Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

megstu zalia su zenseniu arbata, su jazminais (prie sitos priprast reikia), juoda gryna ir aromatizuota, zoleliu (pipirmeciu, ciobreliu ir pan.). nespjaunu ir i vaisine. o siaip man skaniausia sveriama arbata. dazniausiai perku is presto rolleyes.gif
Atsakyti
Nueikit i
www.arbatairkava.ten.lt
smile.gif
Atsakyti
Labai patinka tiek žalia, tiek raudona su anansų gabaliukais. Žalią geriu tik dieną, vakarui ji per daug tonizuoja, vakare geriu tik raudoną - ji raminanti, geriau miegasi. Ir geriausia aišku tik sveriamos, jokios ten pakuotos, kur net nesimato ką rasi viduje... schmoll.gif
Atsakyti
raudona arbata, patariam gerti zmonems, kenciantiems nuo padidejusio kraujospudzio. raudonoji arbata savo sudetyje neturi taninu, del to netonizuoja ir nepaaukstina kraujospudzio... rolleyes.gif
Atsakyti
Geriu įvairią žalią arbatą , o ypač mėgstu mėtų ,kurias pati auginu. Raudona nepatinka . mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pati megstamiausia zalia arbata wub.gif dar su kokiais jazminais ar zenseniu wub.gif mmm...skanumelis...jau kelis metus geriu tik ja viena...Bet gal zinot kur galima rasti pacios naturaliausios zalios arbatos?Na tikros, ne tokios pakeliuose, o tos kur Kinijoj ceremonijas atlieka, manyciau daugiau naudos is tokios rolleyes.gif
Atsakyti
Man dabar pati skaniausia imbiero arbata mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai skani aramatizuota arbata yra Dilmah Silver Lady ar ben panasiaivadinasi
labai skani smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai geriu vaisine arbata, zalios labai nemegstu, jos skonis kazkoks netoks kokio noretusi doh.gif
Atsakyti
as zalios arbatos megeja - stengiuosi kava keisti arbata.labiausiai patinka zalia su metos skoniu.pilstoma arbata nebesizaviu,kai paskutini karta radau ten plauka blink.gif
Atsakyti
as tai esu daugiau vaisiniu arbatu megeja, bet man mama atvaze is lietuvos pirko iki parduotuvej, kur sveriamos parsiduoda, tokia zalia arbata ji kaip uzsiplyko paraudonuoja labai tikrai skani.
Atsakyti
Juoda Dilmah, arba plikola vaisine patinka. biggrin.gif
Atsakyti