O as istikima juodajai arbatai be jokiu priedu! Skaniausia ji man.
O dar neseniai atradau "Sudano roze"- tai ji salta man labai skani!
Earl Grey pusryčiams (be jos, mano rytas man visai sugadintas). O po pietų geriu žalią arbatą China Kombucha (su arbatiniu grybu) arba Raganų burtai (su alyvuogėmis ir kitokiais skanumėliais)
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 08, 14:26)
Man irgi
Esu istikima "Skonis ir Kvapas" platinamoms arbatoms, joms man nera pakeiciamu.
Labai megstu :
zalia arbata su citrina ir zenseniu
raudona su zemuogemis
juoda su vysniomis
zalia su vanile
raudona su karamele
ir t.t.
Siu arbatu reikia labai mazai, o aromatas ir skonis
O is pakeliu tai patinka Milford (tamsiai melyna), Lipton - zalia arbata, misko uogu
Ir dar kasdien isgeriu Figura 1, man ji labai gerai "sutvarko tualeto reikalus"
Na merginos pasidalinam kas ka dar megstat, gal isbandysim ir atrasim naujus megstamus skonius
Labai megstu :
zalia arbata su citrina ir zenseniu
raudona su zemuogemis
juoda su vysniomis
zalia su vanile
raudona su karamele
ir t.t.
Siu arbatu reikia labai mazai, o aromatas ir skonis
O is pakeliu tai patinka Milford (tamsiai melyna), Lipton - zalia arbata, misko uogu
Ir dar kasdien isgeriu Figura 1, man ji labai gerai "sutvarko tualeto reikalus"
Na merginos pasidalinam kas ka dar megstat, gal isbandysim ir atrasim naujus megstamus skonius
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 08, 16:02)
As irgi nesu arbatu is pakeliu gerbeja. Labiausiai megstu Presto arbatas - pvz. mate su medumi, aromatinta zaliaja su jazminaiciais, pastaruoju metu geriu kaledine arbata. Labai patinka Milford plikoma vaisine arbata. Dar yra viena is megiamiausiu arbatu, bet neatsimenu tikslaus jos pavadinimo. Ji buna pirkti Maximoje (sveriama). Gal Kalifornija vadinasi
Juoda Majski caj, zalia, Presto Pu erh. Toks skonis savotiskas, bet man patinka. Nesenai pirkau pu erh su zemuogem irgi nebloga. Jonazole labai patinka. Svarbiausia, kad arbata butu gana stirpi. Nelabai megstu sysala. Be cukraus. Ir ne is pokelio ginkdie...
Visu pirma arbata turi buti biri, t.y. jokio pakeliu. Esu juodosios arbatos gerbeja. Siuo metu geriu Bodrost klasikine. Zaliosios arbatos niekaip neprisiverciu gert, o jei dar be cukraus
Vienu metu buvo skani raudona arbata, veliau negalejau atsitraukt nuo mates, taciau juoda lieka juoda
Daznai perku skirtingu deriniu arbatas is presto, skonis ir kvapas ir pan.,. kur svarbiausias komponentas juodoji arbata. Per diena ismaukiu kokius 6 - 8 puodukus.
Daznai perku skirtingu deriniu arbatas is presto, skonis ir kvapas ir pan.,. kur svarbiausias komponentas juodoji arbata. Per diena ismaukiu kokius 6 - 8 puodukus.
Vat as zalios su cukrum tai neisivaizduoju. Man bet kokia arbata su cukrum yra neskani. Na su medum dar dar galima is bedos gert.
Aš irgi niekada negeriu arbatos iš pakelių
Į pakelius paprastai pilamos prasčiausios kokybės arbatžolės (kurios man primena dulkes), o dar kai pagalvuju apie tuos klijus, kuriais pakelis klijuotas, o ir patį popieriaus mirkimą vandenyje
O ir apie kavinę šiaip jau labai daug pasako, tai, kokia arbata patiekiama - dar suprantu, jei yra pasirinkimas - plikoma ar iš pakelių, bet kai TIK iš pakelių, tai bėgu aš iš tokių vietų
Bet čia šiaip
Juodas arbatas perku tik Skonyje ir kvape, o žalias ir žolelių - Gurmans - Pilies gatvėje. Esu pirkusi ir Presto arbatų, man jos ir prastesnės, o ir aptarnavimas labai blogas
Labai patinka šitos žalios iš Gurmans: kukicha (japoniška, labai švelni), kombucha (su limetų granulėmis, labai gaivi) ir genmaycha (su kepintais ryžiais, super skonis)
O vyras mano jau dveji metai sėdi ant matės - nevalytos, be jokių priedų ir laaabai stprios
Juodas arbatas perku tik Skonyje ir kvape, o žalias ir žolelių - Gurmans - Pilies gatvėje. Esu pirkusi ir Presto arbatų, man jos ir prastesnės, o ir aptarnavimas labai blogas
Labai patinka šitos žalios iš Gurmans: kukicha (japoniška, labai švelni), kombucha (su limetų granulėmis, labai gaivi) ir genmaycha (su kepintais ryžiais, super skonis)
O vyras mano jau dveji metai sėdi ant matės - nevalytos, be jokių priedų ir laaabai stprios