten visokiu geru savybiu turi ?
Pasidalinkit ispudziais kurios ja geriate

Zinau, kad ji gan stipri!? Ar ji istikruju priduoda energijos ir dar ten visokiu geru savybiu turi ?
Pasidalinkit ispudziais kurios ja geriate

Mate - super dalykas, bet teisingai paruošta man ji vistiek pernelyg ekstremali

