Dievinu skanias arbatas...
anksciau pirkdavau pakeliuose, bet pabandzius sveriamas, dabar perku tik jas. Mano megstamiausios - zalia su jazminais, Pu-ehr su zemuogemis, zalios ir juodos misinys su zenseniu ir citrina, taip pat "Santa Barbara"....
man skaniausia sveriama arbata - Roibos (raudona) + Pina Colada.
Maišau maždaug per pusę
Maišau maždaug per pusę
man irgi patinka mėtų arbata
o iš pakučių tai skaniausia Dilmah Lady Silver
Mėtų ir melisos arbatžolių parsivežu iš mamos sodo, tik mano šeimynėlė nelabai geria
Dažniausiai perku kelių rūšių sveriamą arbatą: žalią su priedais ar raudonąją. Labai skanu yra šaltalankių arbata
. Ją pasidarau iš savo gamybos sulčių.
Man tai žalioji arbata "Prie židinio" vadinas
Tai žalioji su cinamonu
Juodos negeriu.Pati skaniausia tai pacios daryta-Dziovintos zemuoges,ciobreliai.liepziedziai...Taip pat patinka vaisine,raudona,morku,metu,kmynu,melisosSias taip pat pati dazniausiai darau.Pirmenybe teikiu plikomai.Pakuciuose man nelabai,netas skonis ir aromatas...
"Twinnings" Lady Gray
Tik gaila, kad pas mum Lietuvoje neberandu jos
tenka veztis is uzsienio
ar esat gėrusios Jogų arbatą ? Gal žinot, ar yra pirkti jos ar kaip ją pasidaryti ?
QUOTE(Baltija @ 2006 10 07, 22:49)
ar esat gėrusios Jogų arbatą ? Gal žinot, ar yra pirkti jos ar kaip ją pasidaryti ? 
kad yra pirkti tai tikrai, mačiau kur yra sveriamos arbatos, bet niekad nebandžiau pati
Papildyta:
QUOTE(Dangiuks @ 2006 09 22, 19:56)
O KUR JĄ GALIMA NUSIPIRKT?
ar bandet baltaja arbata (pirkau Presto) - labaaai skani, lengva, tonizuoja - jau ne viena drage uzkreciau