megstu zalia su zenseniu arbata, su jazminais (prie sitos priprast reikia), juoda gryna ir aromatizuota, zoleliu (pipirmeciu, ciobreliu ir pan.). nespjaunu ir i vaisine. o siaip man skaniausia sveriama arbata. dazniausiai perku is presto

raudona arbata, patariam gerti zmonems, kenciantiems nuo padidejusio kraujospudzio. raudonoji arbata savo sudetyje neturi taninu, del to netonizuoja ir nepaaukstina kraujospudzio...

Geriu įvairią žalią arbatą , o ypač mėgstu mėtų ,kurias pati auginu. Raudona nepatinka .

Mano pati megstamiausia zalia arbata
dar su kokiais jazminais ar zenseniu
mmm...skanumelis...jau kelis metus geriu tik ja viena...Bet gal zinot kur galima rasti pacios naturaliausios zalios arbatos?Na tikros, ne tokios pakeliuose, o tos kur Kinijoj ceremonijas atlieka, manyciau daugiau naudos is tokios

Man dabar pati skaniausia imbiero arbata

Labai skani aramatizuota arbata yra Dilmah Silver Lady ar ben panasiaivadinasi
labai skani
labai skani

Dazniausiai geriu vaisine arbata, zalios labai nemegstu, jos skonis kazkoks netoks kokio noretusi

as tai esu daugiau vaisiniu arbatu megeja, bet man mama atvaze is lietuvos pirko iki parduotuvej, kur sveriamos parsiduoda, tokia zalia arbata ji kaip uzsiplyko paraudonuoja labai tikrai skani.
Juoda Dilmah, arba plikola vaisine patinka.