Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

Arbata pats skaniausias gerimas thumbup.gif
man labai patinka zalia su citrina ir zenceniu (labai tonizuoja), zalia su jazminais ir raudona....
Zalia labai sveika ir tonizuoja, o raudona vakarui aromatinga ir visai netonizuojanti mirksiukas.gif
O vat juoda tai nelabai, nebent su citrinos griezineliu...

Dazniausiai perku pakeliuose presto, bet ruosiuose pabandyti ir kitokius variantus ax.gif
Atsakyti
as ir arbatinis zmogus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Va is presto arbatines nusipirkau zalia KISKIO PASAKA ir raudona PINA KOLADA - tikrai skanios ir labai skaniai kvepia thumbup.gif thumbup.gif
kokias jus megstat arbatas g.gif

Atsakyti
o mes perkam arbatą pas kinietį, kelių kinų restoranų savininką. Tas kinas ir pats šitą arbatą nuo ryto iki vakaro geria. Pavadinimo nežinau, ant dėžutės esančio nesuskaitau. Bet tai žalia arbata su jazminais. Skonis... nesu gėrusi tokios arbatos čia, Lietuvoj, pirktos. Ir kvapas.. Vos kelių arbatžolių puodeliui reikia. Tiesa, labai brangi, bet negaila - arbata - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2006 - 22:17
as pastaruoju metu vien raudona geriu, nes maitinu dar leliuka, tai kadangi raudona netonizuoja, ja ir geriu. be to ten vitaminu nemazai yra
Atsakyti
Labiausiai mėgstu raudonają arbatą, ir be rpiedų ir su visokiais priedais. thumbup.gif Man ji pati pačiausia thumbup.gif O žalia ir juoda tik kartais, šiaip jos man per aitrios ir stiprios, be to turbūt nepatinka kad tonizuoja... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau TULSI
Medaus krūmo arbata, bazilikai, ananasų gabaliukai, saldieji imbierai, saldymedžio šaknų gabaliukai, mėlynosios dedešvos, cinamonas.
Atsakyti
Man Mate patinka, ir dar Lady Grey, tik va Lietuvoj neberandu jos sad.gif
Atsakyti
Man dauguma arbatų labai skanios, mėgstu arbatas mirksiukas.gif Visada ir naujų paragauju, žalios tik ne itin patinka, o šiaip labiausiai thumbup.gif prieskoninės. Dabar viena iš miegstamiausių vadinasi airiška grietinėlė. Juoda. Tokia arbata su šokolado gabaliukais. Man pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Zalia labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
mėgstu labai žaliąją su ryžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 05 06, 22:52)
mėgstu labai žaliąją su ryžiais  mirksiukas.gif

blink.gif kas cia per arbata su ryziais g.gif lietuvoj tokia parduodama g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 06, 22:56)
blink.gif  kas cia per arbata su ryziais  g.gif  lietuvoj tokia parduodama  g.gif

jei neklystu ji vadinasi Genmaycha/Fudjijama, atrodo iš Presto sesuo perka rolleyes.gif
Atsakyti