Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

O as istikima juodajai arbatai be jokiu priedu! Skaniausia ji man. smile.gif O dar neseniai atradau "Sudano roze"- tai ji salta man labai skani! thumbup.gif
Atsakyti
Earl Grey pusryčiams (be jos, mano rytas man visai sugadintas). O po pietų geriu žalią arbatą China Kombucha (su arbatiniu grybu) arba Raganų burtai (su alyvuogėmis ir kitokiais skanumėliais)
Atsakyti
man irgi Earl Grey- skaniausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 08, 14:26)
man irgi Earl Grey- skaniausia  thumbup.gif

Man irgi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kitokios dabar net nebegeriu smile.gif
Atsakyti
Esu istikima "Skonis ir Kvapas" platinamoms arbatoms, joms man nera pakeiciamu.
Labai megstu :
zalia arbata su citrina ir zenseniu
raudona su zemuogemis
juoda su vysniomis
zalia su vanile
raudona su karamele
ir t.t.

Siu arbatu reikia labai mazai, o aromatas ir skonis thumbup.gif

O is pakeliu tai patinka Milford (tamsiai melyna), Lipton - zalia arbata, misko uogu

Ir dar kasdien isgeriu Figura 1, man ji labai gerai "sutvarko tualeto reikalus" biggrin.gif

Na merginos pasidalinam kas ka dar megstat, gal isbandysim ir atrasim naujus megstamus skonius smile.gif
Atsakyti
Paskutini metu pradejau gerti zaliaja arbata. Nesvarbu kokia, svarbu, kad butu zalioji. O is pakeliu megsu Vitax arbatas, jos man skaniausios, nors pirmenybe teikiu plikoms arbatoms. smile.gif
Atsakyti
Geriu tik juodą Brook Bond (birią) arba natūralią- mėtų, šaltmėčių ir pan, iš tų žolelių, kurių prisirenkame laukuose ir miškuose patys thumbup.gif

paskutiniu metu man visai nieko tokia silpnoka Dardžilingo arbata, kur pardavinėja Presto thumbup.gif

nekenčiu arbatų iš pakelių mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 08, 16:02)
nekenčiu arbatų iš pakelių mad.gif  mad.gif  mad.gif

As irgi nesu arbatu is pakeliu gerbeja. Labiausiai megstu Presto arbatas - pvz. mate su medumi, aromatinta zaliaja su jazminaiciais, pastaruoju metu geriu kaledine arbata. Labai patinka Milford plikoma vaisine arbata. Dar yra viena is megiamiausiu arbatu, bet neatsimenu tikslaus jos pavadinimo. Ji buna pirkti Maximoje (sveriama). Gal Kalifornija vadinasi g.gif
Atsakyti
Juoda Majski caj, zalia, Presto Pu erh. Toks skonis savotiskas, bet man patinka. Nesenai pirkau pu erh su zemuogem irgi nebloga. Jonazole labai patinka. Svarbiausia, kad arbata butu gana stirpi. Nelabai megstu sysala. Be cukraus. Ir ne is pokelio ginkdie...
Atsakyti
Visu pirma arbata turi buti biri, t.y. jokio pakeliu. Esu juodosios arbatos gerbeja. Siuo metu geriu Bodrost klasikine. Zaliosios arbatos niekaip neprisiverciu gert, o jei dar be cukraus schmoll.gif Vienu metu buvo skani raudona arbata, veliau negalejau atsitraukt nuo mates, taciau juoda lieka juoda wink_3.gif
Daznai perku skirtingu deriniu arbatas is presto, skonis ir kvapas ir pan.,. kur svarbiausias komponentas juodoji arbata. Per diena ismaukiu kokius 6 - 8 puodukus.
Atsakyti
Vat as zalios su cukrum tai neisivaizduoju. Man bet kokia arbata su cukrum yra neskani. Na su medum dar dar galima is bedos gert.
Atsakyti
Aš irgi niekada negeriu arbatos iš pakelių schmoll.gif Į pakelius paprastai pilamos prasčiausios kokybės arbatžolės (kurios man primena dulkes), o dar kai pagalvuju apie tuos klijus, kuriais pakelis klijuotas, o ir patį popieriaus mirkimą vandenyje schmoll.gif O ir apie kavinę šiaip jau labai daug pasako, tai, kokia arbata patiekiama - dar suprantu, jei yra pasirinkimas - plikoma ar iš pakelių, bet kai TIK iš pakelių, tai bėgu aš iš tokių vietų schmoll.gif Bet čia šiaip smile.gif

Juodas arbatas perku tik Skonyje ir kvape, o žalias ir žolelių - Gurmans - Pilies gatvėje. Esu pirkusi ir Presto arbatų, man jos ir prastesnės, o ir aptarnavimas labai blogas mad.gif

Labai patinka šitos žalios iš Gurmans: kukicha (japoniška, labai švelni), kombucha (su limetų granulėmis, labai gaivi) ir genmaycha (su kepintais ryžiais, super skonis) smile.gif

O vyras mano jau dveji metai sėdi ant matės - nevalytos, be jokių priedų ir laaabai stprios blink.gif
Atsakyti