Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

QUOTE(GutėJ @ 2005 01 10, 23:58)
thumbup.gif  thumbup.gif ash irgi juoda taip gadinu, labai skanu kazkaip. Dar megstu arbata su shafranu (vaistinej parduodama toks maaaaaazas kiekis, bet labai aktyvina ir truputi degina- zodziu ashtriu pojuciu megejams, ir vidurius truputi sutvarko). Vakarais su vyru geriam vaistazuoliu arbatas: melisa,liepziedziai, ramuneles...Ech angel.gif

as irgi radau ta maza maiseli arbatos su shafranu biggrin.gif Niam niam, kokia ji! biggrin.gif Be to dar aptikau kazka panasaus ir arbatu parduotuvese: su pipiriukais,kardamonu ir kt.prieskoniais.Labai idomi! Ir sako labai sveika! Ypac su pienu- niam niam thumbup.gif
O siaip as arbatu gerbeja nuo vaikystes, studente budama pro presto, kvapas ir skonis praeit negaledavau...ir juoda ir zalia ir raudona patinka, na, tik vaisines visokios tai jau ne schmoll.gif
Beje, ieskau idejos, nesugalvoju i ka savo arbateles supilti, na nerandu nieko...gal kas kokia super ideja pasiulys?Tik nenoriu tu dezeliu arbatiniu - as noriu matyti, kas per arbata viduj,o visokie uzrasiukai, lipdukai and dezeliu man nelabai...ir tie krepseliai, kuriuose parduodamos arbatos labai jau nekokie...
Atsakyti
Dabar gurksnoju Puehr (nzn tixliai kaip rasosi) su lotoso lapais, labai gerai veikia mano oda smile.gif.
O skaniausia man zalioji su zenseniu ir citrina.
Megstu presto arbatas.
Arbata is pokelio feeee mega_shok.gif
Juoda geriu balinta, pamegu tada, kai pirma kart nuvaziavau i Anglija ir zmones, pas kuriuos gyvenau, pavaisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2005 01 08, 15:40)
Labai patinka šitos žalios iš Gurmans: kukicha (japoniška, labai švelni), kombucha (su limetų granulėmis, labai gaivi)  ir genmaycha (su kepintais ryžiais, super skonis)  smile.gif

Nusipirkau 30 g (tirk mazai del viso pikto scare.gif , jei neskanu butu beee.gif ) arbatos su kepintais ryziais is presto ir yahoo.gif good.gif jau tris dienus po kokius 7 puodus i diena geriu ir neatsigeriu notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2005 01 15, 18:16)
Nusipirkau 30 g (tirk mazai del viso pikto scare.gif , jei neskanu butu  beee.gif ) arbatos su kepintais ryziais is presto  ir  yahoo.gif good.gif jau tris dienus po kokius 7 puodus i diena geriu ir neatsigeriu  notworthy.gif  biggrin.gif

na tai labai džiaugiuosi, kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
Man labai skani jazminu; raudonoji su citrinu ir apelsinu zievelem; juoda su romu smile.gif Sitas perku sveriamas, nes tos kur pakeliuose, man labai nepatinka schmoll.gif vien tik del to pakelio prieskonio.
Atsakyti
Labai patiko zalioji Jade Bamboo (arbatos lapeliai suristi i pumpurelius). Vienas - vienam puodeliui. Ir Flower pearls irgi rankom suristi pumpureliai su rausvu geles ziedu. smile.gif ( cia is ''Skonio ir Kvapo'')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesa: 26 sausio 2005 - 10:36
Man skaniausios irgi birios. Jau kokius du metus negaliu atsigerti Lipton "Sun tea" arbatos. O zalia skaniausia "Madam Buterfly". Vyrui geriausia Mabroc "1001 Nights".
Atsakyti
QUOTE(free @ 2005 01 10, 20:35)
O kur jos yra pirkti ir ar ji žalia ar juoda?

Earl grey buna ir zalios i juodos.Pirkt yra ir pakeliais ir sveriamos.Sveriama yra kokybiskesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesa @ 2005 01 26, 10:36)
Labai patiko zalioji Jade Bamboo (arbatos lapeliai suristi i pumpurelius). Vienas - vienam puodeliui. Ir Flower pearls irgi rankom suristi pumpureliai su rausvu geles ziedu. smile.gif ( cia is ''Skonio ir Kvapo'')

Sios arbatos is brangesniu,ir jas galima uzplikyti labai daug kartu,svarbu nepalikti vandenyje arbatzoliu thumbup.gif

As taip pat nemegstu arbatos is pakeliu schmoll.gif Labai didelis pasirinkimas tu arbatu ir viena uz kita skanesne vis negaliu issirinkti megstamiausios smile.gif

Is puerh megstu su zemuogiu gabaleliais ir obuoliais
Vaisiniu -"kir royal"
Raudonu- "braskine grietinele"
Juodu- "misko uoga",su romu ir vanile,earl grey su rugiagelem..
Anksciau zaliu arbatu net pauostyti negalejau,o kai paragavau sveriamu su vaisiais visokiais, tai labai patiko smile.gif
Raudonas geriu vakarais,zalias kai apsimiegojusi bunu,zoleliu arbata su citrina ir imbieru per moteriskas dienas ax.gif

Neapsigaukit kai perkat sveriamas arbatas,nes maiselis i kuri pila arbata irgi nemazai sveria wink.gif
Atsakyti
As irgi esu svelniai tariant siek tiek pamisus del arbatu kazkur apie 1-1.5 metukus. Visos mano drauges irgi pamego, kai paragavo pas mane thumbup.gif
Beveik visada perku arbateles Kaune Urmo bazej, nes ten man labiausiai patinka pasirinkimas, o ir kainos siek tiek mazesnes nei "Skonis ir kvapas.
Mano megstamiausios:
braskiu jogurtas - zalioji
braskiu grietinele - raudonoji

Rusiu tai labai daug teko isbandyti, bet karts nuo karto griztu prie siu dvieju rolleyes.gif

Noreciau isbandyt kokiu nauju rusiu. Kadangi labai labai retai geriu juodaja arbata, butu idomu suzinoti, kaip ja reikia ruost su pienu ar grietinele. Arbata turetu buti stipri ar nelabai, kiek pilti pieno/grietineles?
Atsakyti
[quote=Liepsneliuke,2005 02 19, 22:52]

Raudonas geriu vakarais,zalias kai apsimiegojusi bunu,zoleliu arbata su citrina ir imbieru per moteriskas dienas ax.gif

As tai kaip tik raudonas geriu diena, nes po ju labai jau i gera vieta daznai norisi tongue.gif O zalia arbata su imbieru ir citrina - pasaka, ypac vakare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chada @ 2005 02 20, 22:42)
As tai kaip tik raudonas geriu diena, nes po ju labai jau i gera vieta daznai norisi  tongue.gif  O zalia arbata su imbieru ir citrina - pasaka, ypac vakare  thumbup.gif

Aha,po raudonu gerai varo laugh.gif raudonos ramina,o zalios atvirksciai tonizuoja,kelia spaudima smile.gif
Atsakyti